På Toves begäran..

Plötsligt har leken "gul bil", ni vet den när man får slå någon (helst någon man känner) då man ser en gul bil om man förståss skikit GUL BIL! först, kommit upp till ytan igen. Den försvann för några år sedan, men bara sådär när man minst anar det är leken igång igen. Jag gillar det!
Hur som helst har jag börjat undra om människorna som kör gula bilar lägger märke till folk som står på gatan och slår varandra..? Jag menar det kan väl omöjligt bara vara jag och mina barnsliga vänner som leker denna underskattade lek? Om det nu är så, så är ju leken plötsligt ännu roligare!! Haha, och undrar vad bilföraren tänker och om han är medveten om gul bil-leken över huvud taget. Om han inte är det så måste han ju tycka att han lever i en våldsam värld.. Eller så  kanske han gjort en egen lek nu som går ut på att han ska hitta så många folk som möjligt som slår varandra på grund av hans gula bil...
Inte vet jag! Det var bara en tanke. En kul sådan!


GUL BIL!
Om ni får ett slag av mig inom närmaste, så vet ni varför...


ETT TIPS TILL FÖREGÅENDE INLÄGG!

..Ta på dig dina skönaste trosor, inte dina snyggaste. Jag brukar begå det misstaget!

Balen är över och jag har inte ångest!

Igår nalkades det bal i hela Helsingborg och det blev minst sagt lyckat!
Dagen började på Rönneskolan där min vän och frisör Sara gjorde håruppsättning och Make up och hon ska ha all cred för att hon behöll lugnet då jag blev lite besvärlig ett tag. Hon gjorde ett jättebra jobb med håret och sminket blev precis som jag ville ha det!
Efter att jag fått lite mat i mig åkte jag sedan till Pålsjöslott i Helsingborg för att bli fotad tillsammans med min vän P av en annan vän som nyss är färdigutbildad fotograf. Tack så hemskt mycket Jessica för det!
Eftermiddagen fortsatte sedan hemma hos klasskompisen Linnea för lite förfest tillsammans med några andra klasskompisar - och Paula. Kl. 16.10 vandrade vi sedan i splittrad trupp ner till sundstorget för att bli bemötna av familj och vänner. Tack alla som tog sig ner för att få en liten glimt av mig. Mina kinder fick sig ett ordentligt träningspass efter alla leenden mot kameror!
Efter ca. en timme nere på stan vandrar vi vidare till hamnpaviljongen och här kommer kvällens enda regret. Jag ångrar nämligen att jag inte stannade längre på sundstoget och tog emot vänner och bekanta. Jag hade gärna stannat där ett tag till och smilat mot alla kameror. Mitt ego behöver det! :)
När klockan slog 18.00 tog vi oss ner till gröningen där själva balen utspelade sig och jag hade verkligen låga förväntningar på detta men de hade verkligen ansträngt sig och gjort det jättefint i tälten, med stora kristallkronor i taket, parkettgolv, m.m.
Maten var ok, musiken var ok men mina bordskamrater var toppen! Jag var omringad av pratglada, sociala killar. Precis som jag vill ha det alltså:P Killen snett mittemot mig var dessutom en kopia av Brolle Jr! KOPIA!
Efterfesten på Tivoli var ju bara as kalas och kvällen fick lov att bli en lyckad kväll!!
Idag känner jag mig bara helnöjd och enda lilla touch på ångest skulle vara att jag aldrig kommer få ha min underbart fina klänning på mig igen och känna  mig så snygg med skor, handskar, håruppsättning och hela faleruttan. Jag var verkligen helnöjd och jag tyckte allvarligt att jag hade den snyggaste klänningen trots att alla var sjukt snygga igår!


                              På salongen. Håruppsättning och smink klart!   Vid Pålsjöslott. Jag och PSundstorget, från vänster: Josse, Tove, Jag & PSundstorget. Jag & StaffanHemma. Utsliten. Full. Glad!
Lägg märke till mina svullna, röda fötter. Kul.

Drömmen som blev verklighet!

Jag vet inte hur länge jag har varit ute efter en tröja med Rolling Stones berömda röda tunga med "diamanter" och tror ni inte min trogna vän åker raka vägen till London och fixar det till mig!? Jo, för det gjorde hon..
Ja, det kan väl hända att hon hade lite andra ärenden där i alla fall, men ändå. 
Här är min underbara tröja jag är så makalöst stolt över! :D                                          

För er som är intresserade av baksidan..?

Inget viktigt.

Idag har jag slingat håret igen så det är nytt och frech till balen på torsdag. Sara gjorde en ny provuppsättning (har gjort en variant en gång tidigare) och jag blev hel nöjd! Det sa bara klick mellan frisyren och mig!
Sara är nu på väg in till ängelholm för att festa och jag är avundsjuk!! Jag vill också festa mitt i veckan, för när annars kan man göra det om inte veckorna innan man tar studenten?!
Så hallå alla mina bedrövliga vänner outthere! Var tar egentligen supa-mitt-i-veckan-för-att-fira-studenten-festandet vägen!?

Förresten så älskar jag att det äntligen har gjorts en låt för att fira studenterna. Det bode ju för bövelen vara lika självklart som att göra OS-låtar!


Veckans hit!

Nu efter all Eurovision Song Contest yra passar det väl bra med en låt därifrån? Här har ni i alla fall Lettlands bidrag som jag tror kommer bli sommarens stora hit! Komisk men samtidigt jävligt go låt! Här har ni Wolves of the sea av Pirates of the sea:Jag är löjligt kär

Jag vandrar runt och tror på allvar att jag och Staffan har världens bästa förhållande. Vem kan möjligen ha en bättre pojkvän än jag?  
Ja, fråga inte mig..  

Idag bär det av!

Tyvärr gäller inte påståendet mig. Nej för idag åker Staffan till London med bandet på miniturné. Med sig har han bandet såklart, vilket inkluderar Jocke denna gången. Från vårt hängivna gäng hänger även Rosanna, Victor och Rebecca med för att supporta.
Kvar blir en liten grupp kvar i lilla Ängelholm bestående av mig själv, Karolina, Tuss och Jeanette..
Jag önskar min pojkvän och Mockingbird all lycka i London och spela som ni aldrig gjort!:)
Till resten av gänget vill jag bara säga: Ha det så in i helvetes kul era jävla idioter!! :)
Avundsjuk? Jag? Aldrig!

Har ni förresten läst artikeln om Mockingbird i HD idag? Om inte, gör det. En stor artikel bak på kultursidorna.
Jag är mäkta stolt över min påg!

Spelning på Tivoli.

Jag och Elvis kanske rent av blir vänner..

Jag är fruktavärt rädd för döden. Den kan få mig att storböla bara jag tänker på att jag aldrig mer kommer att få leva på denna planet. Men vad är det egentligen som är så underbart med livet..?
Jag tror att det är det okända som skrämmer mig.. Jag är så rädd att jag har kommit på ett sätt att inte vara lika rädd längre. Jag kommer ju för bövelsen vara död tillsammans med George Clooney, Paris Hilton, Elvis, Freddie Mercury, Jude Law, Julia Roberts, Johnny Cash, ja you name it!
Då kom jag in på andra tankar.. Förhoppningsvis dör jag inte så ung som Elvis eller Freddie Mercury.. När jag då dör som, låt oss säga, 90 åring.. kommer jag ju vara äldre än Elvis!
För väl död kan man ju inte bli äldre? :)
Plötsligt blir jag inte så rädd för döden längre!


tänk att få vara död tillsammans med denne snygga hunk..


.. eller denne coola snubbe!

Veckans hit!

Har varit helt tom på låtar idag. När detta händer går jag  till min underbara pojkvän för inspiration. Han bad mig söka efter låtar med Bright Eyes och jag fastnade för låten First day of my life. Söt video också! Har blivit mycket lugnt på sistonde jag vet.. ska försöka komma med en mer fartfylld nästa vecka.
Men här har ni nu Firts day of my life av Bright Eyes:


Enjoy, as always..

Jag blev inte ens bakis! :S :)

Malin har väl fått läsa detta flera gånger om nu, men jag tänkte bara rub it in her face lite, lite till...
Fy fan vilken kväll det var i lördes! Det var verkligen en kväll jag sent kommer att glömma! Jag kan inte komma ihåg sist jag var på så gott humör. Jag hade helt enkelt bestämt mig för att lördagen skulle bli en toppenkväll:) och det blev det! Jag som annars inte är särskilt förtjust i Bahnhof hade svinkul där och kl. 3 kändes alldeles för tidigt att bege sig hem. Så vi gick till pizzabox som har blivit lite av en tradition!
Blir svårt att toppa detta nu, men vi får ju ge det en chans hemma på Linas 20 års fest nästa helg som jag bjudit in mig på! :)


Idag är förresten en sådan dag som jag skulle kunna sova hur länge som helst!
och jag har ingen aning vad jag ska komma med för låt på veckans hit. men en bra blir det, det lovar jag!

Student 2008!!

Alla arbeten, prov, redovisningar och allt du kan nämna i pluggväg är nu officiellt över! och jag är såå glad för de..
Detta tänker jag fira i helgen genom att helt enkelt supa mig full! Igår blev det dock inte så hårt/roligt som jag hade väntat mig, men det var ändå en bra början på en fortatt rolig helg! Förvänar mig att alla är på topp ikväll!:)
Veckorna fram till studenten är alltså bara roliga veckor med mycket ledighet och mycket fest! Tänk 3-4 veckor helt outan förpliktelser!! Fy fan vad jag har mycket kul som bara ligger och väntar på mig nu framöver.. Jag tänker gotta mig i det så mycket jag kan!
"Sjung om studentens lyckliga dag
låt dom oss fröjdas i ungdomnes vår
än klappar hjärtan med friska slag,
den ljuva framtid är vår,
inga stormar än,
i våra sinnen bo
Hoppet är vår vän,
vi dess löften tro
När vi knyta förbund i dess lund,
där de härliga lagrarna gro,
där de härliga lagrarna groooo. HURRA!"

Väx upp!

Med risk för att dra alla över en kam nu så tänker jag ändå säga:  Killar tänker fanimej bara med kuken!!!!!

(jag menar långt ifrån alla. Men många!)

Nöjd, nöjd, nöjd! Ja, motsattsen till vad Veronica Maggio är..

Ja, jag är för första gången i mitt liv rånöjd! över bekinin jag kommer bära i sommar. Jag har aldrig hittat en bekini jag verkligen tycker om, så det blir att jag til sist beställer nån från en jävra katalog. Förra året köpte jag inte ens någon pga av detta problem.
Men denna! Ja, den sitter som en smeck helt enkelt. Ja det gör den!
Åh, den va så fiin.. Ja du skulle sett'na!
3 saker ni får reda på om mig!

Jasså! Jag fick minsann en utmaning av Labox.. är det så du vill ha det så:

3 namn jag går under: Erica, Jarla, Älskling
3 saker som skrämmer mig: Döden, Framtiden måste jag hålla med Rosanna om. Studenten närmar sig med stormsteg, och slutligen knark!
3 saker jag har på mig: Leggings, lång, blå-vit randig skjorta från H&M och en stor jävla svart ring från JC.
3 sanningar: Jag är envis as hell, jag älskar att få folk på gott humör och fotbollen är definitivt slut för min del och det är faktiskt ganska lugnt..
3 saker jag verkligen vill ha: Kanske tråkigt som fan, men jag vill faktiskt också ha långt hår! En egen lägenhet (!!!!!) och en lycklig familj.
3 personer jag utmanar: Jag utmanar min lillasyster natha. Med  vad får ni räkna ut själva. Utmanar Staffan i tennis! (när jag kan spela igen) Jag har blivit grym bara så du vet;) Sist utmanar jag Staffan (igen) och Rosanna. Jag vill höra gitarr och sång från er två på min student! Bara så ni vet! :)

Börja prata Sverige!

Ja jag vet att jag tjatar om mina bussincidenter, men det är den mest händelserika studen på veckodagarna för mig.. Sorgligt va.
I alla fall! När jag gick på stadsbussen från skolan för att ta mig ner till stan börjar busschauffören prata med mig. Går ju på kryckor så han sa:
"det där ser inte bra ut"
Jag svarar: "nej, det är inte alls kul"
B: "vill du sitta här fram?"
J: "nej, det är ingen fara"
B: "okey, hoppas det blir bra"
J: "ja, tack så mycket"
B: "ha en fortsatt trevlig dag!" hann han skrika också innan jag försvann bak i bussen, och medans jag går tänker jag: Va fan, bry dig inte! Sluta prata med mig.. låt mig bara få gå och sätta mig.
Ja, för ibland är jag så självupptagen att jag tror att okända människor som börjar prata med mig stöter på mig och så är väldigt sällan fallet! För ganska snabbt inser jag att denna oskyldiga människa bara är väldigt trevlig eftersom han önskar alla som går på bussen en fortsatt trevlig dag. Och då går det upp för mig, att vilken härlig människa egentligen! Sånna behöver vi verkligen fler av, för jag måste börja vänja mig!


Tänk att jag är hemma så tidigt att jag kan titta på Oprah! Underbart. nu måste jag springa till soffan innan jag har missat en hel kvart!

Den roligaste veckan i mitt liv..

Min vecka ser bedrövlig ut. Plugg, plugg, plugg, plugg!

[ ] Måste, måste, måste få klart projektet helt imorgon.
[ ] Stort historie prov på onsdag
[ ] Inlämning av naturkunskap arbetet på torsdag
[ ] Inlämning av två laborationsrapporter på torsdag
[ ] Inlämning av Specialidrott C arbetet på fredag

Fy fan i helvetes jävla apröv!  


Veckans hit!

Alltid när jag hör denna låten så tänker jag på Malin! Innan hon skulle åka till London, för snart ett år sedan, så skulle jag, Rosanna, Rebecca och Karolina bränna en skiva med låtar som vi förknippade med Malin. Här är en av de låtar vi hittade på hennes blogg. En mycket bra och lite äldre låt.
Into the fire av Thirteen senses!


Förtydligande kring knäskadan..

Jag vill förtydliga det här med att jag hoppar på kryckor, då mycket frågor har kommit upp kring det.
Hade ju fått klartecken från min sjukgymnast att jag äntligen fick lov att spela match. På träningen i torsdags skulle jag alltså få vara med och spela för första gången på 2,5 år!! På en övnining innan spelet, kastade en tjej bollen till mig som jag skulle ta ner på bröstet och sparka volly tillbaka. Fick sträcka mig lite efter bollen och fastnar då med vänstran (mitt tidigare skadade) i gräset och det knäcker till i knät. Får då hoppa av och jag var övertygad om att korsbandet var av för tredje gången. Jag var alltså 5 minuter från att få spela!! Det är tydligen inte meningen att jag ska få spela fotboll.
Hur som helst. I fredes åkte jag till sjukgymnasten och två sjukgymnaster kände på knät om och om igen.. (mitt korsband är ju uttöjt sedan tidigare, så det kan vara väldigt svårt att känna att där faktiskt finns ett) till sist konstaterade de att det "bara" var knäskålen som velat hoppa ur led. Det kan tydligen knaka rätt så rejält det också. Så ledbanden som håller knäskålen på plats har nu även de blvit uttänjda. Nu får jag alltså gå på kryckor ett tag, men jag blev hur lättad som helst!:)
Förresten, nu slutar jag garanterat på fotboll. Nu pallar jag inte fler knäskador..! Om detta kan hända när jag nästan är helt stillastående, undrar då vad som skulle kunna hända på match...


Picknick i Helsingör

Vilken underbar dag det är idag igen! Detta tänker jag och mina vänner utnyttja till max!! Vi ska nämligen över till Helsingör och picknicka och dricka öl och cider. Jag får dock ta det lite lugnt eftersom jag hoppar på kryckor.. Tyvärr! (tyvärr måste jag ta det lugnt menar jag) Jag ska ha med mig sallad, vattenmelon och lax till att grilla:) mm! 
Efter det åker vi tillbaka till hemlandet, till Helsingborg där vi sk titta på Mockingbird wish me luck som spelar på the Tivoli klockan 20. Feel free to join!! Gratis!
Ha en underbar dag allihopa, för det tänker jag ha!

Tänk vad ett par skor kan liva upp en hel outfit!

Ja jag tänkte visa er två par skor som jag nyligen köpt. Väldans nöjd med båda faktiskt:)


Jag har länge varit ute efter ett par röda pumps. Kan göra vilken outfit som helst snygg! Dvs om man inte bär joggingbyxor..


Har också tittat länge efter ett par snygga "sommar-gympaskor"..
och eftersom metalic is the shit nu så tänkte jag, "watta heck!"

Shoppingtime igen!

Idag har jag varit med om en nästan skämmande lik shoppingrunda med pappa som jag hade med mamma för ett tag sedan! Vi fyndade (till pappa denna gången) :

2 st piké-tröjor a     499:-
1 st skjorta a           399:-
1 par skor a             399:-
1 par badbyxor a      99:-
                                   1396 :-

Jag vill minnas att vi handlade för 1300 :- till mamma också sist. Och jag nöjde mig med ett par skor, precis som förra gången! haha:)

Vad mycket roligare det är att shoppa billigt!

Bär kjol i protest!

Läste i Metro i morse på sista sidan där man kan SMS:a in och skriva vad man behagar för att skriva. Där var en kille som hade skrivit. Jag citerar:
"Bär kjol i protest.
Jag kommer ha jeanskjol i sommar som protest mot allt kvinnovåld!"

Fan vilken skön kille! Genialisk idé!

Veckans hit!

V
eckans hit blir en låt jag faktiskt hittade på youtube av en slump. New romantic heter låten och framförs av en tjej med noll utstrålning. Laura Marling heter hon. Videon är kass den också tycker jag, men sjunga, det kan hon!


Enjoy!

Blondinbella och jag tänkte börja banta..

Jag somnade till ett tag nyss och när jag vaknade blev jag plötsligt sugen på det här:

 
  Rätt nyttigt enligt min mening.. 


Precis klar med min lilla måltid kommer jag på att jag, till min stora fövåning, drömt om Blondinbella! HA! Jag är inte ett jättefan av Blondabella direkt men i drömmen var vi jättebra kompisar och hon pratade hela tiden om att vi var tvunga att banta. Konstigt att jag då, så fort jag vaknat blev sugen på detta. Det var skitlängesedan jag åt det och har inte haft en tanke på det på jättelänge. Men väldigt gott är det och relativt nyttigt. Så tack för den Blondinbella!

Konversation

Tänkte återskapa en konversation jag hade med Staffan nu imorse, som jag tyckte va rätt kul!

S: Fan vad du har äcklig andedräkt!
Jag: Har jag?
S: Andas på mig.
Jag: 'andas' 
S: Nej. Det var nog min egen jag kände..!

Haha det tyckte jag var kul.. fyllemonstret!! 


Det blev en Nokia trots att jag var ute efter en Sony Ericsson..

Idag har jag varit och hämtat mobilen jag beställde i onsdags! En Nokia 6500 classic, bronsfrägad. Finns det egentligen något roligare än att leka med sin nya mobbe? Nej jag tror faktiskt inte det..
Jag bryr mig inte sådär jättemycket om massa finesser och alla de senaste grejerna som finns i mobilen nu för tiden. Jag är väldigt ytlig när det kommer till mobiler. Bryr mig inte ens så jättemycket om kameran är bra eller jättebra. Bra räcker. Denna har en 2 M.P kamera vilket är helt ok.. väl? Jaja. snygg är den i alla fall!           

Sjukling

Jaha då har man gått och blivit sjuk. Igen! Jag fattar inte vad som har hänt med mitt imunförsvar. När jag var liten var jag ju aldrig sjuk!! Jag vill vara liten igen!


Det finns två sorts människor - kvinnor och barn

Ja jag är hemskt ledsen killar men jag tror tyvärr att vi kvinnor alltid kommer få se efter våra män precis som kvinnor får se efter sina barn. Med undantag för matning och blöjbytning.
Nej där var jag nog lite för elak. Så illa är det inte, men kvinnan kommer nog alltid och har nog i alla tider fått tänka till mannen när det gäller enkla vardagssaker.
Nu tänker jag generalisera som bara den, för självklart finns det undantag!

[ ] En man skulle aldrig ta sig för att städa förrän kvinnan ber om det

[ ] En man skulle aldrig laga mat om han inte först försäkrat sig om att kvinnan inte kommer att göra det

[ ] En mans dag kan förstöras om det inte blir som han tänkt sig. De förstår inte alltid att saker kan förändras

[ ] Kvinnan måste alltid se till att mannen har allt han behöver med sig innan han ger sig av någon stans

[ ] Utan kvinnan skulle mannen komma tomhänt till inflyttningsfester

[ ] Utan kvinnan skulle mannen kanske ge sig på att stryka sina skjortor själv

[ ] En man skulle inte komma ihåg födelsedagar utan en kvinna

[ ] En man skulle aldrig visa sig underlägsen en kvinna. Vi låter dem tro att de inte är det heller..

Några få likheter mellan män och barn enligt min uppfattnig. Det är nog bara att acceptera; kvinnan kommer nog alltid att få ta en mammaroll för fler än sina barn.. Men jag tror faktiskt att vi gillar det många gånger. Det får oss att känna oss behövda, precis som män känner sig behövda när de hjälper oss att öppna syltburken..


Here I come!!

Har ju för bövelen glömt att berätta! Jag är matchklar!! Efter 2,5 års kämpande och tränande av otroligt tråkig rehabträning har jag äntligen fått godkännande att få spela match!! :D Herregud det här är stort! Kan knappt fatta det själv...!

Oviktiga dilemman i vardagen..

La just märke till att "svara"-knappen är mer utsliten än "lägga på"-knappen på vår hemtelefon. Hur fan är det möjligt!? Är det någon i familjen som vägrar att lägga på? Men det går ju inte, för då kan ingen ringa och då kan vi inte svara och då kan knappen inte bli utsliten vilket den ju är nu... hmm?
Det kanske är så att någon har varit skitförbannad många gånger när den ringt upp men sedan blivit vän med personen igen under samtalets gång och lagt på lugnare än den ringde upp..?

Jag skulle kunna döda ett spädbarn med min andedräkt..

De senaste gångerna jag har varit ute har jag varit fullare än full! Jag har startat en ny trend som innebär att vomera någon gång under kvällen.. Helst när kvällen är slut så man inte förstör för sig eller andra för den delen. Nej, ska man spy får det vara klass på det!
Det resulterar ju tyvärr bara i att man vaknar upp med en andedräkt som inte är av denna värld som mamma skulle ha sagt.. Och det går inte riktigt att borsta tänderna gång på gång för att bli av med den. Skiten sitter i!
Jag måste få lov att citera Jocke och verkligen hålla med:  "jag kunna döda ett spädbarn med min andedäkt!"


RSS 2.0