Lucky me..

Skulle ju ut i fredes.. slutade inte så bra kan jag ju säga. Det var jättekul att umgås med Maria och att träffa en ny svensk Au Pair som heter Angelica, men jag tycks bringa någon slags olycka när det gäller att festa till det i stora staden..
Maria är själv 88:a och har ännu inte fyllt 21. Angelica är 89 och är inte ens 20 än.. ändå har de aldirg haft problem med att komma ut. Antingen har de haft tur och kommit in ändå, eller så känner de någon som har kunnat fixa in dem. Men i fredes hade de inte lyckats på tag på någon och någon tur hade vi ju inte direkt. Slutade med att vi gick runder på New Yorks kalla gator med förhoppningen att komma på något att göra. Vi fick den briljanta idén att gå på nattbio och fick höra att det är öppet dygnet runt men väl framme vid bion, visade det sig att Nej det var det ju inte alls det! Vi köpte en massa godis och gick tillbaka till hostlet vi hade bokat ett rum på (det går inte att ta sig tillbaka till New Jersey så sent på natten så vi tar in på ett hostel där man hyr ett rum för en natt för ca 20 dollar). Till saken hör att det enda rummet som var ledigt var ett rum för 6 personer och vi var tre så vi fick dela rum med 2 andra och de hade redan gått och lagt sig när vi kom inspringades med alls vårt godis. Detta blev vår lösning:


Angelica och Maria ute i korridoren på golvet:)

Dagen efter tog vi en runda i New York och då hade solen tittat fram och alltså betydligt behagligare väder! Helt underbart är det att strosa runder på New Yorks gator och bara ta in allt som händer. Finns så otroligt mycket att uppleva så gårdagen var snabbt som bortblåst! Hade bestämmt träff med en tjej från Au Pair skolan som jag mötte upp. Blev lite, lite shopping.


Emma har joinat. Här äter vi brunch! Det är som en stor "matbar" med frukt och grönsaker och nudlar och kykling, ja allt möjligt och det fungerar som lösgodis. Du betalar för hur mycket maten du plockat på dig väger. Frukten är så jävla fräsh och god!!


Smått och gott från Victoria Secret:)

Skor från "Red or Dead" på rea. 29 dollar:)

Kommentarer
Postat av: staffan

Fina skor och underkläder älskling:) Bättre lycka nästa gången med utgången:)

2009-02-22 @ 20:02:12
Postat av: cECILIA

SPARA PRESENTPÅSARNA TILL MIG PLZ????

2009-03-16 @ 16:00:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0