Pissdag

Idag flyttar min älskling, min man, min andra hälft, min Staffan till Lund och det suger!
Bakis som fan är jag också vilket gör denna dagen ännu värre!!
Och som grädde på moset har jag ingen egen lägenhet längre.. Det suger också för jag trivdes så med att bo själv!

Jag förlorade min Ben & Jerry´s oskuld tillsammans med cookie dough.

Idag har jag varit med om en himmelsk upplevelse. Jag har nämligen äntligen tagit mig för att köpa den överbetalda glassen Ben and Jerry's. Plötsligt förstår jag varför folk betalar så mycket för en glassajävel, för den var himmelsk!!
Den var lika god som det är skönt att bajsa. Lika god som känslan att vara älskad. Lika god som det är härligt att ligga på stranden och bara njuta av solen. Och godare än vad min underbart goda parfym luktar! Har nog aldrig slukat en glass så snabbt som jag slukade denna. Efteråt fick jag ont i magen. Och aldrig har det varit så värt det!

Vill bara påpeka att det var den lilla varianten av det stora paketet jag åt, så jag slukade inte ett helt paket.. även om jag lätt hade kunnat göra det :)får mig att tänka på Homer pga "dough"..

Jag har egen lägenhet för en vecka! :)

Fick i uppdrag att passa min gode väns och hennes pojkväns lägenhet och katt för en vecka medan de är iväg och reser de små jävorarna! Men jag har det faktiskt rätt bra här måste jag erkänna! Nu får jag prova på hur det är att ha egen lägenhet och jag har free access till Rosannas garderob och skohylla, och skulle ni ha sett denna människas garderob skulle ni förstå vilket privilegium detta är mina vänner! Tråkigaste är det dock att laga mat, vilket jag och Staffan håller på att mecka med för tillfället.
Fan vad skönt det kommer bli att komma "hem" och bara behöva bry sig om sig själv!
Nog för nu!

Hej mamma!

Eftersom min underbara mamma har börjat läsa min blogg tänkte jag passa på att säga "HEJ MAMMA!" :) Det var så längesen vi hördes av nu (flera dagar!!) men nu har alltså kontakten tagits upp igen! Skulle kunna ringa dig, men nu ska jag äta negerbollar.. Ja, jag behöver väl inte förklara mig mer än så? :) 


puss på dig!

Man får ju hitta det positiva..

Jag har kommit på vad det bästa med att vara städtant är:
Att kunna sätta sig och skita, var med vill, när man vill!
Det är jätteskönt att slippa oroa sig över vem som kommer in efter mig. Vanligtvis brukar det inte lukta så hemskt mycket när jag varit och gjort nr. 2 (förutom om jag har bakismage eller ätit ägg (tål inte ägg) ) <-- parentes i parentes!
Men ända sedan i måndes har jag varit jättedålig i magen av oförklarlig anledning, och det luktar!! Trodde först att det var kräftorna som spökade, men det kan det ju inte göra fortfarande!?
Hur som helst så är ju det positiva med att vara städis att jag kan välja en toalett jag ändå ska städa. Det är ändå inte varken konstigt eller uppenbart om någon kommer och ser att jag sprutar rengöringsmedel som bara den. Jag gör ju bara mitt jobb:)

Sen tycker jag att Norrlands Guld reklamerna bara blir sämre och sämre, tråkigare och tråkigare...

och ikväll ska vi fika!


Kräftskiva!

I
lördes hade jag kräftskiva...  


orgie

..det var kul!

Ett sånt där inlägg som inte har någon självklar rubrik..

Ibland tycker jag nästan att det är lite jobbigt att sitta i bilen vid ett rödljus, i tron om att alla andra förare runt omkring mig stirrar rakt in i bilen på mig! Blir nervös och känner ett tvång av att jag måste pilla på något och låtsas byta radiokanal fastän det inte finns någon bättre kanal än p3.
Med p3 på tal vill jag påpeka att det är så förbaskat skönt med en radiokanal som spelar lite andra låtar än alla andra jädra BWO och Alkazar-kanaler. Jag blir skogstokig om jag får höra Jason Mraz eller Takida en enda gång till!Maskinen - Segertånget
Bra festlåt som får en på gott humör. Brukar spelas på p3. Var annars..

Feedback

...Och med feedback från Staffan är jag nöjd igen..
och så kommer det nog hålla på i några dagar!


Som vanligt är man aldrig riktigt nöjd

Har varit och klippt mig idag. Det är alltid lite blandade känslor när jag sitter där i frisörstolen.. Jag älskar att piffa upp mig och bli omhändertagen, men framåt slutet då hon fönar och allt börjat falla på plats kommer alltid den där panikkänslan! Är det verkligen så här det ska se ut!? Ska hon inte klippa mer..? Färgen blev ju inte alls som jag menade! osv. osv... Jag börjar alltid svettas också men sen gör hon den där slut touchen som gör att man blir nöjd.
Men så kommer man hem och man slutar inte titta i spegeln och man kan inte hjälpa att känna att helt nöjd blev man inte.. Jag kan inte minnas en enda gång jag har varit helt nöjd med en klippning.
Allt känns jättebra när man väl sitter där hos frisören men ju mer man tittar och pillar i håret här hemma, desto mer osäker blir man..
Men det är väl en vanesak?


InnanNu, med lugg och svarta slingor

Snyggare innan eller hur.. FAN! eller? Det kanske bara beror på att den andra bilden är bättre....?

Massage

Jag var på Njuta idag efter jobbet och fick massage.. och somnade! Jädrans karborreband!
Massage som är så otroligt skönt också somnar jag!? 
Innan hon satte igång knådandet frågade hon om jag hade ont någon stans och var jag ville att hon skulle ta lite extra. Jo för att det är så att jag har ont i vänster axel och har mycket knutor där och har ont i nacken så det gör ont i huvudet..
Ja, och hon började ju knåda och ju längre tiden går (innan jag hinner somna) så ligger jag bara och önskar mer och mer att de där jädra knudorna ska uppenbara sig någon gång! Snälla knutor kom fram, kom fram! Jag vet ju att ni finns där. Skäm inte ut mig nu!
För hur kul hade det lixsom varit om jag hade varit helt perfekt mjuk och massören hade undrat vad jag egentligen pratade om.. 
Men så kom de! Och ont gjorde de. Och skönt på samma gång på ett sånt där härligt vis. Och så somnade jag..

I´m back.

Innerst inne visste jag nog hela tiden att jag inte skulle vilja lägga ner min blogg helt... Men ett uppehåll var dock nödvändigt för att finna gnistan igen. Hela gnistan är väl kanske inte riktigt helt tillbaka, men när jag såg Rebeccas blogg http://www.labox.blogg.se/ och att hon den 29/7 hade skrivit "Jag brukar bli glad när jag ser att någon uppdaterat även om det inte står något vettigt alls." tänkte jag att Okey!


Det har ju hunnit hända en hel del sedan sist.
Jag har hunnit jobba som städerska i mer än en månad nu. And I like it a lot!
Jag har hunnit bli vän med en blivande kändis. Stella. Hon är med i finalen i Idol med sin otroliga röst! SÅNGröst, för nej Stella jag håller inte med om att din röst är så sexig att du borde börja arbeta på heta linjen.. Ja, hon menar allvar.
Jag har hunnit fira 2 år min min man. Igår faktiskt.
Jag har äntligen fått tid till ortopeden för undersökning till min försäkring efter 1,5 års väntan!
Jag har äntligen sett Sex and the city filmen och herregud om den var bra!!? JA!
Jag har till och med fått en "group" tillägnad mig på facebook. Supa och slåss och ragga förstås! heter den. Joina!
Jag har hunnit med att skaffa mig två nya vänner. Stella och Evelyn. Härliga människor och vi kommer sakna Evelyn på jobbet efter att hon idag lämnat oss!

Det var nog alles...


Stella


Evelyn


Vi för ca. 2 år sedan


Vi, nu

Jag Älskar Dig Staffan av hela mitt hjärta!

RSS 2.0