Turistlördag.

Ja idag har det varit en riktig turistdag i den stora staden!

Började dagen med att besöka platsen där World Trade Center stod. Är inte så värst mycket att se för hela området är inhängat och det är omöjligt att kika in. Allt man ser är alltså bara en massa lyftkranar.. En byggarbetsplats är väl inte direkt den bästa turistattraktionen. Dock mäktigt att se minnesflaggor men namnen på alla som dog och vara på platsen där så mycket tragedi ägt rum.. svårt att tänka sig!

Tog oss vidare ner mot hamnen för att därifrån ta en färja som gick en runda runt downtown. Vad vi var ute efter var att få se frihetsgudinnan. Och visst var hon där alltid! Stor och ståtlig i all sin glans!
Rundturen varade en timme och efter det tog vi oss till Brooklyn Bridge för att promenera fram och tillbaka.. Mer rogivande än vad det låter:) Betydligt!

Dags för mat. Beställde en seg kotlett som enligt mig var i det "medium"aste laget. Resten var supergott!!

Efteråt tog vi en promenad i Central Park i skymningen och just när man inte trodde att kvällen kunde få en högre mysfaktor börjar några duktiga gatumusikanter spela Dreamer av John Lennon!

I <3 NY!

 


Kommentarer
Postat av: mammagladh

John Lennon, han gjorde många bra låter. Blir alldeles tårödg av låten Imagine, trots att jag lyssnat på den många gånger.

2009-09-27 @ 22:17:14
URL: http://mammagladh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0