Avalon & Atlantic city


I
tisdes sattes jag på bussen med destination Avalon i Jersey Shore där familjen lånar ett sommarhus av en vän. Mormorn och barnen var redan där, så de hämtade upp mig på hållplatsen.
Vilken fridfull idyllby säger jag bara!! En underbar sommarby (ungefär som Båstad skulle man väl kunna gämföra det med) med hus större än det största lyxhuset i Sverige (nästan) och dessa är bara deras sommar"stugor". Kvinnan familjen lånar huset av har fyra(!) hus utspridda utöver U.S of A. Detta huset har hon haft till salu i 3 år utan ha fått ett bud hon är nöjd med. Hon säger att hon väntar tills hon får ett bra bud eftersom hon ändå inte behöver pengarna.. Då har man väl för mycket pengar..? 
Hur som helst. Resterande tisdagen latade vi oss bara på stranden och på onsdagen åkte vi till ett nöjesfält i närheten.


Mormorn och barnen i kö.



På torsdagen tog vi det bara lugnt på stranden igen och på kvällen tog jag med barnen på minigolf.






Barnen fjantar sig på vägen hem. Lägg märke till hur snabbt det blir mörkt här!! Detta är ca. 25 min mellanrum då bilderna är tagna. Ser dock lite mörkare ut än vad det är på denna sista, men ändå..

I fredes kom Maria och joinade oss och på kvällen gick vi ut och åt med familjen. Jag beställde FISK! SOM JAG HAR SAKNAT DET ELLER!?! Det var såååå gott!!!
Efter det gick jag och Maria ut på en bar i Avalon named The Princeton.


The Princeton


På väg hem..


..tog jag ett foto på det här huset. Grannens sommarhus. Jadu.. pengar i överflöd...




Påväg från stranden för att äta sushi på lördagen.

På kvällen åkte vi in till Atlantic City men tyvärr har jag inga bilder därifrån eftersom vi bara tog med Marias kamera. Men vi hade det jätteroligt!! Provade på att spela på en automat, ni vet en sån man drar i en spak på sidan.. Ingen av oss hade en jävla aning om hur man skulle göra, så vi tryckte på lite knappar och droglite i spaken och vips hade vi förlorat $5. Men vad gör väl det, nu har vi provat det:)
Kommer garanterat åka dit och stanna över en helg för tyvärr hann man ju inte se så mycket på en kväll/natt. Var dock häftigt att vara på ett riktigt Casino, det såg ut precis som i Tv-serien Las Vegas, fast Danny Mccoy var inte där. Stort minus;)

På söndagen skulle jag och Maria ta bussen tillbaka hem och inte förrän vi står och väntar på bussen bestämme rjag mig för att dubbelchecka tidtabellen.. Upptäcker till min stora fasa att jag kollat fel på tabellen, SOM VANLIGT!! Kollat på veckodagar istället för söndag.. Nästa gick inte förrän 9 (klockan är nu 5.30) och hade vi tagit den hade vi varit tillbaka i NY kl 1 på natten och varit strandsatta där eftersom tågen slutat gå då. Får ringa mormorn som besvärat skjutsar oss till staden brevid för att det går en buss 7.09 därifrån. Slutet gott allting gott, men är det inte Erica i ett nötskal eller!?
Aja... här följer lite bilder från huset. Tyvärr glömde jag ta foto utifrån på huset. Det var väldigt fint, men det får jag bevara i mitt minne:)


Mitt och Marias rum


köket


Vardagsrum ihop med köket


Usikten från en av balkongerna..


..från andra hållet


Sist men inte minst (jo det var nog minst) badrumsskåpet. Blev mäkta imponerad när jag öppnade det. What can I say. Var sak har sin plats helt enkelt!

I huset bodde än en katt och två hundar och jag blev super exalterad när jag fick syn på hundarna.. vilket varade i ca 5 min. Men det tar jag imorgon. Nu är det sängdags och jag är superduper trött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0