Tomat

Var ju på maskerad för en väldans massa veckor sedan nu.. då hade jag ju faktiskt lovat bilder på mig då jag skulle föreställa tomat. Hur försenad jag än är så har ni resultatet här:


                                   

Tyckte ändå det blev rätt bra. (Typiskt amatör bilder. Ser mamma i spegeln. haha!)Ikväll blir det ännu en imuplskväll hos Rosanna och Jocke:) Hoppas denna blir lika rolig! Synd bara att paret Sjöbergh ska upp tidigt imorgon..!

Hur som helst är jag stolt..!

Jag lovade mig själv att jag skulle ut och springa varje torsdag från och med denna veckan. Glömde det såklart igår så nu är jag nyss hemkommen från en minst sagt flåsande joggingtur. Jag vill påpeka att ut och springa är bland det absolut värsta jag vet.
Hur i helvete kan man vara så dum att lova sig själv en sådan grej?

image30

Varför kan det inte vara så härligt som det ser ut att vara..

Balklänning

Här har ni två bilder på min balklänning som jag lovade. Är oerhört nöjd:) Tack Malin för tipset att åka till Vinslöv. Nu för jag tipset vidare; Åk till Vinslöv till Atelje MB. Dem har hur mycket som helst till rimliga priser och personalen är hur trevlig som helst!

image28

image29

Bilderna är tagna med mobilkamera, så ha överseende med kvalitén.

PAJ

Pratade nyss med min mamma. Jag älskar min mamma, hon är en stark kvinna. Den starkaste jag vet till och med och då menar jag inte fysiskt. Jag älskar min mamma.
Hur som helst.. talade nyss med henne i telefon för jag ville att hon skulle skicka över bilderna hon tog på mig i min balklänning tidigare idag!:) Hon var rätt stressad och när vi hastigt skulle lägga på sa hon: "Paj!"
Det var en ofrivillig förkortning av "puss haj", som hon alltid säger.. Det är minsann inte lätt att bli gammal. Men kul för omgivningen ibland!
Jaja.. senare ikväll kommer det alltså upp bilder på min balklänning för er som är intresserade!
Shit bara nu inte bloggen blir överbelastad.. Hur gör man då? Måste nog ta kontakt med infon..

Öl? På en onsdag!

Ja, faktiskt. Ikväll är det fotboll och öl som gäller.. Cider för min del men tyvärr ingen fotboll! Haha det var bara tänkt så, men det är i princip bara jag som intresserar mig av det av "ängelholmarna" så vi ska umgås! Det är som Tuss sa: "Ingen i vårat gäng är ju särskilt vältränad.. Vi dricker ju hellre öl!"
Haha så sant..

Det är en stor dag!

Trots att pappa väcker mig på sitt gamla vanlig vis, nämligen genom att smälla med luckorna i köket tills att jag blir vansinnig, så ser dagen ändå ut att gro sig fint.
Kom upp relativt tidigt för att åka till P och skriva på projektarbetet. Är nu klar med det, för idag alltså, och snart ska jag bege mig till väla för att där träffa min underbara pojkvän. Hör nu på mina vänner! Jag har bestämmt mig! Jag ska skaffa pengar till mobilen!! Ja det är sant! Det är en stor dag.
Dessutom skiner solen. Förvisso vaknade man upp och trodde att man befann sig i Norrland, men solen skiner i alla fall och jag har en stark tro om att snön kommer smälta bort.
Resten av dagen ska jag tillbringa med Staffan! Enda dagen på hela lovet vi kan träffas en hel dag.. tänka sig.
Ha en trevlig onsdag allesamman, för det tänkte jag ha!:)


Filosoferande

Ibland börjar man fundera över vem man verkligen är och hur ens omgivning uppfattar en. Sådana tankar har jag varit inne på på sistone och jag gillar det inte alls, för jag tror att jag ser ner på mig själv lite.

Framtiden

Nu börjar det kännas att stundenten är nära. Allt börjar dra ihop sig fastän det bara är slutet på mars. Projektarbetet ska vara inlämnat på fredag nästa vecka. Vi har nästan bara rapporten kvar att skriva som tur är, men samtidigt har vi bara en vecka på oss som sagt. Dessutom går torsdag-söndag bort denna veckan pga att Stattena åker på träningsläger denna veckan (i Ljungbyhed!) så därmed försvinner min partner. Så det är i hugget ändå!
Dessutom ska studentklänning hittas, balklänning sys till, smycken inhandlas, restprov skrivas, studentmössa och kläder inväntas och framtiden planeras. Jag vet att det är tidigt, men man börjar ändå fundera på vad man egentligen ska och framförallt vill göra efter den stora examensdagen. Och var man vill ta vägen..
Själv tycker jag att jag har rätt bra koll på vad jag vill göra:

- Jobba ca 1 år. Antagligen på Ikea men får se hur mycket jobb man får där..
- Åka utomlands 1 år. Antingen resa runder och jobba eller Au pair i USA.
- Börja plugga. Skulle vilja komma in på psykologprogrammet och läsa vidare till idrottsprykolog. Oron där ligger dock och gror eftersom intagningspoängen är ca 19.5 i hela landet. Hoppas den sänks när det är min tur!


Hm.. tråkigt inlägg jag vet, men jag uppdaterar i alla fall!


Veckans hit!

Hade lite svårt för att välja ut en veckans hit idag så jag bestämde mig för att det fick bli en gammal goding med U2. Det var tiden då Bono inte fått på sig brillorna än. Mina damer och herrar, jag presenterar för er Sunday Bloody Sunday:Och för första gången på veckans hit ska jag bjuda på två! Här har ni en verision:Enjoy!

bakis

Bakis, bakis, bakis, bakis, bakis....

Håll dig borta, kärring!

Nu nalkas påsken och allt vad det innebär; pyntade hus (inte hos oss), våren hälsas välkommen (eller inte i detta jävla Sverige), påskliljor poppar upp, (igen - skit Sverige), min favvofärg gult syns överallt (inte ens solen är gul) och tösabitar springer runt och knackar dörr utklädda till gammla kärringar (i utbyte mot godis, tro fan inte dem gör det för att skänka glädje)!
Ska jag vara ärlig så vill jag inte ha dem här. En gång när jag bodde hos mamma i Helsingborg så kom det ett gäng och ringde på. Jag kikade ut genom titthålet (bodde i lägenhet) och såg till min stora fasa att dem var här! The beggars! Drog försiktigt igen locket för titthålet och då upptäckte dem att jag var hemma. Hörde en av dem säga: Där é någon därinne jag såg det!
Ring, ring! Saadan också!  Dem stod kvar ett tag, men inte tänkte jag förlora detta inte! Väntade ut dem och snart fick dem stackarna allt vandra vidare. 
Jag vill ha mitt godis för mig själv!
 


Idag är en bra dag!

Ja allt går liksom bara för sig! Alla i skolan var glada idag, provet gick bättre än väntat och snön har smält bort! Solen är full och jag skiner!

Fuck tetrapack!

..Nej, kanske inte tetrapack i sig, bara det otroligt dumma sätt att öppna våra mjölkpaket på! Skånemejerier, varför byter ni inte bara till skruvkork på även 1,5 liters mjölken!? himla mycket enklare och smartare! Jag fasar för varje gång jag måste öppna ett nytt mjökpaket. Eftersom jag dricker mycket mjölk är oftast jag som får stå för den biten i mina båda hem! Det är värre nu än någonsin. Jag lyckas helt enkelt väldigt sällan med att få upp den på första försöket. Det är svårt att förklara, men det blir på något vis som en slags "hinna" av papp, så fastän det ser ut som att man öppnat mjölkpaketen så har man tyvärr inte det också får jag stå där och pilla. Flikarna som man ska dra bakåt och sedan framåt igen för att mjölken ska öppnas, mjuknar liksom och sedan är det kört!
Så skånemejerier, byt till riktiga grejer!

image27
Men ändra för farao inte på paketen! Jag gillar våra skånska avlånga tetrapack!

Info!

Har blivit lättare att kommunisera via bloggen nu för tiden, så jag kommer härmed med lite svar på tal.
Rosanna: Jag har lov v. 13. Vet inte varför. Alla verkar ha det denna veckan! :S
Carl: Dem har fått byta namn, så det är samma band han spelar i fortfarande. Det fanns ett band i Spanien och ett i Frankrike tror jag det var, som hette Sibyl Vane. Och förresten, sedan längre tillbaka, jag har det latinska tecknet för scorpion tatuerat till höger om svanken. Ser ungefär ut så här:
 

Ska till Sara snart. Ska bli kul att äntligen få träffa det lilla livet:)
Först ska jag äta. Kassler, vilket är fruktansvärt gott. Kall.
Sen måste jag plugga resten av dagen. Dvs då jag inte tränar tennis.
Slut på info!

Veckans hit!

Plats på veckans hit får en märklig låt av Markus Krunegård - Jag är en vampyr. Staffan tipsade mig och jag bestämde mig för att gilla den efter ca 1 min.. 
Enjoy!


The best of..

Jag skriver mycket om musik här och nu jag tänker göra det igen. Tänkte lista mina favvoband utan inbördes ordning. Here we go:

Coldplay                      Queen                             U2                              Mando Diao 
The Killers              The Strokes             Robbie Williams                  Kent
The Hives            Håkan Hellström         Red hot chilipeppers 

Ett band jag måste lägga till listan är nykomlingen Mockingbird, wish me luck där min pojkvän spelar. Gå gärna in på http://www.myspace.com/mockingbirdwishmeluckswe och lyssna på deras nya singel. Dem är riktigt bra!


GH! drömmer mig bort

Jag gillar Guitar Hero, för det får mig att känna mig som en rockstjärna för en stund!

image25

Är Kent självmordsmusik eller har du fått det om bakfoten?

Musik är en underbar skapelse! Musik kan få den mest nedstämda att må bra för en stund. Ni vet när man hittat en låt som är så bra att det pirrar i magen och man får samma känsla som när man är kär. I 3 ynka minuter känner du att hela världen är på din sida. Det finns inga motgångar och allt är helt underbart!
Många säger att Kent är självmordsmusik. Blir lika oförstående varje gång eftersom jag själv lyssnar på Kent. Själv tror jag inte att det är typen av musik du lyssnar på som får dig att komma in på sådana tankar, för oberoende vad andra tycker, så mår jag bra av Kent. Jag hör inte vad dem hör, samtidigt som jag inte hör vad andra hör i RnB, Hip Hop, Metal osv.. Det jag försöker säga är att lyssna till det som får dig att må bra. Smaken är ju faktiskt som baken. Delad!Denna har fått det att pirra många gånger.
Denna också: Visst är det konstigt att musiken bli bättre när man kör bil?


Lever Eric Gadd än? :S

Är det bara jag som tycker att Eric Gadd liknar en clown här? Varför detta hår och varför denna gigantiska, rödprickiga rosett? Vill han kanske rent av vill framstå som en clown? Han kanske gillar clowner! Förövrigt tycker jag att låten verkar skitdålig.

P.s Förlåt Malin! Jag ser ju givetvis framemot att träffa dig igen! Det var bara IDAG jag inte såg fram emot. SKA BLI KUL ATT TRÄFFA DIG MALIN BARA SÅ DU VET:D Hon bor i stora London bara så att alla är medvetna om det! D.s

Jag vill!

Jag har aldrig sett fram emot en fredag mindre än denna!  Har absolut inga planer och verkar inte som att någon annan har det heller. Men jag vill ha planer!! Jag vill ha planer, jag vill ha sommar, jag vill ha sol, jag vill ha fest, jag vill va med mina vänner, jag vill va full och jag vill det nu!

grått, regnigt, tråkigt, Sverige.

Jag är så uttråkad så jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag har egentligen en massa saker att göra, men inget jag har lust att ta tag i just nu. Skulle kunna:

Plugga
Städa
Göra ve mig
Gå ut och gå med Aias
Leta upp usb sladden till kameran
Ringa P

Tror att jag tar tag i det sistnämnada först. Vi går baklänges. Konstigt att när man måste plugga, så märker man plötsligt allt annat som "måste" göras först. 
Ringer nog Rosanna och tradar en stund också. Hon vet hur man tradar. Haha det lät som att hon är jättetråkig att prata med. Menar att hon är bra att ringa till när man egentligen inte har något att säga. Be prepared :) 

Låt Blondinbella och Tobias få stanna hemma tills nästa gång!

Oj, oj, oj! Var det någon mer än jag som såg debatten som hölls på svt precis? Herregud, det var ingen hög nivå på den precis.
Allt som kom från Blondinbella Löwengrips mun handlade endast om hennes blogg och "låt tjejer handla vad dem vill".. På henne lät det som om hon satt och argumenterade med en 6.e klass. Komiskt va, för hon hade inte ens några argument. Hon gjorde det mest klart för oss, ännu en gång, att hon gillar att shoppa. Men lugn Bella du var faktiskt inte sämst.
För vad gjorde Tobias Persson där!?
Han kom ju med personangrepp. Han tryckte bara ner Blondinbella och Ebba von Sydow och talade om för dem hur usla dem är för att dem spenderar tusentals kronor på att shoppa.. Vill bara säga en sak. Håll dig till ståupp komiken!
Debatten hade definitivt ett aktuellt ämne, men snälla, tills nästa gång. Snälla! Låt 17-åriga Isabella och skrattretande Tobias Person få stanna hemma nästa gång.
Tack! 

                                                         

Önsketänkandet som man hoppas en dag slår in!

Är det inte konstigt hur man varje gång önskar hur slutet på en film ska sluta annorlunda..? Hur många gånger du än sett Lejonkungen så tänker du ändå att "denna gången kanske Mufasa överlever ändå!" "Lita inte på Scar så överlever du Mufasa!"
Men som alltid, dör Mufasa. Och som alltid blir du lika ledsen..
Jävla Scar!


image22

Men vi minns honom i våra hjärtan!

Sveriges just nu roligaste komiker!Åh vad jag önskar att han sjöng om mig....

Är nog inte den ende som önskar det. Tror att han är flickornas favorit!

Sminkad eller osminkad?

Lyssnade på ett inslag på Rix FM nyss där dem diskuterade hurvida killar fick sminka sig och om tjejer var tvungna till det. De flesta som ringde in tyckte det var omanligt att killar sminkade sig och att tjejer egentligen inte behöver göra det. Det sistnämnda håller jag absolut med om, men verkligen inte det förstnämnda. Manligheten sitter väl inte i sminket? Jag blev skitförvånad på hur många som tyckte det var fel av killar att sminka sig. Jag trodde att de flesta unga killar gör det nu för tiden..? Herregud, vi lever på 2000-talet. Känns lite gammeldags och konservativt att särskilja så på vad som är ok för tjejer respektive killar. Gör vad du trivs med att göra!
 Sedan blev jag skitförbannad på en kille som ringde in och tyckte att varken killar eller tjejer ska sminka sig. (Inget fel i påståendet än så länge) MEN så kom han med den värsta jämföelsen jag varit med om! Han menade att tjejer piffar upp sig så mycket med smink att hon blir en helt annan person när hon tar av det på kvällen. Jag citerar : "Det är ju som att gå och köpa en ferrari och sedan komma hem med den och upptäcka att det finns rost på den".
Fy helvete. Hur vågar du jämföra oss tjejer med en bil!? 

Maginfluensa!

Ni hörde rätt mina vänner! Jag har blivit drabbad av maginfluensan. Mår så in i helvete. Låg och spydde hela eftermiddagen och kvällen igår och idag har jag världens värk i hela kroppen. Träningsvärk i magen och ont i halsen och käken efter allt vomerande. Ont i ryggen eftersom jag legat i sängen eller på soffan sedan kl 15 igår. Resten av kroppen är helt lialös eftersom jag knappt ätit något. Idag har jag som tur är fått i mig lite och fått behålla det också! Att kräka är fan i mig det värsta som finns! Jag önskar att det hade kommit från andra änden istället!
Livet är pest och jag tycker fruktansvärt synd om mig själv!

Veckans hit!

Och plats på veckans hit får The Wombats med låten Let´s dance to joy division! Riktigt bra låt som får en på bra humör. Har faktiskt aldrig hört talas om bandet tidigare och har heller inte lyssnat på några andra av deras låtar. Denna låten hörde jag av en slump hos Staffan och föll pladask! 
Enjoy!

40 frågor och svar!

Lite kul och onödig fakta om mig själv! 

1. När gick du upp idag?
Ungefär 10.00. Skippade skolan! 

2. Diamanter eller pärlor?
Svår! Tror jag tar pärlor.

3. Senaste filmen du såg på bio
Herregud vad sällan jag måste gå på bio. Jag kommer inte ihåg:S  

4. Favorit-TV- program?
Greys Anatomy eller Desperate Housewifes.

5. Vad åt du till frukost?
Havregrynsgröt och en tallrik fiberyoghurt med Kellogs special K.

6. Vad är ditt andranamn?
Jarla, Sofie

7. Din favoritmat?
Fläskkorv med potatis och mammas vita persiljesås!

8. Vilken mat gillar du inte?
Ärtsoppa. Typiskt jag vet, annars gillar jag det mesta.

9. Favoritchips?
Dill! Eller lantchips.

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
Kent - tillbaka till samtiden

11. Vilken bil kör du?
Har ingen egen. Kör jag så är det mammas Nissan sunny 88!

12. Favoritmacka?
Rostad macka med kokt ägg och kaviar på. Tyvärr så tåler jag inte ägg:( 

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med?
Folk som inte kan konsten av ödmjukhet. Ger du så får du var det en klok människa som sa!

14. Vilka är dina favoritkläder?
Mina svarta jeans och en t-shirt.

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
Egypten kanske, eller Jamaica!

16. Favoritklädmärke?
Nudie, replay eller H&M.  

17. Var vill du dra dig tillbaka?
Florida på ett pensionärshem som i filmen "den där Mary".

18. Favorittid på dagen?
Runt 20.00 då man utfört alla sysslor och är ledig för kvällen.

19. Var är du född?
Helsingborg

20. Vilken är din favoritsport att se på?
Får väl bli fotboll. Tycker faktiskt inte det är så kul att titta på sport. Roligare att utföra.

21. Coca Cola eller Pepsi?
Gillar inget av dem. Är inte så glad för läsk.

22. Fotboll eller ishockey?
Fotboll

23. Är du en morronmänniska eller nattuggla?
Inget av dem. Mer en nattuggla om man måste välja.

24. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr 

25. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Jag har börjat spela fotboll igen efter 2 års skadeperiod, och det går hur bra som helst!

26. Vad ville du bli när du var liten?
Polis, för då kunde man inte dö.

27. Bästa barndomsminnet?
När jag och alla grannbarnen alltid lekte dunkgömme på somrarna, eller när jag, min lillasyster och grannbarnen brukade leka turtles på vår tomt, bärande turtlesmaskar.

28. Varit i Afrika ?
Nej, tyvärr!

29. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Nej.

30. Varit med om en bilolycka?
Nej.

31. Favoritdag i veckan?
Fredag, då börjar helgen.

32. Favoritrestaurant?
Haket i Helsingborg. Gör gudomlig sallad!

33. Favoritblommor?
Det vet jag inte. Prästkragen kanske, skånsk som man är!

34. Favorit-snabbmatsrestaurant
Mc Donalds

35. Äger du en cykel?
2 till och med!

36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Vill helst slippa att handla på kredit.

37. Läggdags?
Vardagar - ca 23.00. Helger - Kan bli när som helst på dygnet. Då spelar tiden mindre roll:)

38. Vad lyssnar du till just nu?
Killers

39. Favorit färg
Gul

40. Hur många tatueringar har du?
1. Skulle vilja utöka.

Jag orkar inte. Jag är trött.

Jag kan inte förstå hur två människor som en gång älskat varandra kan hata varandra så mycket som mina föräldrar gör..
Det sköna med min familj har varit att ända sedan skilsmässan har mina föräldrar alltid kommit bra överens. Det gör dem inte nu längre och det är sorgligt. Uppriktigt.

Plugg, projekt och Glans

Detta eviga projektarbete! Jag är så fruktansvärd trött på det. Det känns som jag inte gör något annat än att försöker bli klar med det jädrans projektarbetet! Varje dag i 2 veckor nu, har jag varit hos P och pluggat eller raggat sponsorer! Endast tre veckor kvar tills dead-line och jag börjar bli galen av detta satans projekt! Tre veckor till, tre veckor till...
Kände bara att jag behövde avmagnetisera mig lite! Sorry för att jag inte uppdaterat så bra, men ha rinte hunnit helt enkelt! Bara för att detta blev så bittert får ni något megakul att roa er med:)
Ni har säkert redan sett den, men jag vara bara tvungen att sammankoppla honom med min blogg. Han är fruktansvärt bra!

Jag vill vara en rockstjärna!

Riktigt bra låt med lika bra video:) Vill ha allt han sjunger om!


Storstädning!

Idag har jag städat hela dagen! Är nästan klar. Jag hoppas verkligen att pappa blir glad nu, för han har varit på dåligt humör i flera dagar.
FY FAN vad mycket onödigt skit man/han har! Jag har slängt hur många onödiga porslinssaker som helst.. Sånt som föräldar bara samlar på sig under åren.
Jag hoppas han märker att jag städat (gör han nog) men jag hoppas att han inte lägger märke till allt jag slängt! Någon måste ju ta tag i att göra det, för han hade aldrig gjort det.. Han är en riktig samlare och här hade det passat att skriva "både på gott och ont", men det är faktiskt bara på ont.. Dålig på att förnya är han också.
Jaja. Nu ska jag ta tag i det sista!

ett party som för en gångs skull vårdar huden!

Har precis kommit hem från hudvårdsparty! Det inleddes lite drygt men kom igång rätt snabbt och när vi väl fick börja prova alla produkter var jag såld. Nu ska jag till och med vara värdinna! Haha.
Ska bli trevligt, hör av mig till väsentliga:)
Sov gott!

image20                    image21
Där fanns hur mycket bra produkter som helst.       Denna removern införskaffade jag mig.

Mina innersta tankar. Det här är djupt

En sak jag kan bli onödigt irriterad på är när folk sätter sig på det yttersta sätet på bussen eller tåget! Allt för att ingen ska kunna sätta sig brevid dem.
Tycker du att det är så fruktasvärt hemskt att sitta brevid en främling i högst 30 min, så ta bilen då surpuppa!

Rasistiska svennejävel!

Varför är det så att svenskar inte får älska sitt land såsom albaner älskar sitt Kosovo, utan att bli klassade som främlingsfientliga? Vad är det som gör oss till mer rasister än albaner som hatar serber?
Och varför är det så att det är värre att kalla en invandrare för blatte än en svensk för svenne? Är inte båda skällsord?
Blir skitförbannad på blattar som blir insläppta i landet och som bara skapar problem! Likväl blir jag förbannad på svennar som förstör vårt land och som anser sig ha rätt att slå ner bögar och blattar.
Tycker fruktansvärt synd om de invandrare som sköter sig, försöker lära sig språket och komma in i samhället, som får stå kastet för vad den lilla andel blattejävlar ställer till med. För det är den andel jag kallar blattar och den så att säga "svenska andelen" som ställer till skit är svennar! De är av samma skit och korn och borde stå under en gemensam nämnare!
Hatar att höra det typiskt svenska uttrycket: "Typiskt blattar", för det skulle likabra kunnat vara en svenne!

Våga älska ditt land men var öppensinnad! Du måste inte hålla med, men acceptera.

Nytt inlägg

Just nu krävs det väldigt lite för att jag ska bli glad. Samtidigt krävs det också väldigt lite för att jag ska bli arg/irriterad.
Imorse vaknade jag (tidigt) av att pappa väsnades som fan inne i köket (mitt rum ligger in till köket). Att vakna så på morgonen av att ens kära familjemadlemmar inte kan respektera att jag fortfarnande sover, är det värsta sättet att vakna på! Hela min dag var förstörd! Tills jag kom ut. Solen sken och min dag var räddad!
Fram tills nyligen var jag på topp och det gör ju inte det sämre att Oprah är på tv nu! Då får jag reda på att jag ska jobba 6-12 i helgen istället för 12-18! Visst det är lika många timmar men efter 12 på lördagar får man ju dubbel lön och denna lilla omförändring gör att jag ju inte får det nu! Jävla skit!
Min dag är officielt förstörd igen.. Inte ens Oprah kan rädda mig nu!

The queen has arrived!

Om jag skulle få välja vilket band som helst i hela världen att få gå och kolla på, död eller levade, skulle jag utan tvekan välja detta band!  Med titeln av en drottning, framför konungarna själv världens i särklass bästa musik! Otroligt skickliga!
Denna låten har blivit utsedd till världens bästa låt genom tiderna. Att dem lyckas blanda så många genrar i en och samma låt och får det att låta så här är helt ofattbart:Och bara för att dem är i underdrift världens bästa band, vill jag hylla med ännu en låt:Fan vad svårt det var att välja ut 2 låtar. Alla är ju bara helt underbara!

Detta eviga tidsfördriv som kallas föda..

Det är jobbigt att äta ibland! Det är tidskrävande och ibland är man inte ens sugen! Idag har det varit så. Jag har verkligen varit hungrig idag men inte alls sugen på mat. Vad gör man då? Det skulle finnas ett piller! Haha, jag och mina piller! Hade det funnits ett piller man kunde ta som täckte frukost, lunch, middag och alla smårätter där imellan så hade jag inte bangat en sekund för att dagligen förtära detta piller. Vad skönt det hade varit att slippa tänka på att få i sig den dagliga dosen av hälsosam kost!
Men var inte oroliga folks! Jag äter!

Veckans hit!

Har aldrig varit ett fan av Pete Doherty på grund av hans sugiga livsstil, men trots detta är killen skicklig på vad han gör (och då syftar jag inte på att droga ner sig även om han är rätt duktig på det också!) Veckans hit är alltså med Pete Doherty med låten You Talk från hans senaste album. Ge den en chans och lyssna igenom hela låten. Den har många inslag och kan tyckas lite kontig till en början. Enjoy!


Ta hand om din muff!

Jag tror att killar verkligen uppskattar att få lov att läsa en damtidning once in a wile. Jag tror att det är något som många killar finner lite intressant, men helst avslöjar dem ju inte detta.
Anledningen till att jag tar upp detta är att det inträffade en rätt så komisk incident för ett tag sedan. Staffan sov hos mig och på morgonen låg vi och mös, på det underbara sättet som nästan bara är möljigt på morgonen! Hur som helst lade han ju märke till att jag hade spetstrosor på mig.
- Du Erica du vet väl att det inte är bra att sova med spetstrosor..
- Jasså, varför dådå, undrade jag.
- Nej, jag läste det i veckorevyn för några dagar sedan i en artikel "Hur du tar hand om din muff". Bara så du vet!

Haha underbara Staffan jag ska tänka på det jag lovar! Varför det inte skulle vara bra har jag fortfarande inte fått reda på..


Svett-söndag!

Igår var jag på 20+20 års fest (alltså 2 som fyllde 20). Det var inte alls kul men Staffan hade roligt så jag fick stanna för hans skull! Jag vet, otroligt snäll är jag!
Idag har varit en riktig "slappe-dag". Det är helt underbart att ibland bara få lov att ligga i sängen hela dagen, och det är precis vad jag och älskling har gjort idag:) Nu är vi dock trötta på det och ska gå och duscha, vilket är otroligt skönt just en sådan här dag. För när man legat i sängen hela dagen så känner man sig riktigt, riktigt ofräsch! Tror säkert ni alla vet vad jag pratar om. När man då har duschat så känner man sig verkligen som en ny människa!!
Senare idag ska jag till pappa och vara där i 2 veckor.. Internet där är paj, så bli inte förvånade om ni inte hör från mig lika ofta!
SÅ, nu ska jag gå och bli en ny människa!
Ha en fortsatt trevlig söndag!:)

Frukost - viktigaste måltiden på hela dagen!

Idag har jag börjat dagen med en riktigt nyttig frukost! Enligt mig är frukosten inte bara det viktigaste, utan också det godaste målet på dagen och på helgerna älskar jag att "lyxa" till det ibland.
Det blev nypressad apelsinjuice att dricka, (alltid godare att göra själv. Enda juicen som är i närheten av att smaka färskpressad är Brämhults!) en grapefrukt, lite keso vid sidan om och slutligen en bulle med lite mjukost på. Lite fett behöver lilla jag få i mig!
Med det i magen ska jag sedan bege mig till Helsingborg, närmare bestämt Västergård för att kolla på Stattena som möter Sjöbo.

image19

Färskpressad apelsinjuice är den godaste drycken som finns. Till och med godare än mjölk! Och för er som känner mig kommer kanske detta som en smärre chock!

RSS 2.0