Bubbelgum

Jag har hittat världens mest hållbara bubbelgum.



Så jävla synd att det fastnar i hela fejjan när den spricker. Det hämmar en lite...

Seven Pounds

Var hos Filippa igår och kollade filmen Seven Pounds, en ganska ny film med Will Smith och ännu en gång leverarar han en sjukt bra film! Verkligen sevärd mina vänner!! SE DEN!
Man sitter som ett jävla frågetecken större delen av filmen, tills slutet kommer och allt faller på plats och lämnar en i tårar.
Alltså ja.. bästa filmen jag sett på länge!! Lägg den på minnet; Seven Pounds.



Älskling

På lördag kommer världens bästa Staffan hit!!!! AHH jag kan inte fatta att det bara är 2,5 dagar kvar!! Det kommer bli underbart!!





Fin!

Bilder från lördag


Carro


Joel, Sebastian och Kalle


Jag, minns inte hans namn och Angelica


Carro och Maria


Jag och en skittrevlig tjej, enda amerikanen.. minns inte namnet på henne heller.


Buddah bar. Var tog folken vägen?

Ah, det blev inte så många bilder som jag hade tänkt.. Hade en sjukt bra fotokväll, hade typ 50 foton med mig hem. Innebörden av "bra fotokväll" baserar jag alltså endast på kvantitet och INTE kvalitet. Hälften av fotona var på halva människor varav häften av de resterande var på blundande människor... Borde nog gå en fotokurs om jag ska komma härifrån med nått vettigt..

Bästa partylåten just nu. Black eyed peas

Söndagkväll

Fredag
Såg till en början ut att bli ganska seg. Hade ingenstans att gå, ingen fantasi och taskig inställning. Men så fick jag ett sms av en kille jag lärt känna här om vi ville hänga med dem ut, så Jag, Emelie, Ann och Jonna hakade på till Cornerstone som ligger här i närheten och vilken kväll det blev! Verkligen lyckad. Blev både hämtade och lämnade hemma hos mig och så blev vi bjudna på dricka hela kvällen så vi la inte ut en cent! Det kommer jag sakna när jag kommer tillbaka till Sverige.. Tråkigt att behöva handla sina egna drinkar.
Nåväl. Mot kvällens slut börjar vi bli riktigt as-kalas allihopa och när låter "when love takes over" med Kelly Rowland kommer drar jag med mig Jonna ut på dansgolvet för att dansa. Men i trappan på vägenner till dansgolvet snubblar Jonna och trillar i trappan och landar raklång över trappan. Hör från dj-båset i mikrofonen.
"oh nice ass (klänningen hade åkt upp och hamnat ovanför rumpan) and sexy black thongs you got there! You just made all the guys night. But don´t you worry, nobody saw it... exept from EVERYONE"
Stackars Jonna det var väl lite väl elakt av honom att dra ännu mer uppmärksamhet åt henne. Hur som helst.. När hon ställer sig upp blöser hon som fan från hakan.. Hon hade fått ett riktigt djupt hack så hon och Ann tog taxi till närmaste sjukhus och det slutade med att hon fick sy 6 stygn! Usch.. högklackat + alkohol + trappa = Ingen bra kombination!


Emelie och jag med några konstiga glasögon vi lyckades få tag på..


.. de fick åka med hem. Bakisglada

Lördag
Sov vi länge innan vi vid 1 tiden åkte till Garden State Plaza (mallet). Köpte ett par asfina skor och lite smycken.

Alla har väl ett par sånna här nu, men jag tycker bara de är såå snygga så jag hakade också på trenden.

Direkt efter Garden State åkte jag till min efterlängtade Filippa som precis var hemkommen från Sverige. Hon hade med sig en present till mig:


MUMMA!!!!!!!!!!!!

Ännu en gång såg kvällen ut att bli ganska seg. Hade först planerat att gå ut med Filippa men pga av bakfylla och jetlag orkade Filippa inte gå ut och därmed blev även jag opepp.
Bestämmer mig ändå för att ta mig in och möta upp Maria och Angelica i stan. Och tur var väl det för jag hade en himla rolig kväll alltså. Blev bjudna till en fest av en svensk kille hos hans två svenska kompisars ASSKYSSTA lägenhet på Manhattan så vi blev ett stor svenskt gäng. Hade även mött upp Alexandra (Lundgren för er som vet) som var här i NY och hälsade på (bor egentligen i Baltimore) tillsammans med Isabelle som var här och hälsade på Alex.


Vi åkte limo till festen:) Från vänster: Alle, Isabelle, Maria, Angelica och Jag


Förfest



Har en massa bilder från gårdagen, men nu cp:ar internet sig som vanligt, så jag lägger upp dem imrogon istället.

Söndag
Legat och myst under solen hela dagen i en park utmed havet i Queens. Härligt, härligt!


Just another rainy day

Idag har det varit mulet och kyligt hela dagen men inte har det hindrat oss från att ligga vid poolen.. Det hela tiden sett ut som att det ska börja regna men det har ändå lyckats hålla sig.. Fram tills att man slutar jobbet så klart. kommer det! Planen var att vi efter jobb skulle ta oss till ett Collage här i närheten där det varje torsdag spelar ett coverband. Idag var det ett U2-band som skulle spela och vi såg det som en utmärkt plan att åka dit, ta med en filt, lite god fika/mat och en flaska vin och bara sitta i det fina vädret och mysa. Men så kom regnet...
Får se om vi ses ändå eller om det helt enkelt blir en lugn hemmakväll.

Tjohoo!

Äntligen har nu även Peter börjat säga att han älskar mig!!:D
Idag sa han helt plötsligt, för första gången: I love you Erica! Åh vad glad jag blev! Svarade givetvis att jag älskar honom också så sa han: I love you more!! Senare sa han: I love you so much more than you love me Erica! I love you 159. Jaha hur mycket älskar jag dig då tror du? frågade jag. You love me less than minus! hihihi
Haha lille gobben då så sööt!
Han har sprungit runt och pussat på mig hela dagen också!:)

Idag har regnet vräkt ner hela dagen, så det blev ingen pool idag. Var faktiskt rätt skönt, för det är rätt uttråkande att ligga där dag ut och dag in.. Men imorgon får det gärna vara fint väder igen!
Istället var vi på Unbelivabills. Typ som Busfabriken fast inte hälften så stort och roligt. Tänka sig. Där slår Sverige Usa i storlek och kulhetsfaktor med hästlängder!
Nu är jag helt utmattad, skulle kunna somna nu och sova tills imorognbitti känns det som men jag "måste" ge mig iväg och träna..:/ Bläääää...

Tack mamma för dina roliga kommentarer! De höjer mitt humör som inget annat!:)

Igår blev vi ju upphämtade i stan för att följa med ut och åka båt. Vi var som 4 små flickor på julafton! Det var huuuuur mysigt som helst och jag har saknat havet sååå mycket, så det var helt underbart faktiskt!!


Issa, Carolina och Caroline






Manhattan:)


Issa och Caroline hoppade över på andra båten för att prova på Wakeboarding.. Imponerande!

Idag har jag legat vid poolen som vanligt, och sen såg jag fram emot en bachelorette-final ikväll, men icke! Får vänta tills nästa vecka.. Är så löjligt inne i detdära nu!


Det här ni, är en ovanlig syn! Peter och Lexi vid poolen idag efter att en annan pojke puttat i Peter i poolen. Tyckte det var så fint att Lexi tar hand om lillbrossan!

Nu ska jag ladda upp för ytterligare en dag vid poolen.
Godnatt!


Godnatt världen

Nyss hemkommen från Emelie där hennes värdfamilj hade ordnat med välkommstfest med släkt och vänner! Hur skysst är inte det?? Hon bor i ett väldigt litet hus för att vara en familj som har en au-pair (typ i sommarhus storlek) men Guuud vilken härlig familj. Fulla av liv och kärlek och de är såå tacksamma över att ha Emelie här och visar det på alla tänkbara sätt. Hela festen var i Sverige-tema och gick i blått och gult och de hade köpt en tårta med sveriges flagga på och Emelie fick till och med presenter och grjejer och hej och hå! Det var verkligen trevligt!

Imorgon ska Jag, Carro, Issa och Carolina ut och åka båt. Blir upphämtade i NY imorgon 10.30 av en kille vi lärt känna här, och sen bär det av ut på havet! Ska bli sååå mysigt! Perfekt avslutning på veckan.

Har kört över mitt första (päls)djur med bilen idag:( En mullvad tror jag det var.. Hade han riktig tur klarade han sig för det kändes inte så mycket i bilen.. Vet inte hur mycket det ska kännas men hade han riktig otur lider han ordentligt nu! USCH det kändes i hjärtat att skriva det!! Jag hoppas han klarade sig med ett skrapsår eller dog snabbt!

När jag kom hem hade fedespindeln från häromdagen vågat sig ut på golvet från under sängen. Jag dödade den illa kvickt så han slapp lida..


Till alla er spindlar där ute

Måste bara berätta att det nyss kom framkrypande i SPINDEL på datorskärmen!! Bara sådär som om det skulle vara okey!! Jag sitter i sängen med datorn, nån jävla måtta får det väl vara.. Jag vet att hela källaren är full av dem äckliga små varelserna men sängen kan jag väl ändå få ha ifred!!? Dem jävlarna luktar till sig rädsla och kommer springade på momangen! Usch och nej, det är inte okey!!
Jag höjer ju för fan snittet av svalda spindlar per människa/år med minst 10!! Jag tror på fullt allvar att jag sväljer i alla fall en i veckan. Det är 52 om året vilket är fan så mycket mer än genomsnittet! Världen är full av orättvisor..

I-landsproblem

I brist på annat att skriva om ska jag nu mina vänner ta och berätta för er hur ofta jag dushar nu för tiden.
Eftersom jag ligger vid poolen 24-timmar och dygnet känns det som (9-18 varje dag) så känns det helt enkelt meningslöst att duscha varje dag efter att man kommit hem, även om man minst sagt är i stort behov av det! Man ska ju ändå dit nästa dag igen och mixa svett och klor i hud och hår!
Dessutom blir det inte av att jag tränar så mycket heller eftersom hela dagen går till poolen, så då blir det inte någon dusch där heller.. Förra veckan duschade jag två ynka gånger (!) Ja jag vet det var ganska äckligt... När jag till sist tog mig en dusch i slutet av veckan, början på helgen sa Jennifer: Åh, vad fin du är! Varpå jag svarade: A, jag har duschat och borstat håret idag..

Idag fick jag i alla fall till en träning! Det kändes bra att för omväxlings skull svettas ordentligt och faktiskt ta en dusch efteråt.

Ja.. då vet ni det.. och snart är det helg:)


GeKås v.s Target

Imorgonbitti åker Jennifer och Doug på semester till Jamaica för att fira deras anniversary (vad heter det nu på svenska?) och lämnar mig och mormorn in charge av ungarna resten av veckan. Trodde därmed att det skulle bli en jobbig vecka, men när väl mormorn var här blev jag snabbt påminnd om att hon brukar vilja sköta det mesta själv. Inget mig emot! Nån middag kommer jag knappast behöva laga heller och helgen har jag ledigt precis som jag brukar.. Kanske att jag kommer jobba några timmar på lördag-dag om hon känner att hon behöver hjälp, men det tvivlar jag på.

Idag kom Jennifer hem med en tröja hon hade köpt till mig. Bara sådär för att hon tyckte den var fin (så fin att hon köpte en till sig själv också) och att hon trodde den skulle passa på mig. Sånt värmer:)

Har för första gången varit och besökt Target också. En stooor affär - ungerfär i Citygross format i Ullared stuk. De har alltså allt, mer eller mindre. Fortfarnade fördrar jag dock Ullred. Därifrån kommer man ju hem med tiotals kassar fyllda med fynd. Lämnade dock Target med en minipåse bestående av rouge, totteband, klämmor, mascara och tuggummi.. Inge Ullared klass där inte - but still!


Helgens uppdatering i vanlig ordning

Har haft en jättehärlig helg. Fredagen började med grillning hemma hos Maria med hela gänget.. Lax och potatissallad blev det för mig del! Om jag har saknat potatis sallad! Mamma - din slår denna dock med hästlängder!!
Blev en lugn trevlig kväll.

Lördag var jag och Filippa de enda som kände för att gå ut på party, så vi tog oss på tumanhand till Hoboken för förfest hos Makke, en kompis till Filippa. Därefter blev det även denna helg fest på Nikki Beach efter den lyckade helgen förra veckan.. Blev lika lyckat nu! Blev inbjudna till ägarens vip-hörna där han firade sin födelsedag. Alla var vitklädda utom jag och Filippa, så jag frågar en tjej varför de alla hade vita kläder. Får svaret: "ehh.. this is a private party.." Ojdå, hoppsan vad otrevlig man kan vara då!


Makke, Mike & Filippa




Madde, Alex, Ida & Filippa tycker hon är ascool!

Söndagen spenderade vi hela dagen i Central Park. Var supermysigt och vädret var helt underbart.

Här låg vi..

..under träden hela dagen.



Carolina









Såg precis en fedestor spindel, men innan jag hann döda den sprang den under sängen och nu vågar jag inte leta. Har nojja över att den ska krypa in i munnen och jag sväljer den i sömnen. Fast en sån stor känner man väl?
Fast det är ju värre egentligen.. att vakna av att man har något i munnen och upptäcka att det är en fedestor spindel.. Nej då sväljer jag den nog hellre... i sömnen alltså.
Gonatt då...:S

Och så äntligen var det fredag!

Vet inte exakt vad som står på agendan för ikväll mer än att vi tänkte välkomna en ny tjej som kommer idag och kommer bo ca 10 min ifrån mig. Vi varvar nya svenskar hela tiden!:)
Förhoppningsvis kommer Carolina från Long Island hit och stannar över helgen också! Hon är ett riktigt energiknippe den där tjejen!

Nu ska jag snart åka iväg med barnen till poolen för deras Swimteam. De har både Swim-lesson och Swimteam, vad skillnaden är har jag ingen aning om..
Hur som helst börjar den kl 11 sen åker vi hem och äter lunch och därefter ska vi åka till en strand!! Jippi! Vad jag har saknat stranden. Visserligen är det en konstgjort strand och alltså inget hav heller, men hey jag är glad för det lilla:)


I have a confession to make.

Ni flesta har nog hört det på omvägar men för er som inte vet och för att göra det klart..
För ca en månad sen frågade Jennifer och Doug mig om jag ville förlänga mitt år här. Halvår upp till ett år, eller hur länge jag nu skulle vilja stanna.
Efter övervägande och disskussioner med Staffan ser det nu ut som att jag kommer stanna i ytterligare ett halvår och alltså komma hem i september nästa år istället för mars.
Allt är inte 100 % klart än, och det återstår att kolla upp lite saker först.. som mitt visum, försäkringar m.m.. Kommer ge besked ett tag efter att Staffan varit här eftersom direkt efteråt kommer jag nog bara längta hem till honom!
Blir det så, kommer jag nog försöka komma hem och hälsa på en vecka också så jag får en glimt av underbara Sverige:)

För er som känner att detta är information ni hade velat få personligen - Förlåt! Ni är helt enkelt för många och det skulle bli för dyrt..
Älskar er alla och saknar er otroligt mycket i många lägen. Men detta är en upplevelse jag bara inte vill gå miste om:)

Kommer inte på en bra rubrik

Väderomställningarna i detta land är fan inte dåliga alltså!

11.30 - Stålande solsken och utan ett moln på himlen

11.45 - Lätta, vita, fjädermoln sprider sig över himlen. Fortfarande strålande sol dock

12.00 - Svarta moln har plötsligt kommit fram. Det börjar blåsa och mullra ordentligt.

12.15 - På väg hem från poolen öppnar himlen sig och det börjar ösregna.

12.45 - Solen tittar fram igen precis när jag fått torra och varma kläder på barnen..

Allt detta på bara lite mer än en timme..

Helgen dårå!

Helgen började redan i torsdags eftersom jag fick ledigt fredag iom 4th of July i lördes. Blev bjuden på min första amerikanska hemmfest och ringde ihop några tjejer och stack dit. Röda plastmuggar, beer-pong och hash.. Allt en tvättäkta amerikansk hemmafest innehåller.. Plastmuggarna var nog höjdpunkten.. Beer-pong provade jag inte ens men det verkar överskattat och hashet vill jag inte ens känns lukten av.. Men det var väl ok. Festen alltså.

Fredes var jag och Maria bjudna på middag hos Anna, vilket var väldigt trevligt! Hon bor ute i världens rikemansområde där man måste åka igenom en "port" men en vakt för att ens komma in till "bostadsområdet" (om man kan kalla herrgårdar som ligger runt en stor sjö, bostadsområde)


Värden


Linda, Maria & Patricia


Sen blev det Guitarr Hero. Här rockar Linda loss!

I lördes var det ju som sagt 4th of July och då var vi bjudna på fest på ett rooftop party inne på Manhattan. Från 0 till 2 hemmafester på en och samma helg!








Efteråt blev det fortsatt party på Nikki Beach:)

Igår (söndag) återhämtade vi oss i Marias trädgård med kinamat under solen.. Livet leker:)

På mammas begäran

Mammas önskan är min lag, så på hennes begäran kommer här adresserna till mina vänners bloggar så att ni som vill kan läsa om livet i staterna från deras synpunkt också:)

Maria: www.enlindbergare.blogg.se

Filippa: www.filippanorrthon.blogg.se

Caroline: www.charmylips.blogg.se

Emma: www.emma8911.blogspot.com

Uppdatering om helgen kommer imorgon. Nu ska jag läsa Vecko Revyn som jag fick av Carolina! Tänk att en hederlig, svensk skvallerblaska kan göra mig så glad!:)

Konstigt sammanträffande

Har ju glömt att berätta om en häftig grej!
Förra helgen när vi var ute här i Jersey började jag prata med en kille. Han frågade mig var jag bodde och jag svarade i Upper Saddle River varpå han frågar vilken gata. Säger Skyline Drive trots att det är Hillcrest Drive jag bor på i och med att skyline drive är en större gata precis bevid min så han skulle veta ungefär var jag bor. Han svarar att "Åh jag har bott på Hillcrest Drive, gatan brevid!" .
"Ja, men det gör ju jag med!!"
Han säger då att han bott i hus 86.
"Men... Det gör ju jag!!!" säger jag.
"I det vita huset uppe på kullen!?"
"JA!!"
Det visar sig att han bott i detta huset innan Jennifer och Doug flyttade hit och han berättade att de haft en massa vilda fester här nere i källaren. Han frågade mig bland annat om sprickan i väggen utanför mitt rum fortfarande var kvar. Eftersom jag inte lagt märke till den förut svarade jag att de måste ha fixat den, men när jag kom hem kollade jag nogare.. Och mycket riktigt, där är ett ärr från en stoor spricka i väggen.
Haha, rätt kul eller hur?:)

RSS 2.0