Helg ljuva helg!

Just nu lever jag verkligen för helgerna. Jag vet inte vad jag skulle tagit mig till utan helgerna. Man skulle nästan kunna se det som en ätstörning fast helgstörning lixom.. Jag tar mig endast igenom veckorna för att jag vet att jag får en belöning framåt fredagen! Då är det fest ,fest, fest! Det låter kanske väldigt deprimerande och i veckorna måste jag ju vara skitnere. Men det är jag inte. Jag har ju helgen att se fram emot eller förra helgen att blicka tillbaka på! Jag tror det beror på att stundenten närmar sig med stormsteg och att jag bara är fruktansvärt trött på skolan. Jag hoppas detta beteende avtar när jag börjar jobba, och tycker att veckorna också är helt okey i alla fall!
Denna helgen bjuds det i alla fall på lite fest och lite mys:)
Ikväll ska jag hem till Rosanna och Jocke och titta på Så ska det låta och dricka lite vin. Sen får vi se vart det bär av. Med andra ord: En impulskväll. Dessa brukar också vara dem som blir roligast!
Imorgon är jag och älskling bjudna till en tjej han känner och hennes pojkvän. De fyller 20 så det blir 40 års kalas!

Hoppas alla får en fin helg!
Kram!

image18

En av helgernas många bravader. Jag & P

face up the wall

Tänkte lägga upp några, vad StinaLee hade kallat det, "ego-pics"..

image12


image16


image17

Vi var och fotades i Stockholm för en tag sedan, inte särskilt seriöst, och passade på att ta en vända på La Roy innan vi åkte hem! :)

Nu ska jag titta på Desperate Housewifes boxen, säsong 1. Att så lite kan göra en så glad!

25:e = LÖN!

Det datum jag suktar efter mest varje månad är datumet Tvåa-femma. Jag är ständigt i behov av pengar och jag kan räkna veckorna tills nästa lön kommer. När då detta heliga datum äntligen äger rum och det uppstår komplikationer blir jag förbannad. Denna gången fick jag för lite lön då det "blivit något fel i systemet". Javisst, sådant händer ju. Men när då offret, alltså Jag, får sitta och ringa runder och hela tiden blir vidare-skickad till någon annan så blir man ju bara så trött! Det är Jag som slitit, det är Jag som inte fått pengar för slitet och det är Ni som gjort misstaget att inte betala ut rätt summa. Är det då jag som ska åtgärda problemet? Ja, tyvärr är det så!
Nu försöker jag få tag i någon Marie som har hand om lönerna för att höra när jag kan komma och lämna lönespecifikationen jag ska kopiera åt henne. Därefter hoppas jag att mitt jobb är utfört och jag hoppas att jag får betalt för detta extrajobb De så lätt skaffade mig! Haha:)


image11

Fullspäckat!

Idag har varit en sådan dag som inte varit lugn en enda stund känns det som. Min dagordning idag har sett ut som följande:

8.00 - 9.00  Skola, naturkunskap
9.00  Champangefrukost, en kompis som fyllde 18
10.30 - 12.45  Skola
12.45 - 13.00  Avstämning med vår projektledare om nytt möte 12/3
13.15 - 15.00  Studiebesök på HD
15.15 - 16. 00  Arbete med projektarbete
17.00 - 20.00  Introduktion med Ikea på VU inför omställningarna med ombyggnaden

Kl: 21.15 var jag hemma idag och nu har jag precis ätit... Missade ännu ett program av Greys Anatomy! :(
Älskade är här så vi ska snart gå och lägga oss nu, för jag är helt slut!


image5

       
Jag vill tillbaka till Rhodos utan plikter..

Första fotbollsträningen på 2,5 år!

Nu har jag genomfört min första fotbollsträning för första gången på 2,5 år! Det gick väldigt bra efter bästa förmåga.. Visst var det många felpass och så, mn jag är helnöjd! Kände inte alls av knät och kände ingen instabilitet över huvud taget.. Nu gjorde vi i och för sig inte sådär jätte avancerade övningar, men jag hoppas det håller i sig:)
Nu ska jag iväg och träna med hela laget (imorse var det halva) på styrkan! Ska bli kul att träffa alla!
Efter träningen blri det tacos!
Hej:)

Veckans hit!

Tänkte börja att ge er en veckans hit varje måndag, så att ni kan lyssna på den hela veckan! haha. Det var faktiskt min pojkväns förslag och jag nappade direkt!:) Ibland blir det nytt, ibland gammalt - allt enligt min smak..
Denna måndagen bjuder på en nygammal låt som enligt mig är prima ballerina!
Här har ni Time won´t let me go med The Bravery:



Inne- & Utelista

Inne:


1. Musik, musik och åter musik
  
- kommer alltid finnas med på min innelista:)

2. Färgstarka detaljer
  
- ett par turkosa örhängen eller en rosa sjal kan piffa upp vilket vardagplagg som helst.

3. Nyttig mat
  
- inte för att banta, utan för att leva sunt och bygga upp din hälsa inför framtiden.

4. Den tidiga våren
  
- härligt att solen tittar fram och muntrar upp!

5. Att även killar nu ska bära pastellfärgade plagg till våren
   - tror många killar är lite rädda för att sticka ut. Konsumera ett par yellow pants killar!

Ute:


1. Blondinbella
   - ruskigt trött på bruden som tjänar storkovan på att provocera

2. Size Zero
   - är det bara jag som reagerat på hur samhällets tjejer bara krymper?

3. Att utsvängda byxor är tillbaka
   - snälla tvinga inte på mig sådana byxor igen!

4. Den tidiga våren
   - hur härligt det än är med sol så är det tyvärr resultatet på växthuseffekten.

5. Att ordet kritik har fått en så negativ innebörd
   - ta åt dig det positivt istället. Någon försöker bara hjälpa till..


Ikväll nalkas det bowling

Snart ska jag till bowlinghallen i Ängeholm och spela lite med pappa, Kristina (hans flickvän), Natha (lillasyster), hennes pojkvän David och min pojkvän Staffan:) Ska bli riktigt kul! Tycker det är skitkul med aktiviteter av olika slag! Roligt att Kristina är med också, eftersom hon bor i Stockholm blir det inte sånt här allt för ofta när hon är med:)
Tänk ändå att dem hållt ihop i mer än 4 år fastän dem har 60 mil mellan sig! Det får mig att se positivt på min kärlek då det är dags för oss att börja plugga på olika håll!
Först ska jag dock äta lite god mat hemma hos mamma tillsammans med henne och hennes sambo samt moster med man! Det bjuds på lövbiff med ädelostfyllning och någon variant till klyftpotatis! Mmmm..

Det var alles! Ha en trevlig kväll:)


     Han & Jag

Jag säger bara Hallelujah!

Känd låt sedan tidigare, men denna är en ev favoriterna med Kurt Nilsen från Norska Idol. (Han sjunger sist)



Kolla även denna. Trodde inte det var möljigt att sjunga låten bättre än orginalet Men:


Dunderpiller!

Det var sådär på maskeraden igårkväll.. Helt ok! Tråkigt när alla inte klär ut sig, vilket det var en del som inte gjorde... Fy skäms!! Kom vid 2, vilket resulterade i att jag fick 3 timmars sömn inatt då jag skulle upp och jobba kl. 5! Tur att man har en underbar mor som kommer och hämtar en mitt i natten:)
Hur som helst var jag otroligt trött på jobbet idag.. Maria kom fram och frågade om jag gråtit, "Nej" svarade jag och hon bara "Jaha".. Den typen av "Jaha" då någon menar, "Okey då förstår jag".. haha, hon förstod nog att jag varit ute då!
Det borde finnas ett mirakelpiller som man kan ta en timme innan det är dags att gå till jobbet och sätta sig i en bil för att ta sig dit, så att all alkohol bara rinner ur kroppen efter 20 minuter på WC och som samtigt gör så att det känns som man har sovit sina 8 timmar! Ett lagligt sådant piller menar jag då..
Så alla proffessorer, läkare och forskare; här har ni en utmaning som heter duga!!

Ska försöka lägga upp lite bilder från igår, senare idag..


Ska bli tomat fast jag är lat! nej vad dåligt...

Såja! då var det dags att göra dig i ordning inför maskeraden ikväll... brukar ta rätt lång tid på mig att göra mig iordnig, inte för att det egentligen tar lång tid utan för att jag gillar att göra fixa mig länge och dessutom gör jag en massa annat mellan varven! Därför känner jag mig liiite sent ute, exakt 9 min för sent faktiskt.. 
Mrs. Morot är sjuk och kan inte följa med. Så det blir bara en grönsak på festen, fast morot är ju en rotfrukt, så det hade det väl blivit i alla fall!
Ha en trevlig kväll, för det tänkte jag ha! (trots att jag ska upp för att jobba kl. 5.00! Nästan bud på att sticka till jobbet direkt efter partyt! som tomat, jag undrar vad dem hade sagt)

Farewell!


Music is life

Är ett stort Killers fan, så tänkte lägga upp en låt som tillhör en av favoriterna:


Strokes är också ett band som spelas mycket på datorn
 

Enjoy!

Någon?

Ska på en killkompis 20-års maskerad idag.. har fortfarande inte köpt något, ska in till stan snart och se vad jag kan hitta. Behöver verkligen tips på vad man kan köpa. Synd att jag inte har sådär jättemånga läsare, men ni sin infinner er här då och då.. Tips? 
Btw, jag ska vara tomat ikväll! Och min kompis ska vara morot! :) Laddar upp bilder imorgon!

image3
här har vi honom, festarn him self

Niccokick



Tips på grymt bra låt bra av niccokick - the poet. Nu ska jag äta, sen ska jag till min föredetta ovän och vara sams:D

Materialist? ja, kanske

En mycket nära vän till mig slängde ur sig att jag är materialist under ett nödvändigt bråk tidigare idag. I helvete heller tänkte jag! idiot jävel.. Men nu funderar jag lite över om vi inte alla mer eller mindre är det ändå? Vi lever ju verkligen i en materialiserad värld och jag är ju en del av den, gör det då mig till materialist? Jag köper ju inte saker för att andra tycker att det är snyggt, utan för att jag själv gör det.. Men det är ju inga grejer jag egentligen behöver, jag menar verkligen behöver. Det är verkligen inte så att jag tror att man blir lycklig bara för att man äger det senaste märkes plagget. Däremot kan jag inte sticka under stolen med att jag kan känna mig stolt över att bära ett snyggt dyrt märkesplagg.. (trots att man kan hitta kopian på H&M)

Jag tror faktiskt att i grund och botten är vi nog lite av materialister allihop(nu pratar vi västvärlden) och ska jag vara ärlig så ser jag inget fel i det, så länge inte detta sk. behov tar över helt..

image2
Hela tiden lockas vi av materiella ting

Rögle - Malmö

Precis hemkommen från gossen min, har varit och tittat hockey där med han och hans familj och Johan får ju inte glömmas!   Rögle - Malmö : 5-4! Är ingen hockeyfantast precis, men gillar ju sport och hockey är faktiskt riktigt kul! Vinsten idag satt ju sådär lagom gött eftersom det är tredje gången i rad! Ha!:) Det tål att upprepas.. att Rögle vann för 3.e gången i rad alltså.. Så alla malmöbor: Blä, blä, blä, blä, blä, blä! (ramsan från barndomen ni vet)


Hund? nej, tack!

Det finns ju så att säga "hundmänniskor" och "kattmänniskor". Jag vill påstå att jag definitivt tillhör den sistnämnda.
Att skaffa hund är för mig helt oförståeligt.. Jag ser det endast som en anledning till att behöva städa hemmet ett flertal gånger/ vecka, en extrautgift och ett nödvändigt ont att behöva gå ut och promenera 3 gånger om dagen. Snö, regn eller rusk, spelar ingen roll! Den lilla jycke du en gång skaffat dig har behov trots väderleken! Dessutom måste jag erkänna att gott luktar dem väl ändå inte? 
Varför vill man binda upp sig på något så mycket? Min pappa har hund, så jag vet vad jag pratar om när jag säger att du kan ju inte direkt göra några impuls grejer. Du måste ständigt tänka på att din vän ska få sina dagliga behov. Inget resa bort, inga dagsutflyckter, inget sova över.... hrm det sista lät lite 4:e klass men vuxna sover väl inte hemma alltid och då heter det väl sova över? (pappa är inte singel hur mycket det än lät så)
Många snackar om att hunden är en vän för livet och kanske till och med en livskamrat, men det kan faktiskt en katt också vara + att den kan ta hand om sig själv! Min viktigaste ståndpunkt i denna frågan:)
Så; hund? Nej katt!


                  image1

Syrran, hunden och min älskade kise! 


skinn, läder & rocknroll!

Jag kommer snart att äga världens, enligt mig, snyggaste jacka! Var och lämnade handpenning på den så jag kan invänta den ständigt eftertraktade lönen! På tal om det.. NÄR ska man lära sig att det kommer bli lika snålt varje gång i slutet av månaden! Aldrig tror jag! Jag försöker verkligen lägga band på mig själv men det går inte... Jag försöker verkligen att inte frossa i nya heta grejer men det går bara inte! Det är inte det att jag är värsta modefreaket, för det jag tycker är snyggt enligt personligt intresse köper jag... Mitt personliga intresse sträcker sig tydligten långt och lite längre....
Det var inte alls det jag ville dela med mig utav, för jag vill bara skryta lite om vilken fin jacka jag har... nästan... snart iaf! Sa till mamma att den kostade 3500 när den i själva verket kostar 5400... Hur farao kan man spendera så mycket pengar på ett enda klädesplagg!? skulle hon sagt och jag håller med fullt ut! Men jag blev förälskad och är inte kärleken värd några tusen eller fem? Det tycker jag!

Det här satt långt inne..

Jag har äntligen skaffat mig en blogg! Det satt bannimej långt inne men så tänkte jag: "varför inte ta del av blogghysterin och synas lite jag med?":) Jag har så jädrans mycket att skriva om känner jag! så detta blev plötsligt jättejobbigt..

Om någon mot alla odds kommer in och läser min nyss uppdaterade sprillans nya internetskapelse, eller vi kan kalla den min alldeles egna websida!, Vill jag börja med att säga att mitt tilltalsnamn är Erica, inte Jarla. Trots att man man tycka detta namn är väldigt persoligt och kanske tom tilltalande så finner jag det nästan lite förnedrande på ett stolt kind of way..? Och jag tänker minsann föra denna pina vidare till nästa generation, ja det tänker jag!

Hur som helst... tänkte berätta lite om min fotbollskarriär, för jag har faktiskt en sådan bakom mig, eller framför mig?
Har tidigare spelat fotboll i Stattena if - en div. 1 klubb i Helsingborg. Var rätt hyfsat duktig och spelade både i skånelag och landslag, har därmed 3 landskamper i bakfickan vilket jag är väldigt stolt över.. Fick tyvärr en oturlig korsbandskada när " karriären" var på topp, eller rättare sagt 2... och en ½...  Försökte komma tillbaka gång på gång och har nu varit borta från min älskade fritidssyssla i 2 och ett halvt år.. Planerar en comeback av dess like innan jag når 36 månaders gränsen!!
Det var menat att jag skule skrivit lite kort om mitt liv i STORA drag.. Du blev det bara om fotbollen, men allvarligt talat har det varit den största delen av mitt liv ända sedan jag började hemma i byn Strövelstorp när jag var 6 år gammal...
så det får faktiskt räcka:)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0