Veckans hit!

Jag som ju talat så gott om dagens veckans hit har kanske tagit risken att göra er lite besvikna men det bryr jag mig faktiskt inte om för jag har lite av en hat-kärlek till denna låten! Det var min gode vän Rosanna om inrdoducerade mig till denna låt och för det är jag henne evigt tacksam. Bästa sättet att beskriva den är helt enkelt att den är så dålig så den blir bra. Äh ni får själva göra en bedömning. Kommentera gärna era åsikter. Jag vill veta vad ni tycker! Här har ni mina damer och herrar: The little cat and the dirty dog framförd av Ubangi!



De så kallade hundarna är ju bara sjuka! Ha ha ha ha! Jag älskar denna låten!!

Lördagsmys.

Igår hade jag och Staffan det hur mysigt som helt ihop! Istället för att festa tog vi en promenad, hyrde en film och bara myste framför TV:n. Dels för att jag skulle upp tidigt idag och jobba och dels för att få lite kvalitéts tid innan han åker till Frankrike på tisdag. Vi såg filmen blinddating, som var helt ok men som jag aldrig skulle rekommendera till någon av er! Däremot rekommenderar jag fruktsallad med vanlig chokladsås. Vi kände för att vara lite nyttiga för omväxlings skull så vi gick till Coop och handlade en massa frukt. Lite onyttiga fick vi lov att vara så lite chokladtopping satt finfint!



Strax dags för fotboll vilket jag till min stora besvikelse tyvärr får kolla på själv (ja inte helt själv förståss mamma är ju där) men likabra är kanske det eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Hade säkert bara blivit sent annars. Har ju min första dag som städtant imorgon på McNeil i Helsingborg, så jag måste ju vara elert!

Musiken fördubblar ditt humör

Ibland är man på ett sådant humör då det är skönt att bara ligga och stirra rätt upp i taket och filosofera. Givetvis måste man ha lite filosoferar-musik på i bakgrunden för att få den där rätta känslan som gör att man kan drömma sig bort hur långt som helst! Min filosoferar-musik innehåller bland andra dessa låtar:


Gary Jules - Mad world



Red hot chili peppers - Road trippin

Pojkar, killar, män... så söta och så lättövertalade!

Så sant som det är sagt!
Vill man ha någonting av sin kära pojkvän och han först inte riktigt är villig, så är han rätt lättövertalad med den så kallade kvinnans list!
Ja, jag och Staffan var på väg till bussen och vi var ganska sent ute, som vanligt. Så jag la fram som förslag till honom att om bussen kommer får du springa och stoppa den! Med den enorma träningsvärk jag har fått höra i två dagar nu att han har, svarar han: "varför ska jag springa? Det kan lika bra du göra med tanke på vilken jävla träningsvärk jag har!"
Herregud påg, jag hade ju sandaler på mig och stora örhänge som lätt hade kunnat falla av och läppglans hade jag med tagit på mig, och det vet väl alla att minsta lilla vindpust hade kunnat orska att jag hade fått håret fastklistrat på läpparna!
"Ja men du är så duktig Staffan, du klarar allt!" svarar jag.
"Jaja då" svarar han. Lite bittert men dock!
Sammanfattning:
Ge honom en komplimang för att få honom dit du vill! Han kan ju omöjligt säga nej om du först förklarat för honom hur duktig, manlig, skicklig (ja du kommer nog på nåt) han är. De är för stolta för att visa att du har fel om hur bra han är! Det hade ju varit minst sagt omanligt...

Veckans hit!

P
appa har nyss (eller för ca 2 månader sedan för att vara exakt) köpt Queens samlingalbum och jag blev hüberglad! Har blivit galen i låten Killer Queen. Den är favoritlåten för tillfället och därför får den en plats på veckans hit!



Vill egentligen inte ta uppmärksamheten från Queen men nästa veckas hit får ni bara inte missa!:)

Min alldeles egna bil!

Jag har blivit ägare över en Fiat punto -96! Köpet gjordes igår och nu slipper jag låna mammas hela tiden! Underbart! Jag är överlycklig och jag älskar min lilla blå pärla! :D


Så nalkas midsommar..

..och varför skulle det vara något annat än regn? Det är ju midsommar. Är faktiskt förvånad att solen får tillåtelse att titta fram lite då och då! 
Ha en glad midsommar allesammans och snåla inte med snappsen! Det tänker inte jag göra:)
KRAM!


När får vi dansa kring stången i våra tunna klänningar utan att frysa egentligen?
Det är så jag minns midsommrarna när jag var liten!
Ja, det var bättre förr! 

citerar

Satt precis och läste lite ur boken "En gnutta mod"  och jag skulle bara vilja citera ett citat som jag tycker många mer eller mindre ska ta åt sig av:

"Det sägs att den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge, och att tålamod är en dygd, men inget gott kommer nånsin till dem som bara sitter på sina allt bredare rumpor."

Jag har länge försökt pränta in detta i huvudet på en som står mig mycket nära..


BU!

..För Sverige!!!!!!!!!!
Var i Malmö igår och skulle kolla matchen. Hade klätt upp mig från topp till tå vad gäller supporter outfit! Tänkte att detta skulle ju bli en självklar match!
Tji fick jag!
Tänker inte heller visa bilder därifrån i ren protest!!


Cypern - Ayia Napa!

N
u över till Cypern resan. Vet inte hur jag bäst kan beskriva vår resa som blev hur bra som helst, så jag gör så här:

Soligt - 2 första dagarna började med lite stackmoln (alltså inte mycket) medan vi resten av veckan fick njuta av en molnfri himmel och ett ca 36 grader varmt klimat.
Festligt - Precis lagom faktiskt. 4 av 7 kvällar. Hårdast var första vilket det har en tendens att bli? Men det går alltså tydligen att ta det lugnt även på Ayia Napa!
Krälande kakerlackor - Jag upptäckte den sittandes på axeln. Fråga mig inte hur den kom dit. Försökte skaka av mig den men lyckas bara till benet och innan jag vet ordet av har den krälat sig ända upp till bröstet. Snabba jävlar! Tur att jag var full.
Pommes frites - Ja om du så beställde en sallad fick du bannemig pommes till. Så trött på dessa potatisstänger att jag spyr på bara tanken.
Sugande Sandra - I snurra flaskan fick hon i uppdrag att göra sugmärke på Gustavs bröst. Hon var så duktig att hon fick göra ett på Staffan också. Ser ut som blåmärken och putar ut gör de jävlarna också. Staffan har fortfarande ont tror jag..
Samme och Jagge för Jarla och Babbe - Samboka och Jäger för Jarla och Barbro (Sandras mellannamn, stackarn)
Svensk fotbollsfest - På tisdagen spelade ju Sverige mot Grekland. Go stämning då alla svenskar samlades och fick Sverigetröjor och käkade tillsammans innan gemensam walk till grabbarnagrus där storbildstv väntade.
Sex - Blev nästan till en tävling. Vi förlorade stort!
Turistanpassat - Som in i helvete! Nästan komiskt. På en skylt där man kunde hyra mopeder stod det "TUTA OCH KÖR" och på en man som sålde juice på stranden (jobbig jävel som bara skrev haaaa lovely, som om det avslöjar att det är juice han vill sälja) stod det på tröjan "iskalla drycker till heta brudar".
Romantiskt - Alla paren lyckades få sig varsin romantisk middag på tu man hand, men mest romantiskt var det nog för Sandra och Gustav som faktiskt träffades på Ayia Napa för precis ett år sedan, nu när vi var där.
Crapy utsikt - Jag och Staffan fick sämsta utsikten från balkongen: en parkering i följd av en fet jävla grå mur i renoveringsobjekt-skick.
Topless - Alla brudar var topless (utom vi) och kan ni tro vad våra pojkar stirrade tills de vande sig. Jag kan väl unna dem det.
Banan - Åkte på en vattenbanan, ni vet. Det var inte så fartfyllt som jag hoppats..
Undanflykter - Staffan följde blicken på en tjej med gigantiska bröst. Hans undanflykt var att hennes bikini hade format saltfläckar på linnet, så det var det han tittade på. Jo.
My Svensson - Jag fick träffa en gammal kompis som jobbar där nere, vilket var hur kul som helst!
De två bästa restauranger jag tror att jag varit på - Den ene - Mexikansk, eftersom maten var så god och för att personalen var så cool och slängde upp gevär och hattar till oss för att ge oss ett bra foto. Mysigt också. Kändes som man satt i en jungel! Den andra - Kinesisk, eftersom även där maten var så god. Första gången jag åt anka. Att rekomendera. Riktigt bra service och väldigt exkusivt inrett!
Helt enkelt underbart - Ja, räcker inte det...


Hotellet och poolen. Mycket bra


Första kvällen. Det börjar arta sig


Ofrivilligt bra!


Svenska fotbollsfesten

Den lokala stranden. Genomsklnligt vatten!

Steker med en frozen margarita




Vår romantiska stund


Turistanpassat som sagt


Maxikanska resaurangen


Fint


Sandra suger


Hemfärd

                         

Studenten!

Jag vet, jag har varit världens absolut värsta bloggare för ett tag, men det är nu historia mina vänner. Jag har haft goda anledningar till mitt lilla blogg-uppehåll. Dels har jag ju tagit studenten och därefter åkte jag i princip direkt till Cypern.

Här en uppdatering om studenten:

Aldrig förr har jag väl sett fram emot en vecka så mycket som jag gjorde med självaste studentveckan.
Det skulle bli fest varje dag:
Måndag: Hamnpaviljongen med fortsättning på Wallmans
Tisdag: Hamnpaviljongen med fortsättning på Svea
Onsdag: Grillning med klassen på gröningen med fortsättning i bowlinghallen
Torsdag: STUDENTEN!

Tror ni inte att jag lyckas bli sjuk? JO, för det lyckades jag med! Ett tag trodde jag att jag hade fått halsfluss, men det visade sig "bara" vara ett vanligt virus så jag fick helt enkelt försöka kurera mig själv så gott jag kunde. Jag käkade en hel citron rätt upp och ner, levde på Te och honungsvatten i flera dagar känns det som (naturligtvis inte), gjorde ett hemmagjort, brutalt starkt doftande vitlökssmör och jag sköljde till och med halsen med wiskey!! (!!!!!!!!!)
Mina kurer funkade inte alls och jag bestämmde mig för att ett jävla virus inte skulle få förstöra min studentvecka och jag hängde på på måndagen i alla fall. Detta resulterade i en hes, knappt hörbar Erica. På tisdagen fick jag motvilligt ändå stanna hemma. (Tisdagen visade sig sedan vara den mest lyckade dagen av dem alla)
Onsdagen hängde jag också med på men körde och var alltså nykter. Onsdagen blev ok..
Så kom torsdagen och jag hade lyckats bli någerlunda frisk dock med samma hesa röst. Studenten blev underbar, lyckad, minnesvärd och kul, kul, kul!! Jag vet faktiskt inte hur jag ska kunna beskiva den bättre. Jag ångrar absolut ingenting (annars brukar jag alltid ångra typ att "fan att jag inte stannade där längre", eller "fan att jag inte gick dit tidigare" osv. ) och jag kan omöjligt tänka mig att jag skulle kunna får det bättre. Tur med vädret hade vi också och det var strålande sol hela dagen! Ja, just nu vill jag inte ta studenten någon mer gång, med stor risk för att inte få det lika lyckat. Några dagar senare kunde mamma fortfarande börja gråta för "allt var så fint" sa hon med gråten i halsen. Älskade mamma. Hon kunde inte ha mer rätt!


Jag och P på champagnefrukosten


Vår sista luch i skolans matsal


Mitt i vimmlet utanför skolan


Någonstans här bafann jag mig. Hittade dock aldrig pappa som tålmodigt stod och väntade


En glad Jag vid mitt lilla presentbord


Mina fina tårtor som mamma så fint överraskade mig med


Presentöppning. Spänning


Jag och min studentvän precis innan utgång


Staffan försöker ställa sig in. Han lyckas alltid 


Jag vill med hela mitt hjärta tacka alla vänner, klasskamrater, släkten, laget och framförallt familjen som gjorde min stora dag till en av de mest minnesvärda i mitt liv. Jag är så tacksam för allt ni gjort för mig och min älskade mamma och pappa som slet för att få ihop allt till den stora festen.
TACK!







RSS 2.0