Food by the way

Igår var jag och bästa Caroline på en "matvandring" i Helsingborg. En (mat)upplevelse jag gav henne i födelsedagspresent. Det är tre matintresserade kvinnor som startat en företag där de valt ut olika restauranger som bjuder på lite smakprover från deras butik/restaurang. Det finns 4 olika rundor att välja mellan och vi valde en som hette "Mitt i smeten". Då besökte vi Kgränd, Bengtssons Ost, Ebbas fik och Peter Beier choklad.
Så himla god mat, trevliga människor och intressant fakta. Fick bland annat reda på att Kemira i Helsingborg föder upp hanålar för försäljning och att istället för bekämpningsmedel på kakaobönerna som tillhör Peter Beier så släpper de ut ormar på plantagen under nätterna som äter upp ohyran.

Väldigt intressant och jag rekommenderar det verkligen!

Foodbytheway.se

Ibland är livet enkelt

Idag har jag egentligen bara en sak att säga och det är att jag är super, duper och störtlöjligt KÄR så för er som har förmånen att springa på mig så svävar jag på moln:)

Snart ska jag iväg och jobba innan jag äntligen får träffa min älskling igen efter en HEL och låång helgs frånvaro.RSS 2.0