Ännu en helg är förbi!

Ja då har ännu en helg passerat, lika fort som vanligt.. Men denna veckan bli en kort vecka så nästa helg kommer snart på intåg!:) Ledig idag och ledig på fredag pga, 4th of july på lördag!:)
Lite bilder från helgen tänkte jag bjuda på också.

I fredags var vi på Olive Garden och firade Marias födelsedag. Efteråt stack vi till Blend här i Jersey. Blir nog inte fler gånger där, för där är verkligen 45+! Men men..


Födelsedagsgrisen


Alla tjejer:)


Brevid Blend låg en bar -Office, som vi gick över till.


Yeah! Filippa jag och Carro

I lördes var låg jag Maria och Filippa och solade i Marias trädgård.. Precis när vi lagt oss till rätta börjar det småregna, men inte ger vi oss. Nej här jävlar skulle det solas. Inte förrän det började regna ordentligt fick vi ge oss och gå in.. Tog ca, 15 min så kom solen fram igen och därmed kunde vi fullfölja vår planerade solning.

    
Jag plockade fram mina fotbollsskills och visst sitter det fortfarande i minsann! 160 nånting har jag för mig jag kom upp i:)

Det blev sushi til lunch!


Mumma!

På kvällen var vi på förfest i Hoboken (Jersey, 5 min utanför Manhattan) hos en svensk kille där vi lyssnade på en massa svensk musik och hade en tvättäkta svenne-förfest! Som vanligt är det alltid mycket roligare på förfesterna, även om det var kul där vi gick ut sen!
Hade världens missfortune när jag skulle ta mig hem dock..
Hälften av oss ville vidare på efterfest och hälften ville hem, varav jag var en av dem som ville på efterfest. (Att jag aldrig ska lära mig att efterfestar ALDRIG blir särskillt mycket till fest) Tjejerna blir erbjudna gratis skjuts hem till Jersey, men NEJ det tar inte på mig, jag ska på efterfest (idiot).
Hur som helst.. Ett gäng sätter sig i taxin för att ta sig till festen men jag bestämmer mig för att stanna i stan med Carolina i "väntan" på hennes tåg. Följer henne till Penn station och ringer Angelica, får adressen och sätter mig i en taxi mot efterfesten. Ringer igen och meddelar att jag är på väg och får informationen att där är fullt och tydligen inte plats till mig också.. (?) Handfallen om var fan jag ska ta vägen, ensam på Manhattan får jag be taxichauffören att köra mig hela vägen till Jersey.. han suckar irriterat med kör mig dit..
Väl framme vill han ha en jävla massa betalt - $120, varpå jag svarar Nej inte en chans, vi kom aldirg överens om ett pris och därmed blir det en massa tjafs. Taxichauffören lackar ur totalt och vägrar åka utan sina pengar och ber mig ringa polisen. Jaja, jag gör väl det då!!!! svarar jag och ringer polisen.
TVÅ jävla polisbilar dyker upp och till min lättnad verkar poliserna vara på min sida.. taxichauffören börjar däremot prata om att stämma mig, så då blev jag lite rädd. Kände att jag satt mig i tällräckligt med trubbel som det var så jag betalade hela summan... Det sved kan jag ju säga.. Det finns en liten detalj i historien som gör den ännu värre, men den skippar jag här.. Det får ni fråga mig om om ni vill veta. Jag klantade mig rätt rejält kan jag ju säga, vilket kunde ha kostat mig dyrt.. Jag hade tur!! Jag hoppas jag inte skrämmer er, det är inte såå farligt som det låter..

Nu ska jag ut och sola och ta vara på min lediga dag!:)

Har jag det lyxigaste jobbet?

Jag tror fan det. I alla fall när det är soligt ute, för då åker vi och spenderar hela dagarna vid poolen och jag kan ju inte påstå att det är allt för påfrestande. Barnen kan simma själv och där finns en massa livvakter, så jag behöver bara ha lite koll på var jag har dem.
Jag sa till Maria igår när vi låg där och solade att Jag kan inte fatta att vi får betalt för det här!


Maria och hennes ena barn Lilly. Mina barn är för upptagna med glassen att de ens ska lägga märke till att jag står där med kameran..


Ena sidan av poolen


Andra sidan



Imorse åkte familjen till Boston för en family-reunion och kommer inte hem förrän måndag kväll så jag har hela helgen för mig själv. Kan vara rätt skönt ibland:) Är dock bara jag som är ledig idag och måndag så jag har ju inte ett skit att göra..
Ikväll blir det i alla fall 21-års firande för Maria med alla tjejerna. Vi börjar med middag på Olive Garden och sen får vi se vart det bär av! Ska bli kul i alla fall!
Hoppas ni där hemma får en härlig helg i värmen!!

Kungen e död!

Popkungen alltså!!
Runt 14.30 tiden - New York tid, dog Michael Jackson av en heartattack och vid 19.00 nådde nyheterna New Jersey. Jag satt och åt middag med familjen och plöstigt får Doug ett meddelande där det står att Michael Jackson har dött. "Michael Jackson is dead" sa han... bara sådär.
Hela kvällen/natten har alla radio kanaler spelat hans låtar som en hyllning och fans har ringt in och gråtit. Jag tog ett glas vin som hyllning till Marias 21-års dag (Grattis honey!!) men ölen kan jag väl skänka till Jackson..
Det är en historisk dag och världen har nog fått sig en smärre chock.. Det är sånt här folk reagerar på, folk hajar till på och får dem att sörja. Inte naturkatastofer, svält, trafficking och barnarbete.. Nej, Michael Jacksons död är värre.

Gossip

Visste ni att Stina-Lee är gravid!?
Jag är säkert jättesen, eller jag är jättesen rättare sagt, för hon har en rejäl mage den där Stina! Haha vad löjlig jag är och ägnar ett inlägg till detta, men jag blev så fantastiskt chockad när jag såg det och det första jag tänke var: jag måste berätta detta för Rosanna!!
Sen blev det aldrig av att jag gjorde det, också kom jag på fler jag ville informera, så det fick helt enkelt blir här! Haha!

http://stinalee.se

P.s Jag är väl medveten om att det är jättetönt varning på mig D.s



ÄNTLIGEN!

..är solen här!! Och den kommer stanna veckan ut har jag hört! På torsdag ska det bli 90 grader, fy farao vad skönt!! Jag höll på att tappa hoppet, men så idag!


Jag har ju kunnat gå i shorts hela dagen

Min svenska midsommarhelg i Amerikatt.

Fredag:
Efter en massa stress och ett missat tåg kom jag och Filippa till slut in till New York runt 22.30 tiden och väl inne på klubben där den svenska midsommarfesten hölls möts vi av Håkan Hellströms ljuva stämma! Går till baren och beställer in Kopparbergs cider och en piggelindrink och börjar parta med partyeliten - svenskar! Kunde det sluta annat än bra? Nej, det kunde det inte och det gjorde det inte heller. Hade fantastiskt roligt!!

En konversation mellan Filippa och en Amerikansk kille inne i VIP-baren:
- Hey, where are you from?
- Sweden!
- Oh, thats so funny, we´ve met a lot of swedish people tonight!!
- Eh... you´re on a swedish party..
- OH!!
Haha, det skrattade vi gott åt!


På väg till det andra tåget efter att vi missat det första, hamnade vi världens bilkö och trodde vi skulle missa ännu ett.. Tur att det finns en refug som jag använde som extra-fil den sista biten....


In the cab - on our way


Jag tror Maria snodde flaggan av denna killen om jag inte mins fel:)


Adam Tensta


Slitna, men fortfarande taggade på väg hem kl. 5.

Lördag:
Det var tufft att ta sig upp i vettig tid måste jag erkänna, men det var definitivt värt det! Jag, Maria och Angelica åkte nämligen till IKEA och Path Mark och köpte allt som behövdes till ett svenskt midsommarbord! Dukade upp och käkade den mest svenska maten man kan äta - sill och nypotatis och sjöng svenska snapsvisor. Det så så jävla kul!!


Maria, Angelica, Issa och Filippa






Efter jordgubbarna spelade vi spel. Vad Maria gör på bilden får hon stå för.. det hade ingeting med spelet att göra! :)


Ann och Jonna joinade efter ett tag


Pepp i bilden på väg till Blend i Ridgewood, NJ.

Söndag:
Jag och Filippa åkte in och mötte upp Carolina i stan för att bara strosa runder. En bra avslutning på en underbar helg!:D


Vi käkade sushi till lunch, är helt fast i det nu!:)



Hoppas att alla ni där hemma hade en underbar midsommar!! Nu ska jag iväg till Filippa och kolla Bachelorette!


Midsommarregn, precis som de ska va

Här fortsätter det bara att ösa ner. Det har regnat i veckor i sträck nu, inte bara regnat, öst ner! Folk har översvämning så mycket det regnat alltså.. Det blir nog en ganska svensk midsommar i alla fall - regning!
Men jag är inte bitter!
Vi ska nämligen på en scandinavisk midsommarfest på Manhattan där Adam Tensta kommer uppträda och det kommer bli sååå kul! Så jävla kul med alla svenska event som ordnas här, men svenska drinkar, svensk crowd och framför allt - svensk musik!!


Andras ungar - "mina" barn

Den frasen jag kan minnas att mamma frustrerat använde oftast (förutom Jag älskar dig) när jag var liten var: "Varför måste ni alltid bråka!? Varför kan ni aldrig hålla sams!??"
Den var givetvis riktad åt mig och Natha som ända sedan vi var små har varit som natt och dag, katt och råtta..
Stackars mamma.. tänk att jag nu kommit till den tidpunkt i livet då jag inte längre ser det från mina ögon, som tyckte att mamma överdrev så fruktansvärt, utan från hennes perspektiv och faktiskt kan hålla med ut i fingerspetsarna!

Det är helt underbart att umgås med Peter och Lexi - var för sig. Peter har alltid varit lite av favoriten hos mig (får man lov att erkänna det högt?), men idag insåg jag att det är ju för att han är den enda jag umgås med ensam hela tiden... Idag umgicks jag ensam med Lexi och vi hade verkligen roligt, på riktigt!!
Fram tills Peter kom hem från sin football och "förstörde".. samma som Lexi kommer hem från skolan och "förstör". Missförstå mig inte, de är underbara ungar, men de lockar verkligen fram de små jävulska sidorna hos varandra när de är tillsammans. Nu finns det ingen favorit längre. De är lika jävliga båda två - lika underbara!


Lillasyster, Jag älskar dig. Jag tänker på dig varje dag - Du gör mig stolt!

Dancing with the stars

Har ju glömt att berätta om Lexis dansuppvisning i lördes. I tre (!) timmar varade det och ena stunden satt man och skrattade åt de pyttesmå flickorna där uppe på scenen som, i sina stora prinsess klänningar, gjorde ett tappert försök att få till en dans.. och i nästa stund kommer det in tjejer som dansar med sån känsla och passion att tårarna inte var långt borta alltså. Så himla bra!! Den bästa av alla var ett gäng ballerinor som gjorde balett till den coolaste dansen jag någonsin sett! Önskar ni kunde se det alltså, det var "so you think you can dance"-klass!


Efter uppvisningen fick anhöriga ta emot de små stjärnorna på baksidan :)


En av låtarna jag hörde på dansen som jag tyckte var så bra!! Låten alltså.. av Lady Gaga


Lördag

Födelsedagsmiddag hos Carro igår alltså:


Madde och Linnea


Issa


All set for tacos


Issa, Carro, Linnea




Presentöppning


19+1 ska detta föreställa:)

Min vita helg går utmärkt. Drack ett glas vin igår och åkte hem vid 12 tiden till sängen. Ikväll blir det kinamat-mys hemma hos Filippa men först ska jag på Lexis dansuppvisning kl: 17:)
Puss!


Fredag

Först och främst; GRATTIS så jävla mycket till alla välförtjänta studenter!!! NJUT och ta in vartenda ögonblick och ha bara så jääävla roligt. Alla metoder är tillåtna idag för en oföglömlig dag!!
Önskar jag kunde flyga hem över helgen och fira er, framförallt tråkigt att jag missar Amandas student, men som sagt.. Ha så jävla kul!


I måndags fyllde Carro 20 år, så idag blir det middag hemma hos henne följt av en mini-utgång här i NJ.. Ska bli riktigt trevligt:) Hade dock bestämt mig för en vit helg, så jag funderar på att köra.. Kan jag vara så tråkig? Det återstår att se..


Vårt nyaste tillskott i "tillåtna att gå på systembolaget" - Carro!

Jag samlar på mig vuxenpoäng!

Ja, här borta lär jag mig både det ena och det andra..

1. Jag har lärt mig att äta sushi och faktiskt gilla det!
Anledning: Marias och Filippas eviga tjat om denna, tydligen, underbara maträtt har gjort mig så illa tvungen att prova det. Och det var inte så illa. Inte alls illa faktiskt. Det var till och med så att jag föreslog sushi till lunch häromdagen med Maria!

2. Jag har lärt mig att dricka öl!
Anledning: Drinkarna är så löjligt dyra på Manhattan så det har helt enkelt fått bli öl i brist på cider, för det är vad min ekonomi tillåter. Så jag sitter där och smuttar på min öl tills någon gentleman kommer och bjuder på drinkar.. vilket brukar gå ganska fort:)

3. Jag har lärt mig lyssna på House.
Anledning: Filippa.. av någon konstig anledning är jag väldig mottaglig för musik som folk i min närhet lyssnar på.

4. Jag har lärt mig lyssna på Hip-hop/RnB.
Anledning: Maria och det faktum att det är det ENDA som spelas på klubbarna här - utan undantag, så jag har ju inte haft så mycket annat val.


De två sista var kanske inte så mycket vuxenpoäng, men det fattas väl bara att jag börjar dricka kaffe så har jag halva inne. Men enligt Lexi och Peter är jag en big kid och kommer inte blir grown up förrän jag är 30. Det tycker jag låter utmärkt!


Än så länge är det nybörjar-sushin salmon, avocado jag kör på
och tjejölen corona jag sipprar i mig..


But still..

I brist på annat - Lista från maria

1. Hur gammal är du om fem år? 25
2. Vem var den sista du träffade? Lexi
3. Hur lång är du? 164
4. Vilken var den senaste film du sett? Ghost
5. Vem ringde du senast? Maria
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "in Sweden we say 'to hold the thumbs' to get luck. Im holding my thumbs for you:)
7. Vad är dagens planer? Väntar på att Jennifer ska komma hem med barnen så jag ska väl jobba i ca. 2 timmar. Sen blir det Wipeout hos Filippa ikväll. Nothing to exiting..
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms utan tvekan.. Prata telefon är jobbigt..
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? 9:e februari vinkade vi av varandra på Köpenhamns flygplats :(
11. Vilken ögonfärg har du? Blå
12. När vaknade du idag? 9.42
13. Har du någon gång hittat en katt? Det känns som att det skulle kunna ha hänt, men jag kan inte komma på när var och hur isf..
14. Vilken är din favoritplats? Sverige och New York
15. Vilken plats föredrar du minst? I klorna på en jobbig kille som inte vill ge upp..
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? jag hoppas jag är framgångsrik (eller klättrandes uppåt) inom den karriär jag förhoppningsvis kommit på att jag vill syssla med. Vill inte tänka för mycket på framtiden
17. Vad skrämde dig som barn? Mörkret.. det är fortfarande skrämande!
18. Vem fick dig att skratta senast? Peter, när han kallade sin snopp för "pi-pi lobster". Det gör han alltid, men det är lika roligt varje gång! 
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja, tyvärr. Hade varit coolt att äga ett par.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Trosor
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2
23. Hur många landskap har du bott i? 2. Eller nja.. 1 och ett halvt.. Bodde ju knappt hos mamma i småland!
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Jajemän
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
26. Är du social? Ja det vill jag väl påstå att jag är.
27. Vilken är din favoritglass? cookie dough
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Flytta till New York
29. Tycker du om kinamat? ÅH. Om jag gör! (Det betyder JA!)
30. Tycker du om kaffe? Nej
31. Vad dricker du till frukost? Mjölk
32. Sover du på någon särskild sida? Det vet jag inte.. jag sover ju.
33. Kan du spela poker? Knappt..
34. Tycker du om att mysa? Bättre än sex i många lägen!
35. Är du en beroendemänniska? Det hoppas jag inte. Låter inte som något positivt att vara..?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Jepp. Min gamla fotbollstränare i Stattena.
37. Vill du ha barn? Ja!
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, men jag har alltid velat.. konstig grej att ha på listan "saker-jag-vil-göra-innan-jag-dör" men..
40. Föredrar du havet eller en pool? Uppväxt med havet för sjutton:)
41. Vad spenderar du helst pengar på? Måste hålla med Maria här; kläder, skor och aktiviteter
42. Äger du dyra smycken? Det är isf de smycken jag fått för själv lägger jag knappt några pengar alls på smycken.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej!!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En bit av kladdkakan jag gjorde igår. Den blev inte alls god!
45. Vem är den roligaste människan du känner? P ligger nog högt i topp där alltså..
46. Välj ett ärr på din kropp? Välj själv, jag har fullt av dem!
47. Vad har du för ringsignal? "Ring-ring... ring-ring"
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja..till nästa generation (om de inte redan gått till mössen på vinden)
49. Flirtar du mycket? Ja det gör jag
50. Vart togs din profilbild för din blogg? "Modell för en dag" i Malmö - Turning Torso och den andra är från en förfest hos Rebecca:)
51. Kan du byta olja på bilen? Pass..
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej :)
53. Vilken var den senaste bok du läste? Senaste utlästa boken var Typ trettio. Boken jag läser nu heter The other Boleyn girl.
54. Läser du dagstidningen? Horoskopet och nöjessidorna:)
55. Prenumererar du på någon veckotidning?  Nej
56. Dansar du i bilen? Ja, och mitt knakande säte gör det ännu roligare!
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Pulse 87,7
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Kladdkaks receptet jag fick av pappa igår.
59. När var du i kyrkan senast? På julafton (2008) var jag på nattvaka med pappa och Kristina i Norrköping.
60. Vilka personer utmanar du? Caroline och Filippa!

Återvinning på hög nivå

I några dagar nu har jag sett en massa skrot vid nästan varje hus här omkring, som om de allihopa rensat ut all skit de har liggandes hemma för att sälja det på en stor gemensam garageförsäljning eller nåt... Har undrat i flera dagar vad fan det är för något och varför alla gör det samtidigt.
Idag fick jag det förklarat av Maria.
Tydligen så har man vissa utsatta dagar om året då man kan ställa ut alla gamla möbler, leksaker, trädgårdsredskap m.m som man vill slänga så istället för att åka till soptippen som vi gör med så stora grejer, så kommer en lastbil och hämtar det. Grejen med detta är att andra människor (typ människor som inte har det lika gott ställt) kan gå och plocka vad de vill av dessa gamla grejer. Jävligt löjligt att man inte kan slänga sin skit själv.. men här i de rika förorterna nöjer man sig med inget mindre!
På ett sätt är det smart ändå. Bättre för miljön att det återanvänds att än det slängs ju:)


6 juni - Du gamla du fria

Igår var det ju Sveriges nationaldag och det firades på en bar i New York som visade matchen mellen Sverige - Danmark. Det kunde ju ha slutat bättre kan väl alla hålla med om, men vi hade iaf jättekul! Det var en härlig stämning där inne på baren - tre våningar fullproppad av svenskar och danskar kan väl inte sluta annat än bra? Även Filip Hammar och Håkan Hellström (!) hade hittat dit! Jäkla synd vi inte fångade dem på bild.
Vi tog en taxi hem och nästan hemma lackar taxichauffören ur för att han tyckte att vi lurat honom på pengar.. Haha, tråkigt för honom att ge oss ett fastpris när han inte har en aning om hur långt han ska köra!
Nu ska jag gå och lägga mig så jag är fitt för Zumban imorgon bitti:)

Uppdate

Igår efter jobbet stack Jag, Carro och Filippa iväg för att spela tennis! Så jäkla roligt är det, trots att vi inte är så himla bra (än)! Efteråt åkte vi hem till mig för att kolla på filmen Ghost som sändes på TV. En riktig klassiker och såå bra!!
Dagen idag började på gymmet. Blev pilates-träning idag för hela slanten och jag agerade personlig tränare för Maria. Hoppas hon har en rejäl jäkla träningsverk imorgon;)
Efter jobbet ska vi åka till Garden State Mall och shoppa loss på veckans lön och därefter gå på bio. Passar utmärkt eftersom det har regnat hela dagen och det lär det göra resten av dagen också..
Ser riktigt fram emot en lugn och mysig kväll som en liten uppvärmning inför morgondagens festligheter!


SKÅL

Im starving

Är vrålhungrig, men orkar inte ta mig för att laga något. Har väntat ut hungen tills den blivit riktigt ihärdig i hopp om att jag ska ha kommit på något lättlagat, gott och nyttigt att äta. Men den gubben gick inte.. Nu kommer jag få ta till nödlösnigarna i form av en snabb bagel eller nån bulle eller nått i den onyttiga stilen bara för att jag är så hungig!
Att man aldrig lär sig.


ALLO!

Jag och Peter lekte trollkarlar/fotografer tidigare idag:








Inne-sittar-dag

Imorse när jag vaknade så stålade solen på himlen! Vilken härlig dag det skulle bli!!! Fick ett långt och härligt samtal med Rosanna över Skype och sen skulle jag ge mig iväg och träna för att sedan dra vidare till Filippa för att glassa lite vid poolen.. Eftermiddagen skulle jag tillbringa på tu man hand med Lexi eftersom Peter är på fotbollsträning på onsdagar.. Jag hade alla förutsättningarna för en underbar dag!
Efter nästan en timmes samtal med Rosanna tar jag ett glädjeskutt (faktiskt, jag gjorde det på riktigt) för att gå upp och äta frukost. Vad ser jag? MOLN
Var fan kom alla dem ifrån!?
Är det ens möjligt att på en ynka timme kan en klarblå himmel förvandlas till en grå himmel fullproppad av moln?! Jaa, det är det!

Där gick mina planer i kras, men tur att det ändå är onsdag. Det är de skönaste dagarna för då är jag nästan helt ledig eftersom Jennifer är hemma! Nu regnar det och det blev en riktig inne-sittar-dag idag. Kanske det också kan vara att se fram emot ibland, för det är faktiskt rätt skönt:)

Sånt här råkar bara Jag ut för... igen och igen... och igen

På mindre än 4 månader har jag lyckats låsa ute mig 2 ggr!! En av ytterdörrarna här (som det typ bara är jag som använder) kan man "ställa in" så att den låses av sig själv när man stänger den.

Första gången skulle jag ut och gå en runda och tänkte att; inte behöver väl jag några nyklar med mig.. Jag ska ju bara vara borta i typ en halvtimme..
När jag kom tillbaka hade Doug ändå hunnit åka iväg och låst alla dörrar.. Utan mobil med mig fanns det inte mycket mer att göra än att våldgästa Maria. (Tack och lov att hon bor så nära!) Såg framför mig hur jag skulle behöva sova hemma hos henne eftersom jag trodde att Doug och Jennifer gett sig iväg för att hämta barnen i Philadelphia hos deras mormor! Som tur var hade de inte det och efter ca 3 timmar var de hemma igen!

Nu senast det inträffade var dock lite värre. Jag var ensam hemma nu i helgen eftersom familjen åkt för att hälsa på släkten på Long Island. Carro kom över och vi åkte för att köpa hem Kinamat. Jag tar mina nycklar men i sista stund bestämmer jag mig för att lämna dem hemma.. Av vilken anledning? JO så här korkad är jag: Jag tänkte att Oh, dörren låser ju sig av sig själv, vad skönt då slipper jag ta med mina nycklar!
För det är ju JÄTTEJOBBIGT att ta med nycklarna och jag är fullt medveten om att det nog (förhoppningsvis) är det trögaste jag gjort!
Ringde Doug och frågade vad jag skulle ta mig till, men han visste lika lite som jag.. Han kom med förslaget att bryta sig in i bilen som står på uppfarten för att få tag i garageöppnaren.. Vi la på så att han skulle kunna ringa en granne som kunde hjälpa oss att bryta oss in i bilen. Under tiden sprang jag runt huset och lyckades till sist bryta mig in genom ett förster som stod halvöppet. Jag fick åla mig igenom en lucka på typ 30-40 cm medans jag balanserade på två stolar för att ens nå upp till fönstret.. Med en duns landade jag på golvet!
TADAA!!
Doug blev verkligen förvånad när han ringe upp mig 10 minuter senare och jag sa att jag var inne. Är nästan lite stolt över mina inbrottstjuv-skills!

We live a tough life!

Dagen började med ett Zumba-pass på gymmet. Var inte lika kul som det brukar vara eftersom våra två favoritlåtar inte kom idag, men fortfarande väldigt kul!! Om ni fortfarande inte testat det, GÖR DET!
Efter en dusch tog vi oss hem till Filippa för att ligga vid hennes pool och steka lite.. Sen var det dags att "jobba". Jobba innebar idag att ta barnen till poolen (vi är meddlemmar i en offentlig pool här i Upper Saddle River) och ligga där och glassa tills det att jag slutade.
Ibland är livet så jäkla tufft..



Söndagar har nått grått över sig..

Jag är jättenere.. Vet inte varför. Har varit en underbar helg men det kanske är just på grund av det. Att den är över.. i kombination med brist på sömn! Är helt död nu!! Skulle slappa och kolla TV hemma hos FIlippa tidigare ikväll.. 5 minuter tog det så somnade jag! haha! Roligt sällskap.
Tyvärr var jag ännu en gång sämst på det där med att använda kameran så det blir en ynka bild från igår.


Carolina och Jag i taxin på väg till Marquee

RSS 2.0