Snabbt inslag

Har haft fullt upp den senaste veckan och har så jääääävla kuuuuuuul!!! Jag får berätta mer och lägga upp bilder så fort jag har tid. Nu tänkte jag dock bara visa er inslaget då jag var med på nyheter på bästa nyhetssändning i Amerikansk TV i förra veckan.

Check this out!

 


From Santa Monica, LA

Har lite ont om tid, men tankte ge en liten snabb utdate om hur vi har det har pa vastkusten.
I tisdags anlande vi till Danne i LA och eftersom jag kom innan Filippa och Natha sa hann vi ga en runda pa Venice Beach, ga ut och ata, besoka en bar och checka laget innan det var dags att hamta upp tjejerna.

I onsdags var vi pa Six Flags hela dagen och skrek halsarna av oss i alla galna berg-och-dalbanor!
Pa kvallen gick vi ut och kakade god mat och gick ut pa en bar. Nattlivet har i Santa Monica dar vi bor ar dock ganska dott en vardag till skillnad fran NYC.

Igar var vi pa Universal Studios. FANTASTISKT BRA!!!
Det rekomenderar jag er alla som aker till LA/Hollywood att gora! Svart att beskriva men jag kommer lagga upp bilder pa facebook sa fort jag kommer tillbaka till Jersey eller om jag far tid att gora det tidigare..
Dar var aven en guidad tur dar man aker runt och far se alla uppgjorda kulisser de anvader i filmer. Riktigt coolt var det!

Vi bor i en lagenhet precis nere vid stranden sa idag har vi tagit det lugnt och solat hela dagen och laddat infor kvallen. Ikvall blir det namligen FEST i Hollywood! Far se om det kan mata sig med NYC.. Tvivlar pa det, men ar sjukt excited!!:D

Det går bra nu

Idag är första dagen på flera händelserika veckor.
Konstigt nog har allt slått ner som en bomb precis just nu innan jag åker iväg på semester och helgen är fullspäckad innan jag på tisdag packar väskorna och åker till LA!

Idag:
En sista avslutande intervju i radion innan jag åker hem. Där kommer även film-teamet befinna sig och filma medans jag och Natha pratar i radion.

Efter radion kommer vi bli upplockade av limo som kamerateamet ordnat, där vi delar en champagne med alla tjejer som förhoppningsvis kommer befinna sig där då. Åker till Nikki Beach där vi fått tillstånd att filma.
Sista festen med gänget!

Lördag: Utgång på The Box med Vanessa och Sofia? där vi kommer promota Stephanie Hijazis kläder igen.

Söndag: Inspelning hos en familj de hittat här i Upper Saddle River där jag ska spela deras Au Pair

 

Måndag: Sista jobbdagen.

Ny photoshoot kl: 6.30p.m ute i Brooklyn för Stephanie Hijazis klädkollektion. Den blev flyttad från igår. Denna gången med riktigt fotograf och makeup artist.

Tisdag: CALIFORNA, LAS VEGAS = Sol, fest och galenskaper!!!!


One month countdown

Har varit en konstig vecka med fler hejdå och gamla veteraner på återbesök!

En vecka efter att Jennifer åkt har nu också Camilla åkt hem till Sverige:( Saknar att få långa samtal från dig där du egentligen inte har ngt vettigt att säga utan mest vill få ur dig alla dina konstiga läten som jag glatt hakar på! Med Angelica hemma på semester hade det varit väldigt, väldigt tomt här just nu med bara Mig, Sofia och Natha kvar, om det inte varit så att Issa och Filippa väldigt lägligt i lörDAGS och månDAGS (Camilla!) kom och hälsade på! Så himla kul, och konstigt, att ha dom tillbaka igen!! Känns som de varit hemma på semester ett tag och nu kommit tillbaka!

Cali och Vegas resan närmar sig med stormsteg och det känns sjukt att jag på måndag jobbar min sista dag som Au Pair! Väldigt blandade känslor vad gäller det.. Barnen, framförallt Lexi, är oroad över min hemfärd och jag känner mig både glad och förväntansfull som orolig och ångestfylld.

Om en månad är jag hemma folks!! :S , :D , :( , :) , :'( , xD...


Miss you babes!! <3


Stephanie Hijazi

I fredes ställde jag, Natha och Vanessa upp på att ha Stephanie Hijazis kläder som hon nyss designat , på oss när vi gick ut. Tycker kläderna är riktigt coola och roliga "to play around with".. meaning, man kan mixa och matcha hej vilt med alla olika plagg. Stephanie är en kompis till Vanessa som precis gått ut FIT (Fashion Institute of Technology). Innan vi gick ut blev vi sminkade och fotograferade, men i brist på bra make up artist och fotograf (har inget med oss modeller att göra, nej nej nej) blev inte resultatet superbra, så på torsdag ska vi göra ett nytt försök med en riktig fotograf den här gången..


Så här såg det ut:











Jag hoppas man får lite hjälp med pose:andet av fotografen på torsdag, för det var ju inte riktigt min starka sida som ni ser. Men det var superkul och kläderna ser riktigt bra ut tycker jag!!

Vad tycker ni?


Time is running out..

Nu går jag in på min sista arbetsvecka! Hur sjukt är inte det.. 5 dagar kvar, sen är mina Au Pair dagar fullbordade!:S

 

Nu i veckan började Lexi gråta över att jag skulle åka hem. Det slog henne plötsligt att jag inte kommer tillbaka (well you never know) så nu har hon bestämt sig för att stanna hemma med mig nästa vecka istället för att gå på camp! Gullunge!
Det kommer vara hjärtskärande att lämna dem! Mina underbara ungar!! <3

 

Mer om helgen kommer imogon... eller kanske vid ett senare tillfälle, då jag fått bilderna från photoshooten i fredes:) Det var kul, kul, kul!


Reality Show nästa?

Nu jävlar händer här saker!!

Vet inte riktigt hur jag ska börja eller hur ska jag ska lyckas få med allt, men jag ska försöka!

 

För ett par veckor sedan var Natha i Kentucky med sin värdfamilj och av någon anledning hade de börjat snacka om The Hills och vilket stort fan Natha är av den serien. Hon hade på skoj sagt till sin värdpappa som är TV-producent att "visst hade det varit coolt att göra en serie om oss Au Pairer i Jersey om livet vi lever här!". 2 dagar senare när de är tillbaka i Jersey kommer John (pappan) ner till Natha i källaren och säger att han lagt fram hennes idé till hans kollegor och sagt att alla var på och tyckt att det var en asbra idé! "När kan ni börja filma?" Typ så.. Det brukar alltid vara ngn som är emot idéerna, men denna hade alla blivit jätteexalterade på direkt!

Då verkade allting väldigt surreal men sedan dess har det hunnit hända rätt mycket. Folk har börjat ringa till John som fått höra om att han har en ny serie på gång och de vill nu göra en pilot = filma ca 6 avsnitt och se hur populärt det blir och om det är någon som nappar på idéen!! Detta ska de fösöka göra innan jag åker hem och slår det kommer jag få flyga tillbaka hit och spela in en realityserie om vårat liv här! De är så seriösa om denna idén att de lägger alla andra projekt lite åt sidan för att få denna piloten klart så fort som möjligt!

Han sa att det finns ingen realityshow som är på riktigt utan allt är enligt manus och isf kommer vi inte vara Au Pairer utan bara låtsas att vi är det och vi kommer bo i "fejkade" värdfamiljer som de är i färd med just nu att casta! De har redan två familjer klara och detta kommer vara familjer som behöver en nanny och som samtidigt vill vara med i TV.

Idag har vi varit och filmat i 4 timmar för första gången! Det var som en intervju om våra erfarenheter här på var och en som de kommer att skicka vidare till produktionsbolaget för att de ska kunna se hur vi ser ut, hur vi pratar, hur bra vi är på engelska, våra personligheter osv.. (När de frågade vilken person jag var i gänget blev jag "the crazy partygirl" och enligt Angelica var jag "the hot one")
På fredag ska jag och Natha vara modeller för en tjej här som nyss gjort klart en klädkollektion och där ska de även komma och filma oss när vi blir fotade och sminkade. (Photoshooten hade egentligen ingenting att göra med showen utan det råkade bara falla in just nu)
På tisdag kommer Filippa flyga hit 2 veckor tidigare än planerat bara för att vara med och spela in!:D
Nästa fredag kommer de följa med oss när vi går ut på Nikki Beach och filma oss när vi går ut!

När de gjort klart piloten kommer de att försöka sälja den till en TV-kanal, vilket kan ta upp till ett år, och då kommer vi få komma tillbaka hit och börja filma på riktigt!!

GALET!!


The last supper

Oj oj oj vad dålig jag har blivit på det här.. ber om ursäkt för det, men ni får böjra kommentera i gengäld!

 

Det känns tydligt att det börjar närma sig slutet nu och sinnesstämningen går upp och ner som en jävla berg-och-dal-bana! Ena stunden är man tacksam och lyckig över allt man har fått uppleva och förväntansfull att få komma hem, andra stunden har man nära till gråten för att det snart är över..
Och deppigare blir det när folk droppar av en efter en och lämnar stora tomma hål i umgängeskretsen.
Igår åkte Jennifer hem och på onsdag (om en vecka) åker Camilla. Eftersom man varken har familj, vänner eller pojkvän här så blir vännerna det vikigaste du har och det blir väldigt tomt då alla försvinner!

Usch, på ett sätt vill jag att det aldrig ska ta slut samtidigt som jag känner att jag är redo för att åka hem nu. Konstig känsla det där!


Sista shoppingrundan men Jenkan på Woodbury Common. En stor märkes outlet nära oss.


Sista lunchen


Sista Starbucks fikan i Glen Rock!

Tack för allt Jenkan, du kommer bli saknad!!! Puss! <3


RSS 2.0