Idol

Ikväll sägs det att Stella ska vara med i Idol! Jag vågar knappt tro det men jag hoppas så!

Ett exemplar till dig.

Idag hittade jag en gammal bränd skiva som nog måste vara den bästa skiva jag någonsin bränt. Även om det är 2 år sedan den tillverkades är det bra klassiska låtar som alltid kommer gå hem..!
Så jag tänkte faktiskt vara så snäll och ge er ett exempel på en mycket bra skiva med lugna låtar.
Den heter Ericas lugna hits:

No. 1.
Regina Spektor - Samson
2. Youth Group - Forever Young
3. Brendan Benson - What I´m looking for
4. Coldplay - Fix you
5. Crash test dummies - MMM MMM MMM MMM
6. Evermoore - It´s to late
7. Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt
8. Imogen Heap - Hide and seak
9. Jack´s Mannequin - Kill the messenger
10. Kent - Vinternoll2
11. Kent - Den döda vinkeln
12. José Gonzalez - Heartbeat
13. Lars Winnerbäck med Lisa Ekdahl - Kom Änglar
14. Michael Nyman - The heart asks the pleasure first (från filmen The Piano)
15. Nicola Sercevic - Lock-Sport-Krock
16. Deep Blue Something - Breakfast at Tiffany´s
17. Red Hot Chilipeppers - Scar Tissue
18. Sister Hazel - Your Winter
19. Coldplay - Scientist

Jag är faktiskt väldigt stolt över mitt hopplock! Om ni nu mot förmodan inte tänker kopiera denna skiva, vilket jag verkligen råder er att göra, så tycker definitivt att ni ska ta och lyssna på nummer 14! Gå gärna in och lyssna på den på youtube, så ni får se ne liten filmsnutt också. Får ni inte gåshud eller någon slags känsla i kroppen när ni lyssnar på denna låten, så vet jag inte vad du är för människa. Detta skriver jag utan att döma

Veckans hit!

Det var rätt längesedan jag hörde denna låten för första gången, men det var först när min älskare och vän Rosanna blev i extas varenda gång hon spelade denna låten, som jag också blev det. Vi blir det än. Idag mina vänner presenterar jag Thats not my name av The Ting Tings.



hyllinge boss. Poss poss

Tandläkaren är aldrig rolig trots min icke-tandläkarskräck

Nej hur kul är det egentligen med två grävande händer nerstoppade i käften på dig och det enda du kan se är två huvud framför fejan på dig, och dem är så nära att du knappt ens kan urskilja dom. Först är det dags för att ta röntgenbilder på tänderna. Denna satans platta som man ska bita ihop mellan tänderna är så bövelens jädra vass i kanterna att jag får sår i gommen av den. Dessutom ska den tryckas in så långt in i munnen att jag får kväljningar och ögonen börjar rinna på mig. Hur ska jag bortförklara det? Nej, det är ingen fara. Det är bara röntgenplattan som gör mig lite rörd...?

Sedan ligger man där och kämpar för att gapa så stort man bara kan (för jag ska ju vara duktigast av alla patienter som någonsin legat i denna stol) trots kremporna i käkarna och man försöker låta bli att svälja, för sväljer jag måste jag stänga munnen lite.. Ok, en gång kan jag väl svälja.. 1 minut senare måste du svälja igen och då ångrar du dig att du svalde förra gången för denna gången behöver du svälja mycket mer än den förra och då var det ju dumt att inte spara den sväljningen till en gång du verkligen behöver den. Som just nu! FAN!
Fram med redskapen. slip, slip, skrap, skrap, borr, borr låter det. Skrapningen gör ont så in åta helvete för inte har jag använt tandtråd som jag skulle för "då skulle det inte börjat blöda i tandköttet" Käften gubbe! tänker jag.
Slipningen är helt ok. Inbillar mig att det slipar bort allt det gula från mina tänder och gör att jag kommer ha ett skinande leende. Nästan bländande. Slipningen är helt ok. Fram tills att "nu får du lov att skölja om du vill" och det är först då du märker att hela flabben är full av sandpapper-sand. (Är det meningen att jag ska få bort det här med det lilla pyttepjutte vattnet assistenten hällt upp till mig!?) Think again.
Jag förstår folks tandläkarskräck.

Mockingbird wish me luck!




E
fter att skivan har varit ute snart över ett halvår, har jag äntligen tagit mig för att beställa skivan "Days come and go" av Mockingbird wish me luck som min make spelar trumpet i. Om någon skulle vara intresserad finns skivan på både Ginza.se och cdon.com. Vill ni ha ett litet smakprov innan ni tar steget att köpa skivan, så visst: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=316809506 


Days come and go

Tredje gången gilt?

Ja idag har jag operarat mig för tredje gången och jag hoppas verkligen att det ska vara den sista! Vill bara lägga hela den här skiten med knät bakom mig nu och slippa alla besvär och funderingar kring det.. Men nu när jag bestämmt mig för att inte fortsätta spela fotboll så ska det väl inte vara några problem!
En bit av minisken var det som hade suttit i kläm i knät så det var tydligen inte så konstigt att jag har gått rundor och haft ont. Läkaren sa att trots allt som hänt ser mitt knä friskt och bra ut och även om mitt korsbnd inte är fungerligt till 100% så är det ändå stäckt och sitter fast i varsin ende precis som det ska göra.
Just nu har jag inte ont i knät alls, trots att det va ri förmiddes jag opererades. Känns hur bra som helst och nu äntligen ska jag väl få ett avslut! 

Veckans Hit!

Som med många andra låtar jag har haft här är även denna ett tips från min underbara pojkvän. Skitbra låt med Lily Allen. Guess who Batman.


Fest med eliten!

Tänk att kunna säga det och att det stämmer ordagrant. För det gör det ju!
Bilder från den allsvenska-efterfesten igårkväll.


Till bords


Hela truppen


Här höjs tränaren till skyarna!


Natti


Behövs någon undertext?


Mia & Issa på Grand hotel


Elin & Sofia på the Tivoli

Det var ett gäng glada brudar vill jag lova! Tack tjejer för att jag fick vara med och fira detta fantastiska ögonblick tillsammans med er. Stattena kommer alltid vara laget i mitt hjärta! Klychigt va..

Grattis Stattena, nu väntar Allsvenskan!

STATTENA TILL ALLSVENSKAN!!!!! GRATTIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSS! IKVÄLL BLIR DET FEDEFEST!
Jag hade varit duktig och tagit med mig kamera och så hinner jag ta ETT ynka foto innan batterierna tog slut. Dålig planering! Här är i alla fall den, och den blev rätt bra:)


lagkaptenen Caroline "P" Pettersson!

4-1 vann dom förresten med, mot Sjöbo.

Espresso House. (eller eXpresso house som jag säger)

Var och fikade med Amanda idag. Alltid lika kul att catcha upp med vänner man inte träffat på ett tag! Sex och killar var väl huvudämnet idag och passande nog avbryter Amanda mig i en mening med: Åh fy fan den killen är så jäävla snygg!! och pekar på en kille som går förbi utanför fönstret.
Marcus menar du!? Han jobbar på mitt jobb och han tycker tydligen att jag är skitsnygg! svarar jag ganska stolt över detta faktum.
Senare på väg till bilen tar jag upp mitt passér-kort och Amanda får då syn på bilden på kortet, vilket inte är jättesmickrande. En trött, halvsminkad jag med 3x oversize tröja och Amanda lägger kommentaren:
Shit han måste ju tycka att du är riktigt snygg om han tycker att du är snygg när du ser ut såhär..
HAHA!
Jag väljer att ta det som en komplimang!

American Express

Jag har bestämt mig för att åka iväg till USA som AuPair i ett år!! Den 6 april har jag satt datumet som jag  helst vill åka iväg, men jag får naturligtvis se när jag hittar en familj!
Fyfan med papper och skit det är som ska fixas. Man måste ha minst 200 timmars erfarenhet av barn, så jag måste alltså sitta och räkna ut och komma ihåg varje tillfälle jag har spenderat tillsammans med ett barn, för allt räknas!  Dessutom måste jag ha referenser för dessa 200 timmarna och det har jag inte...än. Får se hur fan jag ska göra..! 
Ska dessutom skicka med ett fotokollage med bilder "där jag är tillsammans med barnen jag passat". Tro fan inte att jag har fotat när jag jobbade på en förskola en sommar för flera år sedan eller praktiserade på dagis några dagar i 6:an!? Detta dilemma vettefan hur jag ska lösa..:S
Jaja! Tack Tove förresten för tipset om Culturalcare.com! Det är genom dem jag åker! Snart kommer jag alltså och joinar dig, Nathalie Bloom och Linnea!  :D

                     
New York?                                                 Washington?

                      
Florida?                                                      L.A?

Eller kanske Miami? (här skulle det finnas en bild också, men så hängde sig datorn!)
 



Veckans hit!

Jag är hemskt ledsen mina vänner, men jag har helt enkelt inte en enda bra låt på lager, så idag blir det faktiskt ingen veckans hit..  
Ber så mycket om ursäkt för detta, men det är helt tomt!
Ni kanske istället kan komma med bra förslag till nästa veckas "veckans hit"? Kom igen allesammans och skriv er favoritlåt genom tiderna!
Hit me with your best shot!

Erica?

Denna bilden hittade jag när jag satt och kollade bland bilderna på mammas dator.


Är det inte skitlikt Natha?? Vi är inte särskilt lika annars, men här tycker till och med jag att vi är riktigt lika..?

FUCK

Det är någon som har skrivit fuck på bakrutan på min bil, i skiten. Jävlar nu måste jag ta tag i att tvätta den! Dessutom har jag fått min första P-bot idag! FUCK!  
Nu måste jag betala 400:- och tvätta bilen.
Det kanske var den där jävla P-lisan som skrev fuck. För att reta upp mig ännu mer. 
Det tror jag. Och för det hatar jag henne. Ja, det var en tjej. Med handstil som en man. Varför heter det annars P-lisa? 

Det är ju så att man blir spyfärdig!

Rap/Rn'b. Inte min grej. Men jag kan ändå höra vad det är andra finner tilltalande i det. Det finns dock ett stort, fett, jävla MEN.Nämligen Baby-rösten, eller den tillgjorda, elektriska, datagjorda baby-rösten som envisas komma tillbaka med jämna mellanrum. Vad är det dessa "coola" killar, dessa självutnämnda P.I.M.Ps, de stora svarta snubbarna, killarna med kläder stora som arlandas flygplats, de som pratar till lite instrument och gör succé på endast den sköna bakgrundsmusiken, egentligen ser i att lägga till baby-rösten i sina låtar?! HALLÅ!? Tänk efter innan du producerar en sån låt och ha i åtanken vad du förknippas med..! EN BÄBIS för i helvete!!
Dessutom låter det så in i helvetes, jävla kass och fruktansvärt mesigt att jag inte ens kan beskriva det med ordentliga ord. Därmed svordomarna.
Ja, jag hade fan i mej hellre legat och lyssnat på när grannarna har sex NÄR JAG FÖRSÖKER SOVA. dåligt tycker jag att det är!!






Nej. Jag tycker fan det är sämre!!



Veckans hit!

I veckans hit presenterar jag två, numera gamla, veteraner. Simon & Garfunkel´s Sound of silence är nog en av de bästa låtarna genom tiderna och frågan är om det finns något band som låter så här bra live..? Skickliga som få förtjänar en plats på veckans hit!


publiken verkar måttligt egagerade..

Jag? Pojkvän? Njaee, inte direkt..?

Är det konstigt att man inte vill avslöja sig som "icke-singel" när man är ute bland nya människor? Nej, det är det inte, för man har mycket trevligare fram tills att hemligheten har kommit ut! 
Igår var jag just det. Ute bland nya människor. Hade jättetrevligt, men så fort det kom fram att jag hade pojkvän dröjde det inte länge förrän killen jag suttit och pratat med de närmaste 20 minuterna, försvann. Det är så förbannat tråkigt att han måste få ut någonting av att han bemödat sig att sitta och lyssna på mitt babbel. OCH SÅ ÄR JAG INTE ENS SINGEL!? Och jag som trodde att vi faktiskt hade det trevligt..
Och så sitter jag där ensam i soffan tills nästa kille kommer och sätter sig brevid mig. Med denna kille har jag ännu trevligare än med den förre.. fram tills att det kommer fram att jag har pojkvän förstås! Hela hans kroppsspråk vittnar om hans besvikenhet. Så jag kontrar med: Men jag är trevlig fast än att jag har pojkvän. Jag lovar, så du får gärna stanna..! hehehe...
Han blir ju så illa tvungen att stanna trots den besvärade situationen men vi fortsatte att ha trevligt.. Vi försökte i alla fall men det blev aldrig hälften så trevligt som innan hemligheten uppenbarade sig!

Tack för hjälpen!

Nu har jag beställt klänning nr. 4!



Jag var lite inne på den tidigare men kunde inte riktigt fatta beslutet, men med er hjälp och övertygelse tog jag steget. Jag har ju ett par leggings i spets så jag tror det kan bli riktigt snyggt. Dessutom var denna den som kändes mest "höstig".
Men som vanligt så TROR P att hon har rätt.. men nej P, inte denna gången heller;)

RSS 2.0