All these pretty faces

Igår var vi och kollade Eclipse, tredje filmen i The Twilight Saga.

OHHH så braa!

Precis som kritikerna säger så håller jag med om att detta var den bästa filmen och alla har helt plöstigt gått och blvit ännu SNYGGARE! Muskulösare varulvar och blekare varmpyrer! Blek hy är den nya beachlooken 2010!
Jag vet inte riktigt hur det är där hemma - vad finns det flest av Team-Edward eller Team-Jacob? Jag har tagit för givet att Team-Edward var en självklarhet, men igår var det fler som hurrade för Jacob än för Edward i pupliken och Jacob verkar faktiskt vara fördelen här..! Camilla menade på att filmen var vinklad så att man börjar byta sida så smått till Jacob sidan.. Har Jacob catchat upp eller har Edward tappat stinget??

Skit samma! Den var bra som 17 och vem bryr sig egentligen om ngt annat!

Satt förresten och gjorde ett Twilight-test i Lexis "kids-magazine". Tänkte att det här kommer jag naila!
Första frågan: Har du någonsin övertalat dina föräldrar att åka till Forks, Washington på semester?

Ja - 10 poäng

Försökt - 5 poäng

Nej - 2 poäng

När följade frågor löd Hur många Twilight t-shirtar har du? Hur många posters finns på dina väggar? insåg jag snart att den här Twilight-hysterin och nivån på deras fans kommer jag aldrig nå upp till. Fick minsta möjliga poäng.. vet inte om det var positivt eller negativt...

Huur som heelst... Den var ASbra och jag är nöjd med filmerna och böckerna och lite dagdrömmeri om min alldeles egna Edward Cullen..

Nu ska jag gå och påbörja Braking Dawn som legat och väntat på mig. Godnatt!

 

P.s Jag är medveten om att det är ganska mycket nördvarning på det här inlägget! Har du någonsin skrivit ett inlägg om Twilight mitt i natten och dessutom nämt att Edward Cullen var din trots att du vet att han är världens mest åtråvärda man?

Ja -20 poäng

Övervägt det - 10 poäng

Nej - 5 poäng.


YEY!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0