Sex, drugs and Rockn'Roll

Det är ganska uteslutande vad de här böckerna innehåller.. Sex, drugs and rock'n'roll alltså.
Jag och mamma har fått boknoja - eller egentligen noja på självbiografier då vi inhandlat böckerna Slash från Guns and Roses, Nikki Sixx från Mötley Crüe, Marilyn Manson, Michael Jackson och slutligen boken om porrkungen genom tiderna: Ron Jeremy.

Efter att jag precis läst ut Den motvillige monarken blir det nog lite av en kontrast att läsa de här. Inte för att kungligheter inte sysslar med sånt inte (knark och sex iaf).. nej, nej. Vår monark gör det bara klädd i frack och bakom stängda dörrar gjorda av guld.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Efter att precis ha läst THE HEROIN DIARIES/NIKKI SIXX och nu är halvvägs i SLASH, så konstaterar jag att det definitivt INTE är någon glamoröst liv de lever/levt. Man ställer sej frågan: - Viket är viktigast i deras liv? Rock´n´roll eller sex eller drugs? Eller är det så att det är ett "måste/en självklarhet" med "All inclusive" i musikbranschen??? Man hör ju hela tiden talas om andra artister också - inte bara inom rock´n´roll/heavy rock - som missbrukar, både det ena och det andra.

JA,, Jag bara undrar????

Det mest skrämmande tycker jag dock är, att dessa människor är idoler till många fans. Idoler som många ser upp till.

ÄR DETTA DÅ NÅGOT ATT SE UPP TILL???? ABSOLUTE NOT!!!

Som sagt!! SKRÄMMANDE!!!!

LÄS BÖCKERNA OCH BEDÖM SJÄLV!

2011-02-06 @ 22:47:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0