Uppehåll

Som ni kanske märkt har jag inte uppdaterat som jag borde, vilket beror på att jag är grymt trött på att blogga för tillfället och dessutom har jag inte tid. Därför har jag bestämmt mig för att ta ett blogguppehåll tills vidare. Först tänkte jag ta bort den helt, men jag får helt enkelt se om jag får skrivlusten tillbaka igen. Annars försvinner den nog helt..
Hörs om ett tag!

Veckans hit!

Ogillade denna låten starkt till en början. Det var inte förrän jag hörde den på jobbet som jag började gilla den. Konstigt nog. Kanske för att den fick mig att tänka på Staffan och för att det äntligen kom något annat än bara vanlig "radiomusik"! Hur som helst. Nu tycker jag faktiskt den är riktigt bra. Hästpojken. Caligula. Cool video också!





Enjoy!

Mat & vatten

Nyss hemkommen från jobb och träning och satt och lyssnade på p3 på vägen hem. De pratade om en hemsida där det stod hur viktigt det är med vatten. Världens tråkigaste hemsida var det tydligen! Det stod bland annat att man inte överlever månag dagar utan vatten.
Då säger tjejen: "Ja, men om man inte kan överleva många dagar utan vatten.. så kom jag att tänka på hur många dagar man då kan leva med mat och vatten. Om man tänker på det är det ju jääävligt sjukt!"

Ha ha! Det tyckte jag var skit kul!

Hitler = Schweine

Det var Tuss som inroducerade denna låten för mig (vem annars). Kommer från tv-spelet GTA4. Den är hård, vulgär, hemsk, häftig och skrämmande på samma gång. Tycker låten är jävligt cool och självaste Hitler är en liten jävla viljestark gris med för mycket makt..
 


Fika?

Idag ska jag ner till stan, och med stan menar jag Ängelholm, och fika med Karolina och Rosanna. Undrar om det blir fler? Säkerligen. Blir lite överraskning. Är det bara tjejerna eller är det kanske killarna också? Det tror jag inte.. Anledningen till att jag vet att Rosanna kommer är för att jag fick meddelandet som var ämnat för henne. Don´t worry folks, jag fick ett eget meddelande så jag är välkommen.  
Det var Karolina som tog tag i denna braa idé. Annars brukar vi vanligtvis bara ses på helgerna. Varför? Vet ej. 
Hur som helst tycker jag att det ska bli jätte kul och det var det jag ville ha sagt med detta meningslösa inlägg.  

På tal om fika. Imorse fick jag en liten kärlekslapp av en tjej men som var  från en kille på jobbet. (Han jobbar natt, därför denna mellanhand) Det stod hans namn och mobilnummer på och "fika?" längst ner! Jag blev glad:)   

Veckans hit!

Coldplay fantast som jag är blir veckans hit givetvis en låt från deras nya album Viva la vida med sången med samma namn. Kan knappt bärga mig tills jag köper skivan! Glömde bort det i all hast när jag var på väla idag. Vill ha, vill ha, vill ha! Tror Coldplay kan vara bättre än någonsin med sitt nya album, med musik som skiljer sig lite från vad de tidigare gjort!


Käre gode Gud, gör så att jag inte blir en tråkig pensionär som barnbarnen vill stypa av utråkning.

Jag förstår inte mig på pensionärer (och mamma) som finner det rogivande att åka och titta på hus någon avlägsen släkting en gång i tiden har bott i.. Jag ser helt enkelt inte nöjet i det.
Det är ofta vi har varit på väg hem någonstans ifrån och min kära mor och hennes sambo kommer på att "oh här i närheten har ju Britta min gamla dagmamma en gång bott! Vi svänger in och kollar på hur huset ser ut nu!"
Och så svänger vi in på gatan och sakta, sakta, sakta kör vi förbi huset så att man hinner se så mycket det bara är möjligt på de högst 5 sekunderna det tar att passera denna byggnad som jag inte skulle kunna bry mig mindre om.
Vad i hela världen får dem ut av det? Kommentarer som: oj de har visst byggt en ny trappa eller ja, de har ju sannerligen inte samma gardiner längre eller Titta Erica! I den lilla kojan lekte vi i när vi var små. Men då tyckte jag att den var stoor! Att den fortfarande står.. , är vanliga i sådana här sammanhang.
Och det värsta av allt är att jag med 99 % säkerhet kommer att bli likadan själv. Så jag får sitta där i bilen och låtsas intresserad för det hoppas jag att mina barn och barnbarn gör för min skull...

Jag slänger inte ur mig något bara för att provocera. Jag lovar.

Varje gång jag bråkar med någon kommer det nästan alltid samma kommentar från personen jag bråkar med, vare sig det är mamma, pappa, syster, pojkvän, vän etc. Nämligen: Du, är ju så jävla perfekt Erica. Du har alltid rätt! (självklart med sarkasm i rösten) 
Mamma slängde det ur sig för ett par dagar sedan när vi bråkade och jag undrade efteråt vad hon egentligen menar med det. 
"Du är så envis och bestämmd i dina åsikter.."
AH FAN! Varför skulle jag annars ha argumenterat för dem? I brist på något att göra kanske? Jag kanske behöver dramatik och heta diskussioner i min tråkiga vardag för att få lite spänning..
Nej, så är det faktiskt inte. Jag är helt enkelt bara säker i mina åsikter!

och så var det med det:)

Moget

Natha satt som vanligt och spelade ett jävla spel på datorn. Mycket möljligt att det kan ha hetat Heroes.. Verkar så sjuk jävla, förbannat, ap tråkigt att jag blir nästan irriterad varje gång jag ser henne sitta där med det satans spelet. Frågade henne idag vad det egentligen går ut på. Hon svarade "inget, det är en värld man lever i bara".
"Vad i helvete. Lönt." säger jag. Lite väl irriterat kanske. Hon kontrar med att "vad går egentligen livet ut på då?"
Ja, vad kunde jag svara annat än "ungjävel"? (Det var lite irriterat vid detta laget)
Inte hade väl jag några bra argument som talade för att spelet är skit och tråkigt och kanske till och med skittråkgit. Inte vet jag. Jag har ju inte spelat det. Tänker inte göra det heller. Fan. Hon får väl spela vad hon vill, inte bryr väl jag mig heller.
Men fan vad tråkigt det verkar..!

RSS 2.0