Lycka!

Idag fick jag ett paket från mamma! :) Blev så himla glad!! I paketet fanns det Djungelvrål, ett påskägg med godis, Oboy, ett usb-minne med bilder och alla melodifestival-låtarna och en bok!

TACK ÄLSKADE MAMMA!! :D




Nu ska ni få höra världens grej.
Jennifers svärgerska är lite halvkändis här i USA. Hon är med i en radioshow varje morgon (alltså typ rix morgon zoo- kändis) så framförallt alla i Philadelphia, där hon bor, vet vem hon är. Idag berättade Jennifer att de har pratat om mig på radion ganska mycket! haha. Tänk alla i USA har kunnat höra om mig! hahaha är det inte lite häftigt?! Man brukar nämligen skämta om att svenska au pairer inte är populära här för att de bryter upp familjerna och har affärer med papporna, så hade hon sagt att hennes svägerska hade en ny au pair från Sverige och att jag ser jättebra ut och så hade de skämtat en del om det.. Kan tänka mig lite halft under bältet humor. Jennifers bror hade i alla fall ringt upp Jennifer och sagt att "Jennifer, hurry, hurry you have to send us a picture of your au pair so we can see her!" Haha jag vet inte om det var för att de själva skulle se det eller om det var för att de skulle lägga upp den på radions hemsida, men Jennifer hade hur som helst inte skickat dem någon bild.

Nu är det så att denna familjen, Jennifers brors familj, är ute efter en Au Pair och Jennifer frågade mig om jag hade någon vän som var intresserad?
De bor mitt i Philadelphia i ett hus vid stranden. Hon är gravid med deras första barn och behöver alltså en au pair med vana av bebisar. De har 3 hundar och 3 kattar så de behöver någon som är van vid djur också. Någon som känner sig manad?:) Vi skulle bo 1 timme ifrån varandra, vilket inte är så farligt Usa:s mått mätt.

Kommentarer
Postat av: maria

1 timma? vilket philadelphia bor dom i? Jag tror det tar minst 2 iaf:)

2009-04-07 @ 03:54:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0