Min helg

Det har varit full fart hela helgen, så det var skönt att komma hem igår och få pusta ut! 

I fredes åkte jag in till stan med Maria och John för att käka middag och gå ut på nån Gay-klubb för Johns skull. Vi hade lite problem med att hitta ett bra ställe först för på ett ställe tex behövde John bara betala 5 $ i inträde medans jag och Maria var tvungna att betala 20 $ för att vi inte är gay!! Inte en chans. När John frågade om han kunde få tillbaka sina pengar så fick han inte det, för när de väl är i kassan kan man inte plocka ut dem igen. Jävla skitsnack. Vi hamnade istället på en annan klubb som var gratis och väldigt fräsh. Varken jag eller Maria fick någon uppmärkasamhet över huvud taget utan det var John som stod för den biten! Kändes lite konstigt faktiskt men det var kul!:)

 

Lördagen började vi med att äta frukost ute i det härliga vädret och efter det tog vi en promenad i Centeral park. Just då kändes livet helt underbart!! Efter det var det dags att möta upp Carolina, tjejen från Long Island som Kristina presenterade mig för, för att sedan äta, köpa sprit och åka tillbaka till hostlet som vi bodde på under helgen, för att börja festa igen. Från början var det menat att jag och Natta skulle gå ut ihop men så bjöd hon med sina vänner och jag bjöd med mina vänner så till slut var vi ett helg gäng som skulle till ett ställe Nattas kompis kunde fixa in oss på.. Men som vanligt blir det aldrig som man planerat med Natta (vilket jag för övrigt är förbannat trött på nu) så efter ett dussin antal samtal till henne utan svar gav jag upp och insåg att det nog inte skulle bli något festande med henne.. Tydligen hade hon somnat (!!) och inte vaknat förrän mogronen efter!! Hm.
Som tur var träffade vi en kille på tunnelbanan som sa att vi skulle gå till ett ställe på Times Squere som hette Aspen, så han ringde sina vänner som var vakter där. Det var lätt det fräshaste stället jag varit på sne jag kom hit och det var riktigt kul. Tyvärr hade det blivit lite för mycket för Angelica, en annan Au Pair vi mötte upp, så Maria var tvungen att ta henne tillbaka till Hostlet. John dumpade oss också efter ett tag för en gay-bar så jag och Carolina rockade loss ensamma ett tag, tills plötsligt Maria dyker upp igen! Stackarn tänkte minsann inte sitta på hostlet hela natten och uggla. Den inställningen gillar vi!!

   
    

1. Frukost i solen. 2. Central Park. 3. Kusken är rätt delaktig. Undrar hur många rundor hästen gått här.. stackarn. Ser härligt ut dock!
4. Vi och ett franskt gäng i rummet brevid. 5. Angelica och jag. 6. Maria och Carolina.


På söndagen när vi satt och åt brunch kom Emma och mötte upp oss och så gick vi till Madame Tussau, ni vet där de gör kändisar av vaxdockor. Det kändes nästan lite läskigt för de såg så verkliga ut! Bilder därifrån får ni senare.

Hon är här!!

Ja, våren alltså!!
Det är 63 grader varmt vilket motsvarar ca. 17,5 celcius! Så jädrans härligt! Tror ni jag ska gå med bara ben ikväll eller? Eh ja det ska hon!!
Ska in till stan snart och äta middag och dricka lite drinkar med Maria, John och nån kompis till Maria som är här på semester.
Imorgon ska jag möta upp Carolina, tjejen fårn Stockholm som flyttat till Long Island som jag fått kontakt med genom Kristina. Imorgon ska det tyvärr regna men värmen ska hålla i sig. Inte är hon bitter!!
På kvällen blir det mer fest med Maria, John, Carolina,Natta och några kompisar till henne.
Vilken sjudundrans helg det blev då!!

Just another day

Idag hade Jennifer fixat ihop en playdate med Jaden och Rebecca, två kompisar till Peter och Lexi, som har en barnvakt i min ålder från Brasilien. Tanken var väl att jag och barnvakten jag inte ens minns namnet på skulle lära känna varandra.. Kändes så himla uppgjort (vilket det ju faktiskt var) och jag såg inte alls fram emot att bli ihoptvingad med någon. Det kändes ganska stelt under de 2,5 timmarna de var här men hon var verkligen jättesnäll och verkar lätt att umgås med. Men tyvärr ingen jag tror jag skulle kunna bli vän med direkt.. Men man vet ju faktiskt aldrig. Vi bestämmde att vi skulle höras så hon kunde följa med in och festa i stan någon gång.
Får se hur det utvecklar sig..



Är det någon mer än jag som tycker att orden man ska skriva för att kunna kommentera ett inlägg är skitsvåra!?

Min dag

Blev nästan försenad till att hämta Peter på skolan kl: 14.15 efter att ha varit på Mallet med Maria och John till kvart i 2, vilket är på tok för länge eftersom det tar ca 15-20 min att köra dit. Som tur är tar det 3 min att köra till Peters skola!
Barnen var på bra humör idag och Lexi var till min stora förvåning riktigt glad när jag hämtade upp henne 14.30 på hennes skola! Hon hade nämligen fått en ordentlig utskällning igår efter att ha varit uppkäftig mot mig och inte lyssnat på mig igår.

Hem och ge barnen lite mat innan Mr. Dean kl: 15.00 kom och lämnade av Kevin och hämtade upp Lexi, som tillsammans med Mr. Deans dotter Juliane skulle till något som kallas CCD. Det är en slags kristen skola de måste gå i om de ska konfirmera sig. Fråga mig inte varför de gör det reda vid denna ålders, för de konfirmeras vid 13 års ålder.. Jennifer verkar inte riktigt veta heller.

Vid 15.40 var det dags att skjutsa iväg Peter och Kevin till deras football som de redan varje måndag börjar "värma upp för". Peter brukar säga att "no I don´t wanna run, I have to save it for football" eller till hans kompisar "hey guys we have to warm up for football. It´s on the day after tomorrow!!" Haha!

Vid 18.00 gjorde jag middag åt barnen och vid 18.45 kom Jennifer hem = slut för dagen. 

Har suttit och pysslat lite nu ikväll. Måste ju göra mitt rum lite hemtrevligare, så jag har gjort en tavla med all of you guys som motiv!

 
När jag tittar på alla bilder så kommer jag att tänka på hur jävla roligt jag alltid har med er! Ni är så ruskigt bra vänner och så satans roliga allihopa! Jag inkluderar verkligen er allihopa så sitt inte och tro att jag inte menar just dig!! Ni är så olika och så underbara på ert eget sätt och jag är fan i det så jävla glad att jag har vänner som ni!!
Fan vad jag älskar er!


Lite bilder på Lexi och Peter in action:


Lexi gör wonder-women och Superman dräkter av papper.


Peter med sin färdiga Supermandräkt.


Wonder-women och Superman in action


Jag och Peter spelar Lacrosse och fastän jag är riktigt dålig är det riktigt kul! Han brukar säga: "Erica you should practise once a week with me as your teacher so you could learn to play a little better." Haha, det är så roligt hur barn har så höga tankar om sig själv!


Peter får ett av sina action-hjälte-ryck i hallen. Önskar ni kunde se det för han blir helt inne i sin värld. Ser ut som att han verkligen tror att han slåss/fäktas med någon! (på denna bilden är han inte riktigt lika inne i det som sekunden före)

Jag citerar

Har hunnit med att fånga upp två riktigt roliga citat under min tid här som jag tänkte dela med mig av:

Tyvärr kommer jag inte ihåg om detta var Maria eller om det var Natta men jag tror att det var Maria efter en utekväll:
"Fan, jag har minnesluckor från igårkväll! ..eller jag skulle väl inte vilja säga att jag har minneluckor, jag har bara ett så jävla dåligt minne!"

Det andra är egocentriskt nog från mig själv då vi satt och spelade spel innan vi skulle ut denna helgen. Gick ut på att man skulle välja ett alternativ mellan pest eller kolera. Detta var: Vad skulle du helst göra: 1. Sno pengar från kolekten i kyrkan eller  2. sälja lotter utan vinster till pensionärer?
Alla tog 2 med argumentet att man hellre lurar pensionärer än Gud.
Jag tog 1 med argumentet att "Va fan, det är ju bara lite kul. Gud har väl också varit ung en gång i tiden!"



Förresten, idag sa Jennifer att nu när hon lärt känna mig ser hon mig som en tyst person. "På ett bra sätt alltså"
Det är väl inte alls sån jag är? Eller? Ser ni mig som en tyst och lugn person?
 


ZUMBAAAA!!

Var på ett Zumba-fitness pass med Maria och hennes kusin idag på gymmet. Det är en kombination mellan latin och hip-hop dans och fitness och kallas "feel-happy" workout! Och om det var roligt!! Det roligaste träningspasset jag varit på på mycket länge så det rekomenderar jag verkligen er alla! Det är lite svårt att hänga med på alla rörelser ibland, men som sagt - SÅ HIMLA ROLIGT!



En liten intruktionsfilm


This is my style. Whats yours?

Hittade en rolig sida där man kunde välja ut kläder från hur många olika affärer som helst, och sätta ihop sin egen stil.
Detta är min:

www.polyvore.com

En anna rolig sida jag hittade minns jag inte namnet på men titta!

Flash back

Satt och kollade klänningar på asos då denna klänningen dök upp:



Det första ch enda som kom upp i skallen var:


Förlåt för den dåliga bilden, men det var den enda jag hade med den tröjan!

Saknar dig!

St. Patricks day

Igår firade man  i hela ! Dagen går i princip ut på att dricka sig full like a . Eftersom alla jobbade utom jag så bestämmde jag mig för att själv åka in till  för att kolla  som gick längs hela . Det var så mycket folk så jag såg inte så mycket. Gick och shoppade istället och när man är i New York, var går man inte om inte till svenska . Köpte :) Efter en hel ensamdag på stan åkte jag för att träffa  på deras skola för att sedan gå ut och äta middag. Mötte upp Maria och hennes kusin som är på besök här i två veckor. Åt så fet man så magen har protesterat i form av lösbajs hela dagen. Idag har jag dessutom hemlängtan som fan. Tror det beror på att Marias kusin är här. Nu ska vi snart på bio!
 till er alla!

Min första "svenska" hemalagade rätt här

Har precis lagat och ätit spagetti och köttfärssås. Den blev helt perfekt och det var skitgott!! Hoppas bara att min värdfamilj tycker det också. De har nämligen inte smakat den än, jag planerar att ge barnen det till middag ikväll.. Håll tummarna.


Drömmarnas värld

Kom just på att jag drömmde om Victor och Rebecca inatt! Drömmde att jag satt på subwayen på Manhattan när jag plötsligt får syn på Victor! Du hade skaffat mohikan-frisyr och själva mohikanen hade du färgat blond. Jag tyckte det var asfult men kunnde inte säga annat än att du passade i din nya frisyr. Jag gick fram och frågade vad fan du gjorde där, chockad och överlycklig! Först kände du inte alls igen mig, men gav mig sen en måttligt inbjudande kram och förklarade lite ointresserat  att du och Rebecca hade börjat plugga i New York och pendlade från Sverige varje dag och så pekade du på Rebecca som också satt där! Hon blev dessto gladare över att se mig och där stod vi och kramades på tunnelbanan någonstans på Manhattan.
Vaknade av att Natta ringde och Victor och Rebecca var tillbaka hemma i Sverige igen lika snabbt som de kom hit... :(

Perfect Housewifes

Ni ska bara se hemmfruarna här! De ser ut som fruarna i Desperate Housewifes. Alla verkar vara hår- och make-up stylister eller också har de en där hemma som fixar deras perfekta hår och make-up varje morgon.. De bär de största diamenterna jag sett på deras vänstra ringfinger, alla är stamkunder hos manikyristen (?) och här och var kan jag skymta lite botox. De klär sig trendigt, har den senaste mobilen, eller blackberryn, kör feta Lexus jeepar och håller sig så smala de bara kan. På gymmet här tillhör jag den lilla skara som väger över 100 pounds strecket.. (med en gnutta överdrift för att ni ska förstå hur smala alla är här)


This is the real housewifes of America

Night out

Kom ut i helgen till sist. Satt först på en bar med Natta och två av hennes "kompisar". Jobbiga jävlar som bara var ute efter en sak efter ett par öl.. Natta gick hem och jag och Maria fortsatte på eget håll. Var på nått uteställe där hon kände värden så denna gången gick det problemfritt att komma in. När någon hjälper en att komma in sådär förväntar han oftast sig att vi ska svansa efter honom hela kvällen bara för att han bjuder en på dricka och för att han hjälpt en in. Får väl honom att känna sig viktig för en kväll men jag vägrar svansa efter honom en kväll bara för gratis sprit. Hatar den känslan och det får mig att känna mig så billig. Då köper jag mer än gärna hellre min egen sprit.
Hade ganska kul ändå trots musiken:)




Maria


Maria och Lenny Kravitz

När vi skulle hem hittade vi inte till tunnelbanan och stannade och frågade några poliser som var mitt uppe i en utredning mellan två bilar som krockat. Trots detta stannade de och förklarade vägen för oss och vi stod där och pratade med dem i typ 15 min om en massa annat! När skulle en svensk polis göra det? De ställde tom och poseade framför kameran:


den krashade bilen ni skymtar i bakgrunden


civilpolis

This weekend:

Idag är all snö borta och det råder riktigt vårväder i luften! Trodde därmed att detta skulle bli en toppen dag med tanke på födelsedagsfesten Natta skulle ta med mig på som jag såg så mycket fram emot. Min nya klänning skulle jag kunna ha på mig också, utan att frysa. Ack så fel jag hade. Måste lära mig att Nattas planer inte alltid är att lita på.. sitter nu kluven om vad jag ska hitta på ikväll.
Ska nog sticka iväg till mallet här i närheten.. vägrar sitta inne en dag som denna i världens mesta stad.. det hade ju varit komiskt!
Tack för alla kommentarer jag får av er! Är jättekul att få så mycket respons:)

Saknar er! Hoppas ni har en bra helg:)

Släde och snömän

I tisdes var jag och Peter ute och åkte pulka hela dagen, och idag var snön äntligen tillräckligt blöt för att vi skulle kunna göra snögubbar! Familjen har bott här i snart ca 4 år och de sa att detta var deras första snögubbe här. Är inte det lite märkligt..?
Idag:



Här har hon (snögumman) fått lite hår också.



Tisdags:





Here he comes!!

Mitt nuvarande hem:

Har vart ute och tagit lite bilder på hus häromkring, precis som jag lovat! Tyvärr kommer jag inte åt att ta på de riktigt, rikgit stora "husen" om man nu vill kalla dessa slott det, för de ligger så långt inne på deras gigantiska tomter bakom träd, buskar och murar och grindar. Jennifer berättade att Mary J Blige bor här i trakterna i just ett sådant hus och president Nixon gjorde det. Hur som helst, här är husen jag körde runder i min bil och snokade på. Hade nog seriöst blivit stoppad av polisen om de sett mig. Man blir stoppad om man uppträder misstänkt på minsta tänkbara sätt här..

   
 
Dessa första 5 är hus från min gata i Upper Saddle River

   
   
 
..och här är hus från ett dyrare/finare område (Saddle River) precis brevid.


detta är mitt hus.


detta är bilen jag kör runder i :)

Mitt rum:
   
  
Vet inte hur man fotar ett rum i en enda bild så ni får det från alla håll och vinklar! Älskar mitt rum. Känns som mitt lilla näste efter en heldag med barnen. och sängen är underbart skön!

Blev en jävla massa bilder detta. Ni får se bilder på barnen en annan dag. Dels för att jag inte har tagit på Lexi än och dels för att jag inte frågat om lov att få lägga ut bilder på barnen än. Dessutom räcker det väl med bilder för idag.?:)
Hoppas ni alla har det bra där hemma! Jag trivs allt mer och mer.
Saknar er ändå! PUSS & KRAM!! 

Iceskating at Rockefeller Center

Jag var ju och åkte skridskor igår men Emma och jag lyckades få med mig några bilder därifrån faktiskt!


Nedanför flaggorna har ni skridskorinken.




Det var inte jättestadigt, det gick inte jättesnabbt men det var jättemysigt!!


Emma var bättre..


Måste ju ha med en NYC-bild. Jag kommer no stolt visa upp fler av den varan..

Det var jättemysigt att åka runder där mitt i New York och speciellt när de spelade låten Time to say goodbye. Fick en varm känsla i hela kroppen av tillfredställelse av hur jag älskar livet!

Take 3!

Ja nu fick jag ju äntligen min utekväll i NYC! Hade fixat leg och allt men tror ni att jag behövde använda det? Nej givetvis inte..
Hade faktiskt riktigt roligt trots att vi var i Brooklyn (Natta bor där). Hade lite förfest hemma hos Natta tillsammans med hennes roomie och hans vän och sen åkte vi till en bar. Gick sedan vidare till ett dansställe som visade sig vara en gay-bar. Det var typ bara lesbiska tjejer där men det fattade ju inte jag förrän Natta berättade det för mig idag.. Jag tänkte att fan vad skyssta och vänskapliga alla är här! Idag sa Natta att för helvete Erica de ville ju ha med dig hem fattar du väl!! Haha.. nej det fattade inte naiva jag! Men det var kul ialla fall!

En ny sorts bajs har förresten uppenbarat sig här i de förenta staterna. Har ätit så jävla mycket mög sen jag kom hit så min avföring har varit väldigt hård och uppdelad i små bollar. Jag kallar det för kanintolle-bajs och har kommit fram till att det är slöseri på tid och energi, för det tar en jävla tid!
Dessutom lyckades jag nog med min första touchdown idag. Vill i alla fall tro det för det var en jävla laddning!
(Hoppas att Gustav och Sandra kommer ta del av denna informationen, annars kan väl ni andra vara så snälla och skicka det vidare till dem?)

Nu är jag klar.

RSS 2.0