Kent cover

Riktigt bra låt min underbara pojkvän tipsade mig om!:)


Vilken Frisyr

klär jag bäst i?

Vad tycker ni?:)

Hellugg,

sidlugg,


eller mittbena?




Let me know!!:)


The party dont start until I walk in

Hörde den här låten på radion precis..
Nya festhiten? Kanske. Själv tycker jag den är riktigt bra!
Lite udda och orytmisk sådär så det blir bra.



KE$HA - Tik Tok


Silver Bay

Jag överlevde inne i skogarna, uppe i bergen! Mer än så, jag hade förvånadsvärt roligt! Fick dela rum med den trevligaste tyskan jag stött på. Elise. Hon bor på Long Island så henne kommer jag definitivt hooka upp med igen!
En supertrevlig svensk också - Linda. Din kompis Carro!! Tjej från HBG som tyvärr bor i Ithaka (ca 2 timmar från mig) så det blir lite svårare där! Men nån dejt ska nog vi också få till!

På vägen upp var det kväll och beckmörkt.. Helt ok så länge vi låg på motorvägarna, men sista halvtimmen inne i skogarna var sjukt läskiga. Becksvart, ingen gatubelysning, SKOG, och läskiga historier som vi skrämde upp varandra med - INGEN bra kombo!! Men till sist kom vi fram och vi fick välja våra kurser. Eftersom vi var typ sist med att checka in var de roliga(ste) kurserna inte kvar så det blev: Manage yourself; control your time and money, American Signlanguage, American History, American Criminal Justice & Music.

På lördagen när vi vaknade, regnade det visserligen, men det var ortroligt fint! Stugorna vi bodde i låg precis vid en stor sjö och runt om sjön fanns höga berg som lös med höstens alla färger.

Nu - bilder:

"I jakten på sprit!"
  
På lördagkvällen fick vi för oss att trotsa reglerna och köra och köpa alkohol. 20 min iväg låg närmaste lilla by och där fick vi tag i some stuff. Sist jag kände mig så busig var väl när jag stal ett armband på H&M för $5..

  
Mitt och Elisas rum där brottet begicks..

 Skådespeleri av Au Pairer. Himlans roligt!!

 
Senare på kvällen hade personalen ordnat en spökrunda i detta huset! SJUKT läskigt, men kan ni tänka er mig så är både mörkrädd och spökrädd, tyckte det vi riktigt kul!! Adrenalinet pumpade som bara den!!

 

 Tyvärr är detta enda bilden jag har på Elisa


På söndagen fick vi fint väder!


Tessie, Rebecca & Emma

 

Det var enkelt att hitta på området pga alla organiserade skyltar

Hösten måste vara den vackraste årstiden

 




Huset vi bodde i (dock inte jag).





Så fantastikt fin naturen kan vara. När man stod där och tittade ut över vattnet och bergen kändes en total frihetskänsla i kroppen!


Plugghäst istället för festprisse

I eftermiddag bär det av till Silver Bay, Albany för en helgkurs tillsammans med Rebecca och 100 andra Au Pairer. Min första ansträngning till att börja bocka av de 6 credits som behövs för att vara Au Pair här. Dessutom måste de vara gjorda innan den 6 jan för min del eftersom jag ska förlänga mitt år här.. Så det börjar bli lite bråttom!

 

Kommer vara en ca 3 timmars bilfärd upp och som tur är fick jag lov att ta bilen dit. Så det blir 3 timmars qualitytime för mig och Rebecca. Har inte alls sett fram emot denna helgen, framförallt inte när alla satt och planerade sin helg här igår, men det kanske kan bli rätt ok ändå.

Vill tillägga att vi kommer bo ca en timme ifrån närmast BY! De har bett oss alla att ta med oss en ficklampa för att kunna hitta de olika byggnaderna på campus, det finns alltså inte en endaste gatulampa. Vi är omringade av berg och skog och det värsta av allt: Det finns ingen täckning på mobilen!!! Jag kommer alltså vara helt okontaktbar hela helgen. Jag är inte bitter, men önska mig lycka till! :)


Provar förresten mittbena idag. Vad tycks?

 


Sommar igen!

Det är helt otroligt vilka kontraster på vädret det har varit denna veckan och förra. Förra veckan var det svinkallt och det snöade till och med i onsdags, men så pang slår det om och blir som sommar igen denna veckan!
Ända sedan i måndags har det varit över 20 grader varmt här och det känns som att det är början på juni.
Huur skönt som helst, det hade jättegärna fått stanna kvar i alla fall tills Halloween då man kommer att gå ganska lättklädd. Tyvärr kommer det slå om och bli kallt ganska snart igen:(
Men jag är nöjd så läge det varar!:)

På tal om Halloween förresten - ni ska se vissa tomter här alltså det är helt sjukt vad de går in för att pryda sina trädgårdar! Ska ut och ta lite kort någon dag så ni får se!!



Svar på gåta 1: Vårrulle
Svar på gåta 2: Caroline Seger


Vinnare = Carl!! GRATTIS!
Blir rätt svårt att ge pris till dig eftersom vi aldrig ses!

Nu sitter jag och väntar på att tjejerna ska komma hit för att kolla på Greys Anatomy. SÅ BRAA!! Lätt hödjpunkten i veckodagarna!

Gåtor på MSN

Satt precis och pratade med mamma när hon började med små gåtor. Jag hade NOLL koll på vad hon pratade om, har ni? Den som gissar rätt svar utlovas ett fint pris! :)

Gissa vad mamma nyss hade ätit:


11 Poäng:
Det är jättegott!!


10 Poäng:
Det börjar på V

9 Poäng:
Det har 8 bokstäver och slutar på E


8 Poäng:
Man häller något flytande på


7 Poäng:
Och sedan något i pulverform


6 Poäng:
Man kan äta det som middag men oftast är det väl något man äter till mellanmål


5 Poäng: Om man varit ute och festat och får "fyllehunger" kan man gå och köpa detta i korvkiosken


4 Poäng: Det man häller på i flytande form är svart


3 Poäng:
Och pulvret är gulaktigt


2 Poäng:
De är friterade

1 Poäng:
Det svarta man häller på är soja och det gula pulvret är curry


Rebus nr 2:

Gissa vem som ska åka till Philidelphia i mars:


10 Poäng:
Det är en tjej jag kände för några år sedan


9 Poäng: Hon gick INTE i min klass


8 Poäng: Hennes namn börjar på C


7 Poäng: Andra bokstaven är A


6 Poäng: Hon ska satsa på sin karriär


5 Poäng: Hon är ca 3-4 år äldre än mig


4 Poäng: Hennes efternamn börjar på S


3 Poäng: Vi känner varandra genom fotbollen


2 Poäng: Vi spelade tillsammans i Stattena IF


1 Poäng: Hon lämnade Stattena för Linköping

Nå? Hur var hamnade era kunskaper? :) Jag hamnade på 1 poäng på båda kan jag ju säga!


Festligheter

Gissa vem som går och vinner ett par splitter nya skidor på en klubb i Jersey i fredes. Jo, ingen mindre än JAG!:D Haha! De slängde ut en massa t-shirtar och kepsar och alla var helt galna för att få tag på en. Inte förrän han tog fram skidorna blev även vi galna. Killen som skulle lotta ut dem pekar då på mig som får gå upp och hämta dem! WOHO!!


Stolt skidägare. Tyvärr får jag köpa bindningar och boots själv men det är lungan!:)

Före hade varit och käkat på en kinarestaurang i Ridgewood. Lite Emelies avskedsmiddag eftersom hon åker hem på onsdag:( Men det var trevligt!



I lördes åkte jag in till Anna redan på dagen.. väl där hände det inte så mycket eftersom hon fortfarande jobbade men det var skönt att komma från Jersey eftersom jag suttit hemma och degat halva veckan.
På kvällen blev det fest som vanligt. Provade Kiss+Fly denna gången och jag hade sjukt kul! Tyckte det var ett riktigt bra ställe. Före det hade vi varit och käkat på Coffe Shop. Trevligt trevligt!




Vem har sånna här skyltdockor..?!

Sjukt rolig kväll fram till slutet då flickorna drar med mig på efterfest på Long Island. Hemma hos ingen mindre än Betim.. (gammal klasskompis för er som inte vet)
Tog en jävla tid att ta sig ut dit (Betim körde) så nån efterfest blev det inte. Jag somnade på soffan efter typ 3 sekunder.
Mitt enda krav var dock att bli skjutsad tillbaka hem dagen efter och med det uppfyllt ska jag inte klaga.

Ännu en lyckad helg mina damer och herrar!

Jag jobbar och står i

Inte mycket till jobb för mig den här veckan får jag säga..

I måndes var det Columbus day, dagen då Columbus upptäckte Amerika, vilket innebar att många var lediga från skolor och jobb. Barnen gick i skolan men Jennifer var ledig så då slapp jag jobba.

I tisdags jobbade jag som vanligt.

På onsdagar jobbar Jennifer hemifrån så det innebär rätt lugna dagar för min del. Just denna onsdagen fick jag helt ledigt för att Jennifer inte hade så mycket jobb att göra.

Igår, torsdag, stannade Jennifer hemma från jobbet för att hon inte mådde bra = jag blir ledig.

Idag stannade hon också hemma från jobbet = jag blir ledig.

 

Missförstå mig inte, det är huur skönt som helst att vara ledig, men när ingen annan är det finns det ingenting att göra.. när man dessutom försöker spara pengar blir man ganska begränsad.
Har försökt fylla mina dagar med träning, shopping och lite hemmamanikyr.. du har jag slut på fantasi och har ingen aning vad jag ska fylla denna fredag med..
I-landsproblem? Som fan!


Ny mobil!

Men med samma gamla nummer! 201-289-1700! Så nu är det bara att ringa hej vilt mina vänner!

 

Imorgon är det fredag!:)


Queen of products

När Au Pairer packar sina väskor för att åka hem inser dem rätt snabbt att allt man hunnit samla på sig under ett år omöjligt kommer kunna få plats i 2 resväskor á 23kg var. Detta resulterar i att de ger bort en massa saker de inte längre behöver till sina nära och kära vilket brukar vara väldigt uppskattat bland oss vänner. Detta i sin tur har resulterat i ett hopplock av en massa produkter i olika slag för min del. "Bra att ha" saker "om i fall att" mitt eget skulle ta slut. Mitt ekonomiska Au Pair sinne sätter också in här och tänker "Vad bra, då slipper jag köpa nytt på ett tag"



"på ett tag"!? Jag vet inte hur eller om jag någonsin kommer kunna ta slut på allt det här.. det kommer väl antagligen gå vidare från Au pair generation till au pair generation..


Agnes slår i USA

Visste ni att Agnes låt release me spelas en del på radion här. Har hört den ett par gånger faktiskt!!





Det blir något av våra små svenska idol-stjärnor ändå!

Glada nyheter!

Boston var huur kul som helst! Tog bussen från Pennstation 9.45 och var framme en timme försenat, 3.00. Efter att ha fått vägbeskrivning gick vi till en gågata med en massa små fina butiker, klädesaffärer och restauranger.


Vilse på Bostons tågcentral.


Lotta och Camilla

Tog oss något att äta.. typ det snabbaste och billigaste vi kunde hitta för att spara pengar men det var väldigt gott! Blev en grekisk sallad med kyckling i för min del för ca $6!
Efter ett par timmar tog vi oss till hotellet som visade sig vara betydligt finare än vad vi väntade oss så vi blev glatt överraskade! Inte blev det sämre när vi såg den fina utsikten:


Daytime


Nighttime

Efteråt blev det fest på hotellet vilket följdes av förfest hos några killar jag fått nummret av.. Hittade nått jävla nummer på internet till nån promoter, men det var nog inte så seriöst som vi hade hoppats på. Men vi hade kul!


Hela tjejligan. Killarna var nog lyckliga..


Beerpong

Efter att ha ursäktat oss så vi kom undan från festen lite tidigare än planerat åkte vi till ett ställe som hette Gipsy. Såg till en början ut att vara rätt dött med visade sig vara hurbra som helst!


På Gipsy


Sarah

På söndagen blev det sightseeing efter att ha vaknat och mått som ett as.









Streetdancing.. eller vad det nu var.. Nått uppträdande i alla fall. I slutet behövde dem lite assistans. De plockade ut 5 tjejer och en kines och en av tjejerna var JAG!:P Vi fick stå på rad och böja oss framåt också kom det en kille och hoppade över oss allihopa med en volt i luften! Snacka om spänst eller.


Sedan gick vi in en en julaffär!! Jättestor FULL med sånt här!:D DÄR stortrivdes jag! Staffan du sitter säkert och skrattar nu!;) Hur länge hade du gissat på att jag var där när du vet att jag kan gå och titta på bara Åhlens julpynt i typ en timme!:P

 

När det blev dags för hemfärd började det bli riktigt kallt.. 6.30 skulle bussen gå men inte förrän 8.00 fick vi hoppa på bussen och komma iväg! Det var lite sugit med helgen har varit riktigt bra i Boston!:)


Tråkiga nyheter!

Boston var som sagt hur kul som helst! Förrutom en liten incident... Blev av med min mobil. Antagligen har jag glömt den i taxin på väg tillbaka till hotellet på natten. Har ringt och ringt och ringt men ingen som svarar i den och nu har batterierna tagit slut. Imorgonbitti ska jag ringa polisen i Boston och höra om de fått in något. Håll tummarna för mig folks!
Nu vet ni i alla fall att ni inte kan få tag på mig på ett tag.. Ni kan ringa hem till mig: 201-818-0897 men landskod 001 före! Jag uppdaterar om hur det blir, alltså om jag får skaffa ny mobil eller om jag hittar min gamla!

Idag åkte Carro hem!!:( USCH och FY!! Hon har varit en av mina närmsta här och nu har alltså båda Carro och Maria försvunnit. Känner mig rätt nere för tillfället men en stor tröst är att hon bor i Helsingborg och jag kommer kunna se henne både i jul och sen när jag kommer hem! Definitivt en ny vän man skaffat för livet!:)

 


Kommer sakna dig så sjukt mycket! <3

Lexi är sjuk, vilket betyder att jag måste jobba hela dagen imoron! Skit också! Skulle ju ägna imorogn åt att fixa med min mobil! Aja.. Det var de dåliga nyheterna.


I <3 NY

Tänkte dedikera ett inlägg till New York, denna underbara stad..




New York. Staden som aldrig sover har fått en ny betydelse.. för mig. Jag lever i staden dit folk flyttar för att uppnå sina drömmar, i staden där allting är möjligt och jag slutar aldrig vara tacksam över att jag får uppleva detta fantastiska äventyr denna stad har att erbjuda. Jag har aldrig någonsin saknat Sverige och er där hemma så otroligt som jag hela tiden gör, samtidigt som jag inte önskar att jag var någon annan stans. Im having the time of my life och jag har träffat på de mest ödmjuka människor ni kan tänka er. Härdade människor, underhållande människor, konstiga människor, underbara människor! 

Ingen annan stans hade jag lyckat skaffa så många nya kontakter på den faktiskt relativt korta tid jag varit här. Haft kul med främlingar på en av New Yorks alla nattklubbar för en natt för att nästa helg träffa nya. Skaffat vänner på en kväll genom att gå fram och prata på krogen. Hela atmosfären i New York gör folk så öppensinnade på nått sätt.


 
Aldrig har jag varit med om så mycket konstiga saker inträffa heller.. En svart man som sitter och runkar ute på gatorna mitt på ljusa dagen, en 35 årig kines som går fram och säger: Have you ever kissed a stranger? Varpå jag förbluffat svarat nej på och får ett: Oh, to bad.. till svar. En helt vanlig arbetsdag vid lunchtidens rusningstrafik.. Inget konstigt med det, Only in New York!
Träffat alkoholister, narkomaner och mytomaner. Får en massa egoboost varje gång man är ute. Oftast pga mitt yttre av massa amerikaner som är nyfikna på de blonda exotiska svenskarna. Har nog aldrig fått så mycket uppmärksamhet som man får här.
Alla mina nyförskaffade vänner som jag är så otroligt tacksam över att jag har här, egoboostar mitt innre. Jag hoppas jag lyckas få er att känna er lika uppskattade som ni lyckas få mig att känna mig. Ni är underbara!

Det är något över New York som inte riktigt går att sätta fingret på som får en att känna att man lever på riktigt. Kanske är det på grund av det korrupta samhälle som trots allt excisterar här som får en att känna så, kanske är det motsattsen - den förmögna delen eller kanske är det obegränsningen på möjligheter.. Vad det än är får jag ett slags lyckorus varje gång jag hoppar av tåget från Jersey, tar första steget ut från Pennstation och in i kaoset. Nästan som fjärilar i magen och en nyfikenhet på vad staden har att erbjuda.

Jag bor i världens huvudstad, and Im loving every second of it!

 

One hand in the air for the big city,

Street lights, big dreams all looking pretty,

No place in World that can compare,

Put your lighters in the air, everybody say yeaahh

Come on,

Yeah,

In New York,

Concrete jungle where dreams are made of,

There´s nothing you can´t do,
Now you´re in New York,
These streets will make you feel brand new,
The lights will inspire you,
Let´s hear it for New York, New York New York


Bästa festlåten just nu!!

David Guetta ft. Akon - Sexy chick

 





SUPERGIIIIIRL!



Så här kommer jag se ut till Holloween! Lite lame, Jag vet. Men med rätt hållning så ska det nog inte bli så tokigt. Att jag kommer frysa röven (läs magen) av mig får bli ett senare bekymmer..

Ikväll ska jag iväg och kolla Toy Story i 3D! Ska bli sjukt kul!:)

SKROTA IDOL!!

Inte för att det är dåligt, inte alls. Jag är nog en av de största anhängarna, och jag har följt det över internet och kännt mig precis som hemma här borta i det stora landet. Nu har någon idiot bestämmt sig för att man inte längre ska kunna titta på avsnitten utanför Sveriges gränser. FINE, men ni hade väl i alla fall kunnat bestämma er för det från början och inte nästan halvvägs in i programmet!! Idiot. En smäll på kärften borde du ha..!

H
ar, utöver att slösa energi på Idol, bokat en himla massa igår och idag. Vi ska ju till Boston nästa helg så det blev en himla massa letande efter hotell igår och slutningen, efter ett par timmar, en bokning. Bokade sedan buss som ska ta oss dit lördag morgon! Ser riktigt fram emot vår Boston helg!!
Gissa vad jag mer har bokat!! Min hemresa!!! :D Tidigt, på morgonen den 20 december landar jag i Köpenham. Ännu tidigare på onsdag morgonen den 30 december lyfter planet tillbaka hit igen. EXITED!! Inte över tillbakaresan såklart men över ditresan!!

Idag kommer söta Anna tillbaka från en vistelse i Sverige för att nu gå och bli New Yorker. I alla fall för ett tag! Kul att någon kommer tillbaka och bryter trenden nu när alla bara lämnar känns det som..

 

 
Anna hör av dig om du ser detta. Hör gärna av dig ändå!;)


Another weekend passed by..

Har precis läst Carros och Filippas bloggar där de båda precis skrivit om helgen! Klockrent att ni gjorde det tjejer nu slipper jag.

Så här såg min helg ut: www.charmylips.blogg.se och www.filippanorrthon.blogg.se

 

Och så här såg den ut i bilder:

 


Cornerstone med tjejligan. Lotta, jag, Anna, Filippa och Jennifer och Camilla in the back.


Denna mystiska bild fann jag precis... Ni som känner mig hade väl gissat på att jag är kissnödig. Jag hoppas det annars vet jag inte:S


Fick skjuts hem av två snälla pojkar och sparade in lite taxipengar:)
Mamma, oroa dig inte. Det är managern på vår poolklubb..

Lördagen dårå:


Issa och Emelie på Coffe Shop


Danne, Carro, Filippa


Camilla, Anna


Astrid & Martin @ Hudson Terrence


Jag, Ida (min "franska flickvän") och Madde. Kommer sakna er tjejer!


And then comes friday!

Helg!

Ikväll blir det restaurangbesök i Ridgewood av 8 svenska blondiner. Var vi ska käka har vi inte riktigt bestämt än, men det finns så många mysiga restauranger i Ridgewood så det ska nog inte bli några problem. Därefter bär det av till Cornerstone, club/bar i Hillsdale. Ska bli riktigt kul att gå ut med några av de nya tjejerna! Cred till Anna också som tar sig ut hit till Jersey för at festa med oss när hon bor mitt i stan!

Imorgon ska jag, Filippa och Carro på avskedsfest/middag för Ida och Madde. Ska också bli rikigt kul och hoppas på att träffa lite gamla ansikten jag inte sett på länge. Gärna nya ansikten också.. hoppas på att mötas upp med Anna och Astrid senare på kvällen!:)

På söndag ska jag möta upp familjen i stan (efter at ha sovit hos Anna) och käka lunch innan vi går vidare till MAMMA MIA som de bjuder mig på som en tidig fördelsedagspresent!:D Hör hört så goda ord om musikalen så jag är superexcited!

Bra helg det här ser det ut som! Hoppas alla ni där hemma också får en härlig helg!:)
Kram på er!


"Jag är ledsen min vän men jag tror inte att du kommer överleva här inne"

El Choco heter boken jag precis börjat läsa. Handlar om Jonas Andersson, en svensk kille som efter att ha försökt smuggla kokain hamnar i Bolivias mest ökända fängelse.

Har endast hunnit läsa 4 kapitel och redan är jag helt "fängslad" (passande va!). Föhållandet på fängelset är, för att utrycka det milt, minst sagt fruktansvärda! Ofattbart att en människa kan (över)leva i sådana förhållanden.

Fick boken av Nathalie som skickat med den med mamma. Jonas Andersson är Nathas sk medlevare. Innebär att hon bor hos honom och hans familj (hans fru Daisy som han för övrigt gifte sig med på fängelset, och deras två barn) under hennes rehabilitering där hon får den hjälp och stöd som hon behöver.



Rekomenderar den starkt!


RSS 2.0