Check out my new shoes

A lot of new stuff recently. Shoes, hat and a do - here's the shoes, that I love, love, love!Efter att ha varit inne i affären typ 10 gånger beslutade jag mig äntligen för de här, av alla coola skor som finns där. Har ni inte varit inne på Mr. and Miss Beahave på bruksgatan i Helsingborg så borde ni verkligen göra det!

För övrigt så var maskeraden (som också blev en riktig reunion) riktigt kul! Att ha alla er underbara tjejer här nere i Skåneland var jätteroligt och allt kändes precis som vanligt - otroligt kul!:)Check out my new do

Idag tog jag steget och klippte mig trots att jag var SJUKT nervös imorse och 100% inställd på att ställa in. Glad jag inte gjorde det nu för jag blev sjukt nöjd.
Vad tycks?
Check out my new hat

När jag var i Paris så gick alla tjejer runt med en slags "möss-keps" som sitter tajt på huvudet. Med Paris som modestad spådde jag då att den med 100 % säkerhet skulle bli populär här inom de närmsta månaderna och att jag då skulle skaffa mig en!

Nu är den här och ligger nu även säkert på min hatthylla!


Den klassiska modellen är egentligen enfärgad och gärna med ett litet guldspänne på sidan, men jag valde en lite trendigare variant eftersom jag ändå tror att det är en liten fluga som inte kommer vara kvar allt för länge.
I love it.

Its time Helsingborg

HIF HIF HIF!!!

Och heja, heja, heja Mjällby!!!!!


B-day!

Då var det första dagen på mitt 22:a år i livet. Spännande va! Är exalterad, orolig, förväntansfull, nervös och lycklig över mitt kommande år. Vad som helst kan hända! Undrar var jag är på min 23 års dag....

Imorse när klockan ringde klockan 4.00 hade jag precis hunnit tänka mig tillbaka och njuta av tiden då jag var liten och hela familjen kom in och sjöng för en på morgonen och lite önska att det kunde vara så igen - så kommer mamma in sjungandes med ett ljus och med ett kuvert i händerna! Åhh vad glad jag blev!! :)
Om jag skulle hissa något idag skulle det vara just det - att väcka födelsedagsgrisen med sång. Det blir man aldrig för gammal för!

Annars är det en ganska vanlig dag. Har jobbat idag och ikväll ska jag och mamma ut och äta. Imorgon blir det middag med tjejerna. Lite krydda i dagen är också att min värdfamilj kommer ringa ikväll:) Åh vad jag saknar dom!! Nu ringde det precis på dörren!! Fed-ex bud med en sjal och teckningar från barnen! Åhhh! Underbara dom är, nu blev jag allt lite tårögd..

Fick lite bilder av Doug (min värdpappa) skickade till mig igår:


Peter som ninja i skolans Halloweenparad


och Lexi som maratonlöpare


Lexi på cheerleadingpractice


Underbara ungar! <3

Vad jag saknar er!

Nostalgi

Det är rätt häftigt att smörkniven jag tillverkade på träslöjden i 4:an eller 5:an fortfarande har den där goda trälukten kvar.. och detta trots att den används ganska flitigt här hemma.


RSS 2.0