Halloween i New York

Börjar med fredagen:

 

Eftersom familjen åkte till Florida igår och därmed inte kan fira min födelsedag imorgon, firade vi den i fredes med att beställa hem sushi och med tårta och Ben & Jerrys (min stora favorit). I present fick jag en stor IKEA-kasse med en massa svenska godsaker! De är för söta, familjen! (Vill tillägga att jag redan fått gå på Mamma Mia på Broadway som en tidig födelsedgaspresent i oktober)



Champagnen i bakgrunden fick jag också:)




Efter att maten satte barnen sig och tittade på en 3D film och jag drog till Mallet för att möta upp tjejerna och kolla på bio. Det blev Couples Retreat. Förutsägbar med rolig film!:)


S
å blev det lördag och äntligen HALLOWEEN!!!:D

Åkte in till stan vid halv 5 tiden och efter mycket knökade bland alla utklädda människor nere i tunnelbanan på Penn Station tog vi oss till slut till 3rd street på 6 avenyn där den stora paraden hölls. Gick först och tog oss något att äta på en nyöppnad restaurang. RIKTIGT goda pizzor! Trodde ni någonsin att ni skulle höra mig säga det?:)
Därefter tog vi oss ut i regnet för att kolla paraden. Sjukt många häftiga utklädnader. Lite synd att det regnade för man hade inte världens lust att stå och kolla en parad då.. så efter ca en kvart tog vi taxi till Astrid och Martin där förfest hölls! Mycket nytt folk, många svenskar.. kan det bli bättre? Trivdes som fan!

Därefter tog vi oss by bus (visste knappt att det gick sånna på Manhattan) till Hudson Terrece. PROPPFULLT med folk, blev av med varandra hela tiden och det tog tid innan vi fick bord och drick. Trivdes inte lika bra!
Därför begav sig en utvald skara till Nikki Beach - favoritstället som aldrig sviker. Varken med dricka, musik eller go stämning så där festade vi till stängning! En timme extra fick vi också eftersom vi ställde tillbaka klockan en timme vid 2! Kunde det ha fallit på en bättre dag!? NEJ det kunde det inte!!

Vid 6 var vi hemma i Jersey efter den bästa Halloween EVER!:)


På förfesten hos Astrid och Martin!

Har lagt upp alla bilder på Facebook så gå gärna in där och kolla:)

Hoppas er Halloween blev superlyckad också! Saknar er alla! KRAMAR


Kommentarer
Postat av: marianne

Hipp hipp hurra på din födelsedag !

önskar

Marianne och Lasse hemma i Strövelstorp

2009-11-03 @ 14:36:10
Postat av: Maria

Grattis på födelsedagen superwoman!!

önskar Ricard, Maria, David och frida

2009-11-03 @ 14:52:58
Postat av: Angelica

Grattis på födelsedagen Erica.

Så festligt du verkar ha det. Mycket roligt att läsa om allt du/ni gör :D

Hälsningar Angelica

2009-11-03 @ 16:27:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0