Vit helg - never again

Då var vår vita helg över och trots att den har varit lugn och mysig har vi nu konstaterat att det är so not worth it!!

Man vaknar lika sent på söndagen men samma huvudverk och bakiskänsla i kroppen oavsätt om man bara varit hemma dagen innan. Man spenderar mer pengar när man inte är ute och festar eftersom man då hittar på annat och lägger massa pengar på det. När vi går ut och festar får vi ju faktistk allt gratis förutom tåg och taxi och ska vi vara ärliga är det bra mycket roligare att gå ut och vara odräglig, dricka upp promotrarnas dyra champagne och dansa på borden än att sitta hemma och sitta på film och käka godis och intala sig att vi har det såå myysigt!

 

I lördes var dock en lyckad dag då jag och Natha åkte in till city och shoppade upp hela lönen i Soho! Måste lätt vara VÄRLDENS bästa shopping där och jag har inte upptäckt det förrän NU!:S Herrejävlar, där önskar man att man hade obegränsat med pengar så mycket snyggt man hittar där i varenda liten butik man går in i! Absolut ett nödvändigt stop för er som kommer hit och hälsar på! :)

Nu börjar vi redan tagga inför onsdag då det blir FEDE-FEST! Nämligen Thanksgiving på tordag och då är varenda amerikan ledig i hela USA så alla går ju ut och festar.. Är tydligen större än nyår till och med så det ska jävlar i mig bli roligt!!!


 
Min naturligt vackra Filippa!

NU: läggdags


Kommentarer
Postat av: Filippa

Haha inga fler vita helgen för oss, inte! Ohhhhh söööööööööööööööööööööt du är :)

2009-11-23 @ 04:56:51
URL: http://filippanorrthon.blogg.se/
Postat av: anna strindbeeeeeeeerget

haha. sejer ju de, vita helger e till for amatorer. ha sa kul pa thanksgiving sa ses vi neeeeesta veeeeecka!

2009-11-23 @ 14:19:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0