Konsten att göra bort sig.

För några dagar sedan fick jag ett meddelande till min mobil från PC city att jag kunde hämta min kamera som jag lämnat in där för lagning en vecka tidigare. Den hade hängt sig helt och vägrade gå igång. Det var andra gången jag lämnade in den till lagning och började bli less på det.
Var och hämtade den igår. Kom hem. Stoppade in minneskortet igen. Sätter i batterier. Slår på kameran. FUNGERAR EJ. Va i helvete har dom ens gjort något över huvudtaget för att ens försöka laga denna satans kamerahelvete!?
Åker till PC city idag och är fast beslutsam om att nu ska jag fanimej vara sur och fråga om de gjorde några ändringar som det står på kvittot att de gjort! Jag ska inte mesa som jag alltid brukar göra när et gäller såna här grejer. Nej jag är kund och har rätt att vara arg nu!!
Jag lyckades vara arg och var ganska stolt över mig själv. Jag sa irriterat att detta är tredje gången jag lämnar in den nu och att jag börjar bli trött på det här och jag frågade till och med om de verkligen lagat den!?
Killen bakom disken försöker få igång den. Går ej.
Killen bakom disken tar fram nya batterier och sätter i. Kameran går igång.
HELVETE.
Jag får snällt svälja allt jag så irriterat slängt ut mig. Jag får ju dra till med att batterierna jag satt i kameran var helt nya. Det var de inte. Jag drog också till med att jag hade provat med flera olika batterier men inga fungerade. Det hade jag inte. Jag frågar (fortfarande lite irriterat faktiskt, för jag kan ju inte bara sluta med det. Hade ju varit jätte uppenbart!) att "måste man ha speciella batterier nu också då?"
Det måste man inte
och jag fick snällt lämna PC city med svansen mellan bena.... MED MIN LAGADE KAMERA

I jakten på..

Hej hej!
Med tanke på Malins fråga: "hur går det med USA?" tänkte jag uppdatera er lite.
Alla mina ansökningspapper är ifyllda, klara, skickade och granskade. Jag är antagen till programmet (yey!) vilket betyder att mina papper just nu ligger på något kontor i Chicago där folk sitter och försöker matcha mig med en familj som söker en Au Pair som mig..
Jag har blivit matchad med två familjer so long.

Familj 1.
Ensamstående pappa, ekonom, med 2 barn. En flicka (Abygail, 4 år) och en pojke (kommer inte ihåg, 5 år). De bodde i Maryland i en stad jag inte ens kunde utala namnet på, och bor man i en stad jag inte ens kan utala namnet på är det inget ställe jag lockas till jätte mycket precis. En ensamstående pappa känns fördomligt nog inte riktigt tryggt heller..
Han tackade nej till mig. (Ja, hur man nu kan vilja göra det..?)

Familj 2.
Ensamstående mamma, advokat, med 3 barn. (Ensamstående föräldrar matchar tydligen mig?) Ett tvillingpar, flickor, 10 år. (Kaylin & Lauren) och en pojke , 5 år. (Alex). Bodde i New Jersey och verkade vara familjen jag letar efter. Det som var deras fall var att de har två stora hundar som jag inte har någon jätte lust med att ta hand om.. Hur underbara och söta de än verkade vara. (För det verkade de va) Den enda hunden hade de räddat från ett "chelter" vilket för mig talar för goda människor. 
Hon tackade ja till mig så nu har jag precis suttit och skrivit ett långt mail om hur jag kände för hundare till henne. 

Så ligger det till just nu. Känns som att det finns en lite risk till att jag ångrar att jag tackade nej till familj nr 2 men jag följer faktiskt Rosannas råd att nu har jag faktiskt rätt till att vara kräsen. Dessutom känner jag nog att jag helst av alls skulle vilja till Florida, Californien, L.A.. ja värmen helt enkelt..! 


Veckans hit!

Idag blir det en ny låt med Katty Perry som jag hörde första gången på p3. Hot n' cold hter låten och jag gillar den lika mycket som jag gillade I kissed a girl första gången jag hörde den!


Jag tror inte jag är så ovettig längre.

För första gången på veckor känner jag mig äntligen vettig. Visserligen jobbade jag varken i måndes eller tisdes, men jag tränade och uträttade ärenden åt pappa vilket resulterade i att jag bara behövde betala 500 riksdaler hemma i nov. månad. I tisdes var jag dessutom på utbildning med jobbet vilket man faktiskt får betalt för. HURRA.
Idag var jag tillbaka som städtant. Det är tråkigt och varenda sekund vill jag bara hem men så får jag tänka på hur jag kände när jag faktiskt var hemma. Då hade jag gjort allt för att få städa..
I januari får jag antagligen en "egen" runda också. Förstår ni vilken upgrade det är som städerska? Fr.om januari slipper jag förhoppningsvis allt slavjobb och går istället in som vikarie.. Det ska bli relativt skönt. Också behöver jag ju pengarna..

Idag jobbade jag bara halva dagen eftersom jag hade bokat tid till ansiktsmassage. Det var underbart skönt och min hud känns som en babyrumpa och på köpet är nu även mina ögonbryn jämna. Kl: 15 ska jag till Larson & Lange till Sara för att få utväxten fixad. Det ska också bli skönt. Plötsligt blev dagen till en pyssla-om-mig-själv dag.

I helgen var jag i Malmö med Karolina och det var magiskt roligt vill jag lova. Så fort jag fått bilderna av Karolina får ni storyn.

Det var alles.

Veckans hit!

J
ag har aldrig varit särskillt förtjust i Darin men nu har han faktiskt lyckats göra en helt ok låt. Eller den är mer än ok. Den är faktiskt ganska bra. En låt som passar på förfest som man kommer igång av. Dock ingen låt att sitta hemma och lyssna på framför datorn. Eller vad tycker ni? Breathing your love av Darin ft. Kat DeLuna.


Det nalkas fint besök..

SE UPP! HÖR UPP! SLÄPP ALLA GAFFLAR OCH PALLRA ER HIT!

Den 10 december kommer Blondabella a.k.a Blondinbella eller Isabella Löwengrip om ni så vill, till stan. Och inte vilken stad som helst utan till självaste Ängelholm. Nu har även lärare och rektorer börjat betala för att få en skymt av denna oerhört snabbt växande kändis! Hon ska nämligen föreläsa på en gymnasieskola. Vilken av dem är ännu oklart... Håll era ögon och öron öppna..

Ät dyrt och bra eller billigt skit. Hur fan ska alla fattiga studenter överleva!?

När jag ska handla mat känner jag mig helt handfallen. Speciellt nu när jag är i Lund och man får stå för allt inhandlande själv. Vad kan man köpa egentligen? Det finns ju tillsattser och konserveringsmedel och skit och mög i all jävla mat.. Du får inte dricka juice för där finns det sötningsmedel, mjölk ska du bara dricka om du är barn, kolhydrater ska du bara äta om du är elitidrottsman/kvinna, var noga med att köp äkta påläggskorv- och skinka för annars består den av 50% fett, fiskpinnar består knappt av fisk, köttbullar är rester och köp för fan inte några färdigrätter för där finns det alldeldes för mycket konserveringsmedel! 
Ännu värre blev det igår då detta fanns på Aftonbladets förstasida:

De värsta fuskprodukterna
Saft Halten av frukt och bär kan vara precis hur låg som helst i saft. Bobs blandsaft svart vinbär innehåller till exempel bara två procent svarta vinbär. Och Fun Light, som inte ens får klassas som just saft, består enbart av tillsatser och vatten.
Glass Äkta glass består av grädde eller mjölk, socker och ägg. Men varianterna i frysdiskarna består också till 50 procent av luft, och en kombination av bland annat vegetabiliskt fett, fettsyror och aromämnen.
Fiskpinnar De flesta varianterna har bara 50 procent fisk i sina pinnar. En av de bästa är Findus, med 61 procent. Resten, alltså drygt hälften av innehållet, är den tjocka paneringen, fylld av anonyma arom- och stärkelsetillsatser.
Kyckling
Över en miljon svenska kycklingar är varje år så illa medfarna under sin uppfödning att de inte kan bli mat, eller ens smuliga delar i nuggets. Landets enda kravmärkta kyckling kommer från Bosarp i Skåne.
Bröd I stort sett alla av de hundratals brödprodukterna i affären är i grund och botten samma fuskproducerade bröd, fullt av konstiga tillsatser. Ett bra bröd ska vara tungt, och helst innehålla bara fyra ingredienser: surdeg, vatten, rågmjöl och salt.
Odlad – rosa lax En kombination som inte går ihop. Odlad lax är av naturen grå, men klassas som hopplös att sälja. Därför färgas den. Välj i stället kravgodkänd lax utan färgämnen.
Skinka består av sönderhackat muskelkött från grisben, som har blandats i en stor tumlare tillsammans med bland annat aromämnen, vatten och konserveringsmedel. Vill charkföretaget få den att se mer äkta ut lägger man ibland en fettrand runt formen. Att köpa över disk är ingen garanti för att skinkan håller måttet. Dock är sannolikheten större för rökt än kokt.
Kaviar Består av torskrom och potatisflingor färgade med tomatpuré. Lägst romhalt – och flest tillsatser – hittar man i Kalles randiga tub.
Falukorv I princip all falukorv på marknaden innehåller minst en tredjedel vatten – och stabiliseringsmedel som tidigare var förbjudna – för att den inte ska ramla isär.
Kaffebröd Pågens crémefyllda muffins har, vid sidan om de klassiska ingredienserna, även ett flertal aromämnen och brun karamellfärg för att få fram den rätta chokladfärgen.

Jag ger upp. Jag ska bli vegeterian. Och vegan. Jag ska inte ens äta frukt för den sägs vara levande. Jag ska hålla mig till grönsaker. Men då kommer det väl ut att alla grönsöker är besprutade..

Man tager vad man haver..

Idag har jag nog gjort en av de konstigaste sakerna jag någonsin gjort och förmodligen någonsin kommer att göra. Efter att jag duschat idag hittade jag ingen borste, då jag är i Lund hos Staffan och en ungkarls student inte äger någon borste, så jag borstade ut hela håret med min ögonfransborste!! Ni vet en liten borste som är till för att jämna ut ögonfransarna efter att du målat dem med mascara. Jag hade i dagen till ära också tagit till mig Rosannas råd att inte använda balsam utan endast shampoo för att förhindra att håret bli fett så lätt. Det var kanske inte riktigt rätt dag att lyssna på henne, för gissa om håret var tovigt..!
Ca 20 minuter tog det att få håret i alla fall relativt tov-fritt men det gick ju! Så nu får jag bara hoppas att det ger resultat att skippa balsamet så att det var värt besväret..


Veckans hit!

Hade väldigt svårt att hitta en veckans hit idag, så som det Killers fan jag är väljer jag att ha deras relativt nya låt Human som veckans hit. Den är precis lika bra som alla andra deras låtar!



Enjoy, as allways med The Killers!

Go Brittan!

Alltså säga vad man vill om Britney Spears, men hon gör faktiskt jävligt bra musik har jag kommit fram till på min alldeles egna hand.... nej, jag ljög... Karolina var med.
Det är faktiskt så att jag inte kan komma på en enda låt med henne som är dålig. Visst, jag kan köpa att man kan tycka att Oops I did it again och Hit me baby one more time inte är så särskillt bra nu (trots att jag tycker det) men just då när låten släpptes var den ju skiiitbra, det kan man ju inte säga mycket annat om..!
Fatta bra artist man är då! Av alla de låtar hon framfört är inte en enda dålig!
Om du kommer på en dålig låt med henne så snälla feedbacka mig!

Det är synd att det nästan är lite mesigt att ha Brittan som en av sina favorit artister/sångare.

"Mina favoritartister är
Coldplay
the Killers
Britney
Spears <---- Va?
Kent
the Strokes
Queen"
Det passade ju inte in alls.. 




Bra nu...


...som då.

Jag söker jobb.

Jag känner mig arbetslös fastän jag har två jobb! Både Ikea och Lamaro är i brist på arbete till mig. Nu har jag suttit hemma i tre dagar och inte gjort ett jävla piss och jag känner mig för tillfället som världens mest meningslösa människa. Ni vet så ingen-skulle-märka-om-jag-dog-meningslös, fast det vet jag ju innerst inne att det inte stämmer.. 
Jag förstår inte hur människor klarar av att gå hemma dag efter dag, månad efter månad, år efter år och bara leva på socialen.. Jag hade aldrig stått ut med mig själv.  
Dessa dagarna har jag inte ens haft en anledning till att göra i ordning mig.. Det är tragiskt och jag känner mig tragisk!

Veckans hit!

I
dag är det ju ingen vanlig dag, för idag är det dagen då jag blir vuxen på riktigt. Ja det är väl i alla fall meningen.. Märkte imorse att håret blivit, lite, lite tunnare. Brösten hänger lite, lite, mer. Rumpan är lite, lite mindre fast. Ja, idag är ju dagen jag fyller 20!! Jag är inte längre någon tonåring och det är du mamma säger att kroppen "vänder i utvecklingen". Jag kommer inte blir längre, snarare kortare. Mina bröst kommer inte bli större, snarare mindre. Min hud kommer inte bli slätare, snarare dra ihop sig. Tack mamma:)
Hur som helst! I dagen till ära måste jag ju ha en passande låt:



 Happy Birthday av Stevie Wonder.

RSS 2.0