Sverige enligt Amerika

Idag skiner solen igen och det är ca 35 grader varmt! Helt underbart. Har legat ute hela dagen, men utan pool eller hav blev det helt enkelt för varmt, så jag var tvungen att gå in för att svalka av mig lite.. Ett ypperligt tillfälle att uppdatera bloggen:P
Måste ut snart igen.. måste ju ta vara på det, för imorgon ska det bli svalare igen har jag hört:(
Från början var det tänkt att jag skulle möta upp Filippa, en svensk Au Pair som kom häromdagen från Helsingborg(!), det känns ju nästan precis som hemma här nu haha, för att åka till parken och sola.. men hon fick tyvärr förhinder.
Egen konstruerad sol 

Måste passa  att visa er två filmer som en kompis skickade mig. Detta visades nyligen på The Daily Show här i USA och det är väl såhär de ser på oss svenskar.. Jag tyckte det vad askul!! haha!


Stockholms symdrome part 1:

http://www.thedailyshow.com/video/index.jhtml?videoId=225113&title=The-Stockholm-Syndrome

Stockholms syndrome part 2:
http://www.thedailyshow.com/video/index.jhtml?videoId=225126&title=the-stockholm-syndrome-pt.-2



Lite bilder från helgen

I fredes var jag, Emma och Caroline ute på Manhattan. Vi började på en bar och tog och sedan vidare till M2/Mansion.


På baren innan M2.

I söndags var jag ju på Filip och Fredrik. Tog med mig Emma och Natta. (Första gången jag träffade henne sedan bråket) Var skönt att träffa henna igen faktiskt!

     

   

1. Börjar göra sig redo för sändning. 2. Livebandet. 3. Baren-Håkan får påfyllning på sminket i reklampausen. 4. Filip och Fredrik med The Bacon brothers och Torsten Flink i soffan.
5. The Bacon brothers. 6. Filip viger brudparet. 7. Björn Skifs och bandet.

Det var jätte kul! Jag vet inte hur mycket som var manus och inövat och hur mycket som var inprovisation. Allt kändes väldigt naturligt, precis som det känns när man ser Filip ocg Fredrik på TV. Som om allt de sa kom direkt från huvudet.. Men det är väl det som göra dem så bra!

Efter showen gick vi och käkade mat och glass i en park.





 

Det har varit 35 grader (!!!) hela helgen och idag och förhoppningsvis imorgon.. på onsdag ska det gå ner igen:(
PUSS!


FRIDAY NIGHT FULL LIKA AS KASTRULL REBECCA

HEEJ! Klockan är 6!! och jag tänkte att det kunde vara kul att lägga upp ett inlägg när jag är full!:) Jag har föskt rimnga Staffan men han svarar inte! Va fan!? Klockan är ändå 12 hemma. Vi har precis kommit hem! Har varit inne på en klubb som tydligen ska vara asball.. (M2/Mansion.) det märkte inte vi av först.. men sen tänkte vi gå och då blev vi uppraggade av nån neger.. och sen hade vi kul!:D Från Miami som vi ska till sen. inte till han asså men till miami. Han bjöd på dricka och Emma har somnat här brevid mig.
´Nu ska jag sova så jag är fitt för de 28 graderna som tydligen ska komma imoron!!! hahahahahahaahaahahha!:D DE NI SVENSK JÄVLAR!!
Jag är ju egentligen också det. svenskjävel asså

Söndagsparty med Filip och Fredrik!

Alla svenska au pairer här i trakterna har ansökt om biljetter till Filip och Fredriks nya program här i New York för att få sitta i publiken, och så har även jag!
Idag ringde telefonen och jag blev helt paff när jag hör en svensk röst i andra änden (hur fasen fick nån svensk tag i mitt amerikanska nummer!?)
Jo, JAG HAR FÅTT BILJETTER TILL PÅ SÖNDAG ATT FÅ SITTA I PUBLIKEN UNDER INSPELNINGEN AV SÖNDAGSPARTY! WOHOO!!
Haha, jag blev så jävla glad. Kanske överdrivet glad. Kanske löjligt glad. Men jag blev glad!!


I all hast!

Har precis kommit hem från Garden State. Ja, jag var där idag igen, för igårkväll fick jag ingen tid på mig alls att komma på vad det var jag hade glömt att jag behövde! Men idag kom jag på att det var ett par skor som jag kan ha nu innan sandaltiden börjar men som ändå är mer sommriga än ett par converse! Jag vet vad mamma sitter och tänker nu och jag håller med! "Behöver" är väl kanske inte rätta ordet i samanhanget utan snarare "vill ha"! Jag har redan en massa skor men det kan man faktiskt aldrig få för mycket av enligt mitt tycke!!
Hittade en hel outfit idag som av en slump nog är riktigt snyggt ihop:



  
bandet var jättesnyggt att ha så här
 Ska bara samla mod till det också!

Nu ska jag snart iväg och hämta upp Lexi på skolan. Ikväll ska jag ut och äta middag med Maria, Anna, Ann och Jonna. Greys Anatomy med det andra tjej"gänget" lockar också men man kan ju inte vara överallt. Trodde då aldrig att två grejer skulle krocka så en vardagkväll!:)

Idag är en... onsdag

Jaha då fick jag ledigt denna onsdagen också! Kan inte bestämma mig om det är skönt eller inte, för jag har ändå inget att göra så jag känner mig inte så vettig.. Å andra sidan är det jätteskönt att inte behöva göra något alls ibland.. och känna att möjligheten faktiskt finns att kunna åka och göra något för att jag inte jobbar!
Jag har i alla fall hunnit träna idag och spraytannat mig för andra gången. Sen tror jag att det räcker.. solen får ta över! Ikväll ska jag till Garden State Mall med Caroline (tjejen från Strövelstorp). Det var något jag behövde men det har helt försvunnit ur hjärnan..?

Jag är riktigt sugen på att laga en stor svensk middag. Men rädslan för att ingen kommer äta det tar över för mycket och dessutom måste jag åka och handla alla ingredienser eftersom de inte har något här hemma.. om de ens har det i affärerna. Jo. Men jag orkar inte gå och leta som en galning i hyllorna eller betala för allt för den delen.. En annan gång!

Navybal i Annapolis

Balen i helgen var verkligen jättelyckad och lätt värd my missluck med bussresorna dit och hem. Fint väder (25 grader!!), fina byggnader och massa vitklädda trevliga navyguys. Inte förrän 7 på morgonen var vi hemma efter den längsta efterfesten någonsin!!
Annapolis är verkligen en jättefin och ren stad, framförallt i jämförelse med New York som är så himla skitigt. Kommer nog åka och hälsa på Alex fler gånger bara för att strosa runder där och dessutom måste hon visa mig Washington som hon bor ca 30 min ifrån.


Jag, Alex och Hanna (en vän till Alex - också svensk au pair)


Balen hölls i byggnaden till höger


Inne i lokalen


Nelli (en ukrainsk tjej), Hanna och Alex


Afterparty

Fler bilder finns på facebook!

Jag kanske inte ska lämna er frågande om min missluck med bussresorna.. Först när jag ska åka från NYC är bussen en timme sen! Och när jag ska åka från Baltimore tillbaka igen kl: 17.15 och anländer kl: 17.05 har bussjävlen redan åkt!? Tydligen stod det på biljetten att man var tvungen att vara där 30 min innan avfärd annars säljer de biljetten till någon annan!? Va fan!? Är inte det lite märkligt..?? Hur som helst.. jag fick snällt vänta på nästa buss som gick 6.45 och så klart kom denna över en timme sent! Så inte förrän kl: 20.00 kom vi iväg och jag var inte hemma förrän 2 inatt!!

Jag och Alex hann ial med en fika i Baltimore medans vi väntade. Jag kan ju trösta mig med det..

Inför helgen

Spraytannen funkade riktigt bra! Det var mycket lättare än vad jag trodde och man får en riktigt fin färg dagen efter.. Enda nackdelen är väl att man blir ganska "kladdig" på kroppen. Hade väl varit ok om man hade fått dusha direkt efteråt, men det måste man vänta med i minst 6 timmar, helst 12. Men nu känner jag mig brun och fräsh så det var difinitivt värt det!

I förmiddes var jag inne i stan och mötte upp Ricard, Maria, David och Frida för att hämta min balklänning de så snällt hade tagit med sig på sin rundtur i USA. Tack så hemskt mycket för att ni släpat runder på den!! Givetvis var att hämta balklänningen inte enda syftet att åka in till dem. Det var så himla kul att träffa människor hemifrån och ni/de är alltid lika glada och härliga hela familjen!! Stort tack till er som kom med lite "hemkänsla" och förgyllde tillvaron! Hoppas att även er tid i New York blir allt vad ni hoppats på och lite till!!:)


Familjen Sjöbergh på Times Squere!:D

Om fem minuter ska jag vara och hämta kidsen på en playdate och om en halvtimme ska Doug skjutsa mig till tåget in till NY. Därifrån ska jag ta bussen till Baltimore och är framme någon gång vid midnatt skulle jag tro! Full rulle hela dagen. Det gillar jag:)

By the way, jag klarade att inte äta godis, glass eller kakor på hela veckan!! Det är en jävla prestation från min sida ska jag be och få tala om för er. Eftersom fredagar räknas till helgen enligt mig, är det alltså fritt fram idag! Har med mig en stor godispåse med svenskt godis (tack mamma för påskägget och tack Ingvar för att du uppfann IKEA) som jag ska kränga på bussen tänkte jag!
Ha en trevlig helg allesamman! Puss!


Var blir värmen av?

Idag är det riktigt fint väder ute, men jag måste ta och hålla med Maria om att man vågar ju för bövelen inte gå ut, i fruktan av att det är mycket kallare än vad det ser ut att vara. Så har det varit den senaste veckan här nu tycker jag! Jag vill ha den riktiga våren, nuuu!!

Snart ska Peter på playdate och då ska jag åka och spraytanna mig för första gången.. se om det är något att hurra för. Känner att jag måste få lite färg innan balen till helgen.
För er som inte känner till balen, så ska jag på en årlig Navy bal där au pairer är inbjudna (i brist på tjejer antar jag) i Washington, Annapolis. Ska bli himla kul och jag lovar att ta en massa bilder och visa er senare. Det ska tydligen vara väldigt fint där:)

Nu har jag bloggat för länge, så nu kommer jag bli sen!

Vi har precis fått toaletten här nere vid mig renoverad!

Före:

Jag var lite sent ute med en bild innan toaletten och handfatet revs ut, men här får ni en idé om hur gammalt det andra var.. Kolla in tapeten.

Efter:

Här sitter jag och skiter..


Nu ska jag åka och fika med två nya tjejer, Ann och Jonna från Ho-ho-kus, staden brevid! Ska bli trevligt Hej hej:)                


What are the odds?

Nu ska jag tala om för er hur liten världen verkligen är! Ni vet tjejen jag träffade på gymmet igår som kom från Helsingborg? Igår åkte vi till Starbucks för en fika i staden brevid och då kommer det fram att hon bott och gått i skolan och förskola i STRÖVELSTORP!! Vi har förmodligen gått på förskolan tillsammans och vi har varit kär i samma kille (Oscar Lindberg, precis som alla andra på skolan) och allt detta kommer vi fram till i Upper Saddle River i USA! Haha det är helt galet!

Idag har jag fått ledigt, för jag är sjuk för första gången här (om man inte räknar med den höga febern jag hade på Au Pair skolan) Mådde bra när jag gick upp i morse men så fort jag kom till toaletten började magen vända sig och jag visste inte vilket håll det skulle komma ut från.
Hela dagen har det känts som att magen har legat och bubblat och grott i väntan på antingen ett vulkanutbrott eller en förorening.. Lyckligtvis har jag sluppit båda och börjar sakta men säkert känna mig bättre!

ÄNTLIGEN..

..är Lexi´s trots-period över! Hon är som helt omvänd och det känns så himla skönt. Anade ett visst förändrat beteende igår, men antog att det berodde på att Jennifer var där. Men tydligen inte alltså. Hon var jätteglad när jag hämtade henne på skolan, hon tar självmant (!) mig i handen, även om vi bara är hemma och ska ner til källaren, hon ger mig spontana kramar o.s.v. Ni anar inte hur skönt det känns. Hon har varit mitt lilla orosobjekt, och jag är glad att jag aldrig hann prata med Jennifer utan att Lexi fick "ändra på sig" självmant..

Idag på gymmet träffade jag och Maria, Caroline. En annan svensk au pair som tydligen också bor i Upper Saddle River och som galet nog kommer från Helsingborg!! Är inte världen bra liten ibland..

måndag

Datumet är satt för när Staffan älskling ska komma hit nu också! 1-14 Augusti blir det. Nu räknar jag dagarna!! Saknar dig så himla mycket min snygga, underbara man! Hjärtat hoppar av glädje när mobilen ringer och det står "Min älskade" på skärmen och ännu bättre blir det när jag svarar och får höra din lugna röst! Du är fan bäst Staffan!! Stackars alla människor som inte får ta del av dig.. för det får dem inte, neeej för du är miin! hihihihihihihih!
Okej, nu blev det för töntigt det var inte meningen att ge mina kärleksförklaringar till Staffan, jag kunde bara inte låta bli:)

Idag på gymmet träffade jag och Maria en ny svensk tjej som också bor i Upper Saddle River och som jag ser varje dag när jag hämtar upp Lexi från skolan.. och igår hörde en svensk tjej, som jag träffade för ett tag sedan på ett uteställe här i trakterna, av sig och nu ska vi också ses. Här flödar nya relationer plötsligt fritt!

Nu måste jag rusa för att hämta upp Peter och Lexi!
Hoppas alla ni där hemma har det bra!:)

Godis, sweets and konfektyr


Ägget är från mamma och korgen från Påskharen på Hillcrest Drive a.k.a Mr. and Mrs. Edmonds


cupcakemaking. Min är den närmast hitåt


Lexi är väldigt duktig på sånt här..


..medans Peter bara öser på klumpar av frosting


och här sitter jag igen med en klubba i flabben. Jag kör gärnet innan fastan börjar imorgon

PÅSK

JIPPI!!!
Mamma och Natha ha bokat sin resa hit nu!! Den 17-28 september blir det! Så himla glad!!

Idag är det självaste påsk-dagen. Tidigt i morse hade barnen easterhunt, vilket går ut på att de ska ut i trädgården och leta efter godis som påskharen lagt ut till dem. När jag kom upp från källaren vid halv 12 tiden var hela köket fyllt av godis, nybakade bullar och Jennifer stod i full färd med att baka muffins. Det är snart dags att dekorera dem, ska se om jag kan fånga dem på bild när de är helt klara!
Nu är klockan 10 över 1 och utöver frukosten har jag redan hunnit trycka i mig 2 kanelbullar, 1 glass, en stor klubba och en massa godis.. Undanflykten idag är att det är ju faktiskt påsk!! Men nästa vecka blir det andra bullar, meaning inga bullar, godis eller sötsaker!! Det kommer blir skit svårt, men jag ska verkligen försöka!!

Nya upptåg

Vill börja med att rätta till lite i mitt förra inlägg. Högtiden judarna firar under påsken heter Passover. Boken som jag visade er en bild på kallas Haggadah! Får tacka Maria för den rättningen, tänk om hälften av alla mina läsare är judar och alla 10 blir skitlacka på mig..

Igår hade jag, Emma och Maria bestämt träff inne i NY för en dag på stan. Eftersom vädret var lite oklart bestämde vi oss för att gå på Museum of sex istället för att gå på Zoo i central park vilket vi först pratat om.
Det var en facinerande, väldigt udda upplevelse att gå runt där och studera sex i olika former tillsammans med en massa främmande människor.


Hedding tords the gates..

Det började med:


 

1. Tydligen har även djur trekant. Och vi fick lära oss att även djur tar på sig själva av tillfredställande syften. I bakgrunden kan man se en apa på en skärm som sitter och runkar. Haha!! Jag som trodde att djurens enda anledning till sex var av förökningssyfte.
2. Här har två delfiner "blowhole-sex" (!!) Ja det är faktiskt sant, hanen stoppar in sin härlighet i honans blåshål. Detta är också enbart för ren tillfredställelse.

Djursexet var inte så förargligt för de kändes lite som vilken biologilektion som helst. Men så kom vi till:


 
Detta var ett stort rum med små "bås" (som ni kan se på bilden ovan) med olika porrfilmer. Allt från oskyldigt sex från American-pie filmerna till brutal hårdporr till kändis-porr (bla one night in Paris osv) Det kändes väl lite udda att stå där och titta på porr tillsammans med alla andra besökare och låtsas som att det är världens mest naturliga grej att göra på påsklovet..

Efter all porr kom sexleksaker av olika slag:

     
1.  Denna ska killar trä på sig för tillfredställelse. Staffan vill du att jag köper en till dig?
2. Real-dolls.
3. Låt oss säga att man skulle köpa den här. Jag undrar hur folk hade reagerat på tunnelbanan.. eller man kanske får den i en kasse..?
4. Robotsex. Vad i helvete nu meningen är med det?


                 
Efter en sexupplevelse rikare gick vi till Penn stations offentliga toaletter för att byta om till lite trevligare outfitter som vi tagit med oss i våra proppfulla väskor.
Gick fixade och klara, 10 minuter senare till en restaurang för middag med förfriskande drycker. Vi gillar mat! -->
Tog det väldigt lugnt, både med tempot och med drickan och kvällen slutade på Aspen efter en runda på en Australiensk bar. 
Bra sällskap, god mat och en stad med oändliga möjligheter. Vad mer kan man begära?


Träden fångar in våren i New York

Världens värsta kompis.

Det borde finnas en tävlig som heter så, för då hade jag haft den perfekta deltagaren; Nathalie Bloom! Ni kanske har hört om vårt senast bråk, men om inte: Flera gånger har det hänt att Natta och jag planerat att hitta på något men plötsligt får hon för sig att hon inte vill, kommer på att hon har andra planer, tvunget måste plugga o.s.v, o.s.v.. ursäkterna är oändliga. Grejen är att detta kommer hon på när jag redan är på väg in till stan till henne eller precis innan jag ska åka. Flera kvällar har jag suttit hemma och inte haft något att göra bara för att hon plötsligt ändrar planerna. Sist det hände tod jag alltså upp det med henne och ställde ett ultimatum - du måste sluta hålla på så här för jag orkar inte anpassa hela min tillvaro efter dig!
Det resulterade i att vi inte pratade med varandra på en vecka (annars pratar vi typ varannan dag) När vi till sist hördes gav jag henne en sista chans och sa att du ses vi och hitta på något, med betoning på att nu ses vi!! Inga jävla undanflykter.
Vi skulle ha setts igår.. vad tror ni händer? Hon ställer in en halvtimme innan jag ska ta tåget med anledning att festen vi skulle på var inställd.. Jaha, och vi kan inte ses ändå eller..? Nej, det kunde vi inte för hon hade redan andra planer! IDIOT!!! Ingen har fått mig att vilja åka hem så mycket som hon lyckades med igår!
Jag anser inte att jag baktalar någon, för hon vet precis hur jag känner! Jag sa upp vänskapen med henne och önskade henne lycka till med allt. Ni får tycka det är hur drastiskt ni vill, men jag orkar inte med hennes jävla sätt att behandla mig på längre. Och så kallar hon mig sin vän. Vi får nog lära henne hur en vän beter sig!

Istället följde jag med familjen för att äta på en japansk restaurang där de lagar maten framför en. Det var jättehäftigt att se!





När jag kom hem ringde Maria och bad mig komma över. När jag kommer dit säger hon Jag hoppas att du är hungrig! Jag var allt annat än hungrig just då, men ni som känner mig vet väl att jag aldrig skulle tacka nej till mat!
Det var en judisk högtid igår och eftersom Marias familj är judar hade de bjudit in hela tjocka släkten - och mej. Det kallas Haggadah och firas runt påsk med en måltid som varar i ca: 4 timmar! (!!!!) Maten var inte alls särskillt god men jag åt nöjt på ändå, trots att magen redan var proppfull!


Förrätten. Någon slags fisk i form av en bajskorv. Smakar kattmat.


Vinet ska föreställa blod och tillsammans ska alla doppa ett finger i 'blodet' 10 ggr tror jag det var. Uppfattade aldrig anledningen.


En bok man skulle läsa högt tillsammans innan man fick börja äta. Ser ni att den är bakvänd. Öppnar den från fel håll.


Tyvärr missade jag att ta bild på all annan mat.. men här är iaf jag och Maria i våra bästa dager.. hm.

Innerst inne är jag ett barn som inte kan kontrollera mig..

Idag har jag målat påskägg tillsammans med Lexi! Det är bannemig så jädrans kul!! Fast Lexi är fan i mig inte så jädrans kul ibland. Hon är så fruktansvärt anti mig så det är inte sant. Hon har en jävla attityd alltså, som om "tro inte att jag bryr mig om vad du säger till mig, du är bara en enkel nanny!"
Igår sa hon till mig: Erica, you don´t know anything around here, cuz you´ve only been here for like 2 month! och idag sa hon det igen. Erica you don´t know anything! Alltså det är inte så att hon säger det charmigt som en barn kan göra utan hon säger verkligen det med en kaxig ton i rösten. Jag blev så jävla förbannad på henne så jag svarade henne att det blir minsann inget äggmålande idag inte!! Och så rusade jag ner och smällde igen källardörren med en smäll som ett litet barn skulle göra. (Jag vet att det inte alls är rätt metod, så läxa inte upp mig.) Vad jag inte tänkte på var att dörren inte har något handtag för målaren var här igår och målade dörren.. Så där var jag fast nere i källaren med Lexi hysteriskt skrikandes utanför, dels för att hon förstod hur ordentligt arg/besviken jag blev och dels för att hon inte kunde komma in! Hon fick stoppa en kniv genom hålet där handtaget suttit så jag kunde lirka upp dörren. 
Givetvis blev det ägg-målning ändå och det blev roligt till sist!





Ikväll har jag varit på Starbucks med Gisella, en brasiliansk tjej som bor nära mig. (Tjejen Jennifer parade ihop mig med) Vi hade det riktigt trevligt så det blir nog fler gånger:)




 


Blondeli blondela, ida e ja glá!

Nu har jag precis varit hos frisören och slingat håret för andra gången på mindre än en vecka i ett försök att få bort allt det svarta från mitt hår. Nu är jag jätteblond men med lite svarta slingor kvar i topparna.. Det var svårt att få bort allt, men jag är helnöjd! Nu ska bara håret växa också!



Nu tänkte jag gå och göra en liten mini-brunch till mig, för jag fick inte tid att äta en ordentlig frukost. En rostad macka med IKEA-sylt var allt jag han slänga i mig. Jag tror det blir scones och gröt med nötter i! MUMS!!

Madame Tossau

Jag har ju glömt att visa er bilder från när jag var på Madame Tossau!


Maria har nog aldirg varit mer sugen..


Leonardo DiCaprio


Julia Roberts


Johnny Depp


Brangelina


The Osbournes


Rachel Ray


Obama. Han hälsar tillbaka till er Gustav och Sandra, och till dig Karolina:)


Jag och Madonna


John och Paris


Jag försöker på Clooney


Johnny Cash


Marilyn Monroe


The Beatles


Spice Girls. Jag undrar varför inte Gary är med?


Simon Cowell och jag granskar..


Jag vet faktiskt inte vad det är med Maria..!


Lycka!

Idag fick jag ett paket från mamma! :) Blev så himla glad!! I paketet fanns det Djungelvrål, ett påskägg med godis, Oboy, ett usb-minne med bilder och alla melodifestival-låtarna och en bok!

TACK ÄLSKADE MAMMA!! :D




Nu ska ni få höra världens grej.
Jennifers svärgerska är lite halvkändis här i USA. Hon är med i en radioshow varje morgon (alltså typ rix morgon zoo- kändis) så framförallt alla i Philadelphia, där hon bor, vet vem hon är. Idag berättade Jennifer att de har pratat om mig på radion ganska mycket! haha. Tänk alla i USA har kunnat höra om mig! hahaha är det inte lite häftigt?! Man brukar nämligen skämta om att svenska au pairer inte är populära här för att de bryter upp familjerna och har affärer med papporna, så hade hon sagt att hennes svägerska hade en ny au pair från Sverige och att jag ser jättebra ut och så hade de skämtat en del om det.. Kan tänka mig lite halft under bältet humor. Jennifers bror hade i alla fall ringt upp Jennifer och sagt att "Jennifer, hurry, hurry you have to send us a picture of your au pair so we can see her!" Haha jag vet inte om det var för att de själva skulle se det eller om det var för att de skulle lägga upp den på radions hemsida, men Jennifer hade hur som helst inte skickat dem någon bild.

Nu är det så att denna familjen, Jennifers brors familj, är ute efter en Au Pair och Jennifer frågade mig om jag hade någon vän som var intresserad?
De bor mitt i Philadelphia i ett hus vid stranden. Hon är gravid med deras första barn och behöver alltså en au pair med vana av bebisar. De har 3 hundar och 3 kattar så de behöver någon som är van vid djur också. Någon som känner sig manad?:) Vi skulle bo 1 timme ifrån varandra, vilket inte är så farligt Usa:s mått mätt.

Helgen!

För det första vill jag börja med att säga att jag hoppas att världens 2 top friends Rosanna och P haft en underbar helg då bådas födelsedag ägt rum! GRATTIS!!
Med det ur världen skulle jag vilja ägna mig åt mig igen:P

Har varit och hälsat på Tove på hennes skola denna helgen. Hon går ju fotbollscollage på Long Island. Det var hur kul som helst och med min nya identitet kom jag in utan problem, som Rosanna Sjöbergh! Vi var på ett ställe på Long Island och en kille på skolan hade bokat ett V.I.P bord till oss så vi hade gratis dricka hela kvällen. För min del hade det dock inte behövts, men det lär man sig ju aldrig. Gratis är gott, så är det bara.
Idag har jag inte mått lika bra. Vaknade med världens bakfylla på en hård soffa alldeles för tidigt för att ha gått och lagt sig kl: 4.00!
Har varit riktigt bitter hela dagen över att jag inte fick lov att leva ut min dröm om att också gå på fotbollscollage. Framförallt nu när jag sett hur roligt de har det, hur fin skolan är och fått se lagkänslan på nära håll igen. Jag har aldrig saknat fotbollen så mycket sedan jag skadade mig som jag gjort idag! Jag kan inte ens förklara hur mycket jag önskar att jag kunde spela fotboll igen. Och det enda jag kan göra är att bara deal with it..!

Just nu hade jag behövt en kram från mamma, Staffans tröstande famn eller Rosannas visa ord..

Vilken underbar dag!

För att dömma av Staffans och mitt samtal nyss, så är vädret lika härligt hemma som här:)
Ska försöka dra med Peter ut nu, vilket han inte alls är sugen på. Men vi kan ju bara inte sitta inne en dag som denna!

Åt lunch precis och det såg så himla gott ut, vilket det också var, så jag var bara tvungen att ta en bild!


Sallad, tomat, gurka, gul lök, keso, lite fetaost med örter och solrosfrön! MUMS!

1:a april

Igår lagade jag pannkakor till Peter till lunch. Det blev en sen lunch, för det tog betydligt längre tid att steka upp hela smeten än vad jag hade väntat mig. Nästan en timme! Blev en massa pannkakor så idag har hela familjen ätit upp dem. De älskade dem. Blir så glad när de tycker om maten jag gör till dem för jag var så orolig att de inte skulle tycka om den. Lärde dem att äta pannkakor med sylt.. Det gillade dem till min stora förvåning. Alla utom Peter som åt det med sirap.
Får lära dem att äta det med grädde och glass också! mums..



Mamma ringde igår också. Blev så förvånad att hon ringde utan förvarning. Förvånad och otroligt glad!! Kändes plötsligt som vi var väldigt nära varandra eftersom vi inte planerat att höras utan bara hördes..:) Ni andra får gärna också överraska mig med ett telefonsamtal hem hit.

Imorgon blir det ännu mer svensk mat hade jag tänkt. Sitter och funderar på om jag orkar gå upp en 45 min tidigare för att göra scones till Peter. Tror der blir så. Till middag ska jag göra köttbullar! Har varit på IKEA och köpt gräddsås och lingonsylt och jag hasr fått Doug att köpa potatis till oss. I USA äter man ju aldrig kokt potatis. De äter bakad potatis eller potatismos, så jag hoppas de kommer gilla det. Själv can´t I barely wait until dinnertime!



Just det! 1 april idag ju. Jag och Lexi satt och försökte klura ut vad vi skulle hitta på för hyss mot Doug och Jennifer. Vi bestämmde oss för att tejpa för kranen, men när vi kom hem var Jennifer på så dåligt humör och ungarna har tydligen varit olydiga under dagen så hon var ganska trött på dem just då.. Kände att tajmingen var lite fel. Men det hade varit kul!:)

"..han luktar så gott och hans hud är så len!"

Var det anlednigen??

Har ni tittat på Den rätte för Rosing? Jag var inne på kanal5.se och snubblade in på sista avsnittet. Va fan.. är det ett jävla skämt eller?
Och jag vet att man inte ska dömma, men 19 år!?

RSS 2.0