Veckans hit!

På självaste dán för dán för doppare dán till ära tänker jag hylla julen med en av de bästa julsångerna jag vet! Det är The Pogues and Kirsty MacColl som framför låten Farytale of New York. Passande eftersom det faktiskt är där jag kommer fira min nästa jul!



God Jul allesamman!

Modell för en dag

Har varit i Malmö idag på en photoshoot  och måste ju säga att det här var mitt stora genombrott! Fick en massa beröm och ett gäng kläder med mig hem!! Fick en bokning i Stockholm nästa helg också...

Jag ljuger.. var på nåt sånt här "modell för en dag"-grej som jag blev inbuden på av Jocke och jag fick ta med mig egna kläder dit och betala 800 jävla spänn för tre bilder!! Sorgligt att jag köpte det va... Fick i alla fall gratis stajling av make up och hår!:)
Var där tillsammans med Jocke, Rosanna och Staffan och hur anti jag än må låta var det faktiskt väldigt kul och bilderna blev väldigt bra tycker jag:







Och så älskling:




Visst är han fin..

Nu ska vi äta lövbiff med smält vitlökssmör på med klyftpotatis och bearnaisesås! MMMMMMMMMMM!
(ja jag fick hämta förpackningen för att stava bearnaisesås rätt..)

Bonde söker fru

Har gått och blivit ett riktigt fan av det programmet! Men har aldrig riktigt förstått mig på Per och hans förhållande till tjejerna. Nu har han ju valt Åsa och det verkar så ytligt.. Som om han helt enkelt inte klarar sociala sammanhang/umgängen och han blir liksom tafatt på nått sätt! Jag fattar inte riktigt hur Åsa ser en framtid med en man som inte klarar av att utrycka sig.
Men så från ingenstans såg jag likheten mellan detta par och min pappa och hans flickvän Kristina och plötsligt insåg jag att de nog trivs att ha det så för att de kompleterar varandra.

Åsa, liksom Kristina, är väldigt social, utåtriktad och pratglad och kan ungefär prata med precis vem som helst om precis vad som helst.
Per, liksom pappa, är väldigt tystlåten i sociala sammanhang, har svårt för att uttrycka sig ibland, speciellt när det handlar om känslor och när de pratar pratar han om de mest oväsentliga sakerna.
Men tillsammans blir de ett komlett par som bär upp varandras styrkor och svagheter!

Veckans hit!

Har aldrig varit särskilt förtjust i Christian Walz men denna låten gillar jag! Bakgrundmusiken får mig att tänka på Salem Al Fakirs låt It´s true.. men denna låten heter What´s your name.


Då var det klart!

Nu är det bestämmt! Jag kommer åka till Familjen Edmonds i New Jersey i början på februari. Exakt vilket datum vet jag inte än men det kommer..
Det är en familj på två barn; Alexandra som är 7 år och Peter som blir 5 i januari. Mamman heter Jennifer och pappan Doug och de verkar vara jättebra människor och inte alls så stikta som många anda amerikanska familjer verkar vara. De menar att när jag inte jobbar bryr de sig inte om vad jag gör och vilken tid jag kommer hem på kvällen/natten, förutom då jag ska passa deras barn morgonen efter . Då tycker de att jag måste vara hemma 00.30, vilket jag fortfarande tycker är väldigt accepterande!
Jag kommer ha tillgång till en egen bil som jag inte kommer behöva fråga om lov innan jag använder. Den kommer i stort sett att vara min bil.
Familjen är väldigt aktiv vilket passar mig perfekt och enligt dem själva är de "very, very laidback people" vilket också kan vara rätt skönt. Alexandra går i skolan och tre gånger i veckan gör även Peter det, alltså kommer jag bara ha två hela "barnpassnings-dagar" och dessutom behöver jag inte ens väcka dem och göra dem i ordning för skolan. Det kommer Doug att göra. Tror jag skjutsar dem dock. Kommer nästan aldrig att behöva passa dem på helgerna heller. 
Visst låter det bra? Har pratat med dem ett par gånger i telefon också och de verkar verkligen vara öppna, sociala och härliga människor.
Och förresten är det fritt fram för familj och vänner och hälsa på mig och bo hos mig!:)

Så, New York here I come!!

Feststämning

Har jag lite svårt att komma i partystämning är det bara för mig att sätta igång denna låten!! Tänker mig en dimmig, full (i två bemärkelser) nattklubb men en massa dansade folk.
Funkar för mig varje gång..



Just det!

Imorgon flyttar fan jag! Jag, mamma och Natha flyttar till Helsingborg. Till Dalhem i en väldigt trevlig lägenhet faktiskt. Tänkte bara säga det för det har jag inte lyckats komma ut med riktigt ännu.. Men nu vet ni!
Tråkigt att inte längre vara Ängelholmare för jag trivdes så himla bra här, men det ska ändå bli rätt kul att flytta tillbaka till Helsingborg igen..
Blir ju inte kvar så hemskt länge eftersom det bär av till USA för min del snart. Tror jag har hittat min familj nu. De finns också i New Jersey precis som den förra. Det ser ut som att jag åker någon gång i mars nästa år. Mer information kommer..

Jag låter det tala för sig själv:

Det här är lätt den bästa reklamen jag någonsin sett! Rös i hela kroppen när jag såg den första gången idag och det gick liksom ett lätt rus av " Ä N T L I G E N " genom kroppen för att homosexuella äktenskap börjar accepteras! De ser så kära ut och att låten som spelas är helt underbar gör ju inte saken sämre.
Dock blev jag förvånad över att det var en reklam från Björn Borg, men det bryr jag mig inte om i sammanhanget. Deras budskap är guld värt!


Veckans hit!

Idag blir det Glasvegas på veckans hit. Ett, för min del, nyupptäckt band som min man introducerade mig för. Tycker att de påminner lite om Broder Daniel på engelska. Och Broder Daniel är ju bra och engelska också.. Så då kan ju resultatet bara bli bra..?
Här här ni dem i alla fall med låten Daddy´s gone:


Lyssna gärna även på låtarna Geraldine och It´s my own cheating heart. Hade väldigt svårt för vilken av dem jag skulle välja så tycker ni denna är bra så tycker ni att de också är det..

Kom i julstämning

Idag har det varit en riktig jul-dag för min del och julstämnings-nivån har nog aldrg varit högre! Hela dagen har bestått av jul och det känns så kul att för en gångs skull göra något (vettigt) åt sin annars deprimerande söndag.
I förmiddes satte jag igång med att packa in de julklappar jag än så länge hunnit handla.. Att slå in julklappar ligger nog  i topp 10 bland "saker jag helst hittar på". Tycker det är jättekul!
Sen satte jag mig och skrev julkort och förbannade mig över att jag inte skrivit ner och sparat adresser till mina nära och kära.
Resten av dagen har jag ägnat åt att baka julgodis tillsammans med min moderkaka.. a.k.a mamma, samtidigt som en julskiva stått på repeat. Det har verkligen varit jättemysigt och jag rekommenderar alla att göra något åt sin söndag, för det är så jäkla dumt att söndagen automatiskt blivit en depp-dag.

   
  


1. Julklappar 2. Knäck på kokning tillsammans med blivande mintpastiller 3. Riskolor
4. Dajm och halvfärdiga mintpastiller 5. Färdiga mintpastiller 6. Ofrivillig tomte-mintpastill
7. Knäck

GOD JUL!

Låt mig få fullfölja "julhysterin" utan era klagomål

Nu kring juletid finns det alltid de glädjedödare där ute som menar att allt kring julen är bara stress, stress, stress och allt handlar om pengar och julklappar och det är en sån otrolig "julhysteri", som de så fint kallar det. Allt och alla springer omkring som yra höns                 <-- yra höns
för att hitta den perfekta julklappen och det är patetiskt tycker dem och bla. bla. bla..
Varje år får vi se kolumner, kröniker, artiklar, debatter om denna julhysteri och varje år tycks dessa deppiga satans människor tro att detta fenomen är något nytt och just ordet julhysteri är ett ord de kommit på alldeles själva (verkar de tro) för att förklara denna jäktiga högtid, trots att vi som sagt får höra om det      v a r j e  s a t a n s  j u l. . .
Va fan! Ni borde väl vara vana vid detta laget!? Det är så det går till på julen nu för tiden! Deal with it och sluta klaga! Låt oss vara hysteriska i denna hysteriska högtid med våra hysteriska familjer! Vad är det som stör er så mycket kring det??
Det råkar faktiskt till och med vara så att jag gillar det. För att det just är en del av julen och inträffar en gång om året..
Så håll ert tråkiga tyckade för er själva och skriv om något nytt. För jag är ledsen.. Har hört det så många gånger förr men bryr mig fortfarande inte.
När ni börjar prata om Julrea-hysterin då kan vi börja snacka..

Vi har bestämt oss!

Jag och Staffan har äntligen enats. Vi har de perfekta namen så nu ska vi sätta igång med att producera barn och vi vill ha två! En kille och en tjej men för att namnen ska gå ihop måste vi ha en kille till. 
De ska bara vara våra och vi ska kalla dem Boel, Joel och Noel!


Veckans hit!

Nej, jag har inte glömt! Jag fick helt enkelt förhinder igår för en hit, så den kommer en dag senare istället. 
Härom dagen plockade Staffan fram en gammal låt som jag helt hade glömt bort att den ens existerade. Men bara efter första tonen, poppade det upp en massa minnen från högstadietiden, som jag inte var så jäkla förtjust i, men som jag vill tillbaka till när jag hör denna låten samtidigt som den också plockar fram en massa dystra stunder och gör att jag känner mig lite sorgsen.. Har lyssnat på denna låten en massa i mina dar och Look what you´ve done heter den med Jet.




RSS 2.0