We live for the weekends

Hej Hej!
På bra humör idag av tre olika anledningar:
Igår när Jennifer och Lexi kom hem från Lexi´s hip-hop gav de mig en liten "present". Det var ett presentkort hos en manikyr-salong här i närheten så att jag kan gå och få mina naglar fixade. "Thats for everything you´ve done here and with the kids and we are so glad that you are here! Thank you so much!"
Tack själv!!:) Jag blev skitglad!!

Igår var jag och Jersey-girlsen ute här i NJ på en sån där lagom-fest-kväll på en bar här i the suburbs. Började kvällen med lite förfest med vin och spel hemma hos mig.






Erica-posen

Ikväll skulle jag egentligen ha jobbat, men fick ledigt på grund av ändrade planer. Inget mig emot att hela familjen åkte till Long Island för att träffa släktingarna idag.. Nu ligger jag här på soffan, ensam och slappar i huset och laddar upp för en utekväll i New York på tumanhand med Carolina! Ska blir såå kul!

Svensk sommarmat!

Jo, Rosanna jag saknar verkligen den svenska maten, och i måndes tog vi tag i saken och gjorde något åt det! Har varit sugen på gravad lax, hederlig kokt potatis, gräddfil, rödlök och stenbitsrom en period nu, så det var precis vad vi åkte och handlade. Än en gång - Tack Ikea för att du finns här!


Hemma i min trädgåd. Det var en underbar sommarkväll och midsommar-känslan låg i luften!


Det var himmelsk gott! Underskatta aldrig den svenska maten. Den är bäst i världen!
Om en halvtimme ska jag hämta barnen på skolan och ikväll blir det Wipeout hemma hos Filippa:)

Bilder från helgen

I lördes förmiddag åkte vi in till NYC för att ta in på Hostlet vi bokat. Blev ganska mycket trubbel under helgen som gick med våra rum. Först var det sprickor i taket pga ett läckande rör vilket ledde till att vi fick ta två små rum i stället för ett stort första natten. Andra natten skulle vi byta till ett vårt stora rum och då hade det tydligen blivit nån dubbelbokning och vårt rum var upptaget. Men de som bodde där blev praktiskt taget utslängde för att ge plats åt oss i stället.. Utöver de skabbiga, gemensamma toaletterna var det härligt! Bra läge och mysig liten stadsdel med gångavstånd til Central Park!
Efter incheckningen tog vi oss till 5th ave och Times Square (shoppingen) för att strosa runder hela dagen.. Tre tjejer på shoppinggatorna på Manhattan - ingen shopping. Jag var den enda som handlade ett puder och det var allt! Det är väl konstigt!


Filippa och Carro på 5th


Jag tyckte jag fick till en bra New York bild.


Inne i en klädesaffär blir man varmt mottagen i dörren av en kille som har som jobb att stå och se snygg ut


Carro & Filippa


En man med sin papegoja inne på Saks. Only in New York..

Lördagkväll blev det dags för fest. Tyvärr mådde Filippa så dåligt när vi kom tillbaka till Hostelet så hon var tvungen att åka hem, stackarn! Tråkigt men sånt händer..
Jag, Carro och Emma inledde iaf kvällen med lite ölspel på rummet och därefter gick vi till Empire Hotel - Roof Party. Fansy det låter va, och det var det också! Sjukt kul och sjukt härlig utsikt över halva stan. Tyvärr lyckades inte min kamera fånga det på bild utan allt jag fick var dark night.


Jag vet inte vad de tyckte att de skulle få till för poser här


Det här är den nya Erica-posen. Axeln och munnen är kännetecknet. Kan inte minnas att jag gjort det innan? Kanske munnen jo.. och axeln ja.. om jag tänker efter så jo den är kanske inte så ny..?


Carro & Emma i hissen på väg ut.

Mitt tappra försök att få med utsikten på bild
Söndagen spenderade vi i Chinatown. Kändes som att vara på nån turistort utomlands med en MASSA stånd och småaffärer med billiga fejkprylar.


chinatown

Eftersom vi redan var inne på temat käkade vi middag på en Kina restaurang i närheten av Hostlet.




ute möttes vi av en underbar rosa himmel som gjorde att hela ljuset kändes rosa

På kvällen blev det fest igen. Gick till bar XII, vilket var ganska trist i brist på folk.. Ett killgäng vi träffade på drog med oss på ett nytt roofparty som var ännu mer fansy än dagen innan! Tyvärr fattade dörrvkten att vi vände på siffrorna på våra leg eftersom han även kollade datumet vi tog våra körkort, och där var det kört.. Så vi fick snällt gå vidare. Tur att resten av NY:s vakter inte är så smarta.. Gick vidare till Tenjune där en promoter fixade in oss. Slapp betala de 25 dollarna också och tur var väl det för vi lämnde stället ganska snabbt.. Det var så proppfullt att vi knappt kunde röra oss! Mindre lyckad kväll alltså och därmed inga bilder.

Nästa dag var det strålande solsken och vi gick raka vägen till Central Park med två lådor jordgubbar, en klase vindruvor, bagels och donuts för att picknicka! Helt underbart! Central Park är lugnet mitt i kaoset och just på grund av att det ligger mitt i kaoset känns det ännu lugnare på nått sätt.. Känns som man kommer in i en grönskande, gigantisk bubbla.


Bakom grönskan börjar (det underbara) kaoset. How can I dont just LOVE this!?


I just LOVE this!!

En egoist är en ofin människa som intresserar sig mer för sig själv än för mig..

En vanlig tordag idag med 35 grader hängandes i luften! UNDERBART! Peter keeps on telling me that I think this is the first day of summer and I keep on telling him that I really hope you´re right!!
Han har så härliga små uttryck ibland. Igår höll han på med en leksak som inte fungerade som den skulle och jag förklarade för honom att den behöver bara nya batteri. "Thats why grown ups are working" sa han. "To be able to buy batteries" Ja, han har väl delvis rätt!
Idag berättade Jennifer för mig att jag är deras sista Au Pair, och min stora ego-sida blev jätteglad över att det inte kommer komma någon annan efter mig och tar över mitt rum och mina barn i mitt hus i Upper Saddle River! Haha jag vet att det är löjligt, men nu känns det som det är större chans att barnen kommer ihåg mig, om jag är deras sista!
Jennifer berättade att de skulle klarat sig utan Au Pair men skaffade mig bara för att de inte hade tid att kolla upp en barnvakt som kunde passa Peter hela tis- och torsdagar. Då var det lättare att bara skaffa en Au Pair från Cultural Care. Eftersom rubriken skvallrade om ett ego-inlägg tänkte jag skryta lite.. Hon sa dock att hade inte jag dykt upp och låtit så perfekt för dem så hade de fömodligen struntat i det! Då blev jag glad.. hoppas bara jag att jag håller måtten om hur jag lät i mina ansökningspapper.
Slut på ego.

Eftersom det är memorialday på måndag och därmed ledighet har jag, Caroline, Filippa och Emma beslutat att ta en helhelg i NY. Igår bokade vi rum på ett hostel i två nätter och det ska bli såååå kul och sååå skönt att kunna förfesta i stan och gå hem efter att man varit ute slippa ta sig hela vägen back to Jersey.
Perfekt att min klänning jag beställt från ASOS damp ner i brevlådan här om dagen också:)



 
Kavajen/jackan jag köpte i helgen, which turned out to be ett väldigt bra köp!

Citatens kväll!

Lördagens festligheter började tidigt! Redan kl 2 kom jag till Filippa för att fixa till oss där tillsammans, för att sedan ta tåget kl: 15.20. Ville komma iväg tidigt för att få tag på biljetter till kryssningen. Delade på en flaska vin på tåget och eftersom jag inte hittat något (eller brytt mig om att leta) att ha på mig över min väldigt fägglada klänning, fick jag köra en chansning och helt enkelt springa in på H&M och köpa mig en svart jacka av nått slag.. Med en halv flaska vin i kroppen hade ju det köpet kunnat gå hur som helst kan jag ju säga, men i söndags såg jag att det faktiskt var en riktigt snygg svart kavaj jag fått tag på!! Haha! (Jag vet hur detta låter.. men så illa var det inte)
VI FICK TAG PÅ BILJETTER och på båten mötte vi upp Carolina och hennes kompisar från Long Island och vi tyckte att kvällen kunde ju inte bli annat än bra, eller till och med sjukt bra!!
Ja jo.. båten var för liten, det fanns för få barer (EN YNKA) och det var proppfullt med folk! I 4 timmar var vi fast på båten, då en timme hade räckt alldeles utmärkt. Vi var världens lyckligaste när vi kom på båten och världens lyckligaste när i kom av den! haha!












Väl i land igen gick vi till en bar och mötte upp Emma och hennes kompis från Conneticut och Ann och Jonna, på bar XII! Efter det gick vi till Aspen och jag och Filippa var sist kvar på stället (kändes det som) Vi skulle ju inte ta tåget hem förrän 6.20 på morgonen så vi hade massa tid to kill.


Aspens VIP avdelning. Coolt va.

Efter 15 timmars festande hinns det med en hel del citat vill jag lova, speciellt om man är ute med en tjej vars namn är Filippa Norrthon! haha!

Kvällens citat:
*
"Excuse me! Your child is rolling away!" - Filippa till en kines-mamma som tog foto på kines-pappan medans deras barn medvetet försökte rulla iväg med barnvagnen.
* "Full like a kastrull a.k.a drunk like a pot", vilket inte blev alls lika bra eftersom den engelska varianten inte rimmade alls - Jag till halva Manhattan.
* "Where is the other part of your dress!?" -Filippas hostdad till oss efter att han tyckt att vi hade för korta klänningar.
* " - NEJ, fråga inte honom.. Han är uteliggare!!!" -Jag
" - Haha, han är militär!!" - Filippa. (Skillnaden är tydligen hårfin)
* "Hur gammal är du?" - Nån kille på Aspen
"19! ....*tänk*... på vardagar och 21 på helger!" -Filippa
* Dagen efter är väl vilken människa som helst sugen på all fet mat i världen!? Inte Filippa inte: "Vad gott det hade varit med persika på burk.."
* Dagen efter tänker Filippa däremot inte på att alla kanske inte mår lika dåligt som vi: "Hur faan kan dom vara ute NU!!? DET SMÅ-REGNAR JU!"

Tack för en, after all, väldigt lyckad kväll!!

Lördag

Igår var jag, Carro, Maria och Issa ute och åt på Friday´s! Inte behövde vi någon alkohol för att ha roligt! Gud vad vi skrattade åt allt och ingenting!
Också fick flickorna gå lös på kameran:


Carro the bat


Skönheten och
odjuret


Issas 16 år-och-emo-pose

Efter Friday´s stack vi och hyrde film och åkte hem till mig och bakade negerbollar som jag har varit sugen på hela veckan! Tänk att det aldirg är så gott som man hela tiden gått och hoppats på..

Ikväll ska jag in till stan med Filippa och Emma. Vi ska försöka komma på den årliga au pair-kryssningen som går runt manhattan vilket kan bli problematiskt eftersom ingen av oss har biljett. Fick tipset från Cultural Care att komma dit och hoppas att tre st inte dyker upp (vilket chansen är ganska stor att någon inte gör) så blir de tre platser lediga så kommer vi på! Önska oss lycka till!
Detta är informtion som inte Emma vet om än, och eftersom vi ska vara där ganksa tidigt, så RING mig så fort du kan:)
Ni MÅSTE rapportera till mig om hur melodifestivalen går!!

P.s Rebecca, på min dator ser bloggen ut som den gjort innan - bra!:) D.s

Greys Anatomy

Vilket sju helvets säsongfinal det var på Greys igår då!!! FY FÖR SÖREN säger jag bara! Missa den INTE!!

Mat för hela slanten

Torsdagar är en Peter-dag och idag hade han sin "veckliga" (?) playdate här. De är så härliga de där pojkarna och så himla duktiga när de leker. Jag kan praktiskt taget lämna dem ensamma de tre timmar Will och Kevin är här.



Bestämde mig för att göra pannkakor till de små liven till lunch, vilket var väldigt uppskattat. Till och med av Will som annars bara äter Chicken nuggets och bagels! Nu vet jag vad jag ska fö honom med var tredje torsdag!:)



Till middag gjorde jag spagetti och köttfärssås eftersom jag vet att Lexi gillar det. Peter är rätt hopplös och fick spagetti med smält ost på, vilket han är mer än nöjd över! Han har fått lite dille på det nu så vi bara väntar in dagen han kommer säga att han är sick of it!
Tyvärr har jag haft en så förbannad mensverk halva dagen så jag kunde inte njuta av min middag alls vilket var väldigt frustrerande eftersom jag varit sugen på spagetti och köttfärsås sen förra veckan! Satt och tryckte det i mig i hopp om att nästa tugga kanske blir bättre, men magen gjorde sig bara mer och mer påmind. Får hoppas att det finns rester kvar imorgon..



Äntligen början magvärken släppa så det blir nog att jag åker till Filippa ändå och kollar finalen av Greys Anatomy, som det var bestämt från början!:)


Det här var kul!!

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Kör nu!

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Its ok. You doing anything tonight?

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Ok! Jag kommer ju lätt falla för det och smälla i mig en glass.

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
My hostdad canceled his plans, so is 7.30 working for you?

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Stattena förlorade idag igen!

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Det tycker jag också låter bra:)

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Min mob e slut

8. Vad vill du höra mest av allt?
Haha ja snälla vi möts där!

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Okay fan va nice:)

10. Din romantiska replik?
Ska vi boka motell eller känner du för taxi hem?

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
JAAAAAA!!

HAHAHA 5:an är ju bara klockren!! haha!

BUHU...

JAG HAR GÅTT UPP I VIKT!!! 5 KILO!!!
Vägde mig idag på gymmet. Trodde att jag hade gått upp kanske max 2 kilo (fastän passformen på alla mina jeans svallrar om annat). 
Allt har satt sig på rumpan och låren. Det märkte jag på detta fotot, taget från helgen där man ser en klar skillnad på högerbenet! -->
Nu väger jag alltså 58 kg motsvarandes till mina tidigare 53. Jag vet att det är att vara för nojig, men är jag inte det kommer det ju bara fortsätta i fel riktning!



Är ändå på bra humör idag!! Alla vänner/au pairer här runt omkring verkar ha problem med sina familjer, mer eller mindre. Alla utom jag, så jag sa till Jennifer idag hur mycket jag trivs här och att jag verkligen känner mig lyckligt lottad att jag hamnat med just dem! Fick väldigt bra respons tillbaka.
Hon sa att hon och Doug uppskattar allt jag gör här och att Jennifer nästan kan få tårar i ögonen ibland när hon ser hur bra barnen tycker om mig och hur bra jag är med barnen! Jag tror alla au pairer kan hålla med mig om att sånna ord är det som skjuter humöret i höjden mest. Känns som att med ett sånt gensvar från sin värd-famlij, är man redo att upptäcka Amerika på riktigt!:)   

Day and night

Vill dela med mig av en låt som är väldigt aktuell här i staterna just nu och som jag bara ällskaar!! Speciellt bra när man ska ut och bli på pepphumör. Gärna i bilen på hööög volym!!
Jag vet vad ni Ängelholmare förmodligen tänker (alla utom möjligvis Karolina): För helvete Erica, vad händer!?
Men mitt intensiva umgänge med Maria börjar sätta sina spår, vilket nog P är nöjd över..!;)


Helgen

I fredes åkte jag, Maria och Caroline och mötte upp Carolina i city för att gå till bar XII.
Tanken va väl att vi skulle fotsätta ut, men vi hade så roligt där så det blev att vi stannade där hela kvällen!

 På väg dit ser får vi syn på en rosa limo. Det var en sån cooper bil ni vet fast aningen större! Så jävla ball!
 Maria och Carolina på topp i baren!
 Ann, Jonna, jag, Caroline och Maria. Meningen var att vi skulle få en bild på girlsen och plötsligt fick vi en massa killar på köpet.. Inte mycket att hänga i granen dock.

Lördagen gjorde jag inte mycket alls.. Gick ut på Hoolihans och åt med Caroline och Emma.





















Igår var vi på Six flags Great adventures, ett nöjesfält som Liseberg gånger 5! Sjukt många roliga berg och dalbanor och jag kände mig som ett barn igen kan jag ju säga!!


En exited Erica


El Toro. Den första backen ni ser där var sjuk! Lätt den bästa beg och dalbanan jag åkt i hela mitt liv!! Den var rolig vartenda sekund! Det fanns inte en enda "pusta-ut-och-vänta-på-det-roliga" -sträcka utan vartenda, sväng, uppförsbacke, nerförsbacke gick i 120 (kändes det som)

El Toro

Superman! Här låg man ner när man åkte, med magen mot marken!!

Scream Machine, men loop efter loop efter loop!

Kolla berg och dalbanan längst till vänster. 90 grader upp och 90 grader ner! Tyvärr var den ur funktion igår, men nästa gång jag åker dit så måste jag åka den!!:D


En SOLBRÄND Erica på väg hem!

Hela dagen fick vi springa som fasen till alla bussar vi skulle hinna med. När vi åkte dit fick vi KUTA (roligt ord) till bussen för att första bussen vi tagit in till NY var 15 min sen. När vi skulle åka hem fick vi KUTA till bussen som skulle ta oss tillbaka till NY för att sista åket drog ut på tiden. Väl framme i NY fick vi reda på att det gick en buss till Ridgewood (staden brevid Upper Saddle River) om 3 min så då fick vi, oväntat nog KUTA till den bussen också!
Samtliga bussar vi stressat så till hann vi med med goda marginaler, för alla blev fördröjda minst 10 min av olika anledningar och vårt desperata kutande kändes plötsligt väldigt överflödigt! 

Ny hedder

Vet inte om det kallas hedder, men jag har fått en ny design på min blogg (vilket ni kanske kan se) som min kära vän Rebecca har suttit och pysslat med! Hon är så himla påhittag och kreativ den där krabaten!  Tack så hemskt mycket!!:)
Vad tycker ni?

Idag har jag fått dubbel workout för vi har precis skaffat en trampolin eller en magastor studsmatta ni vet, och fy fasen vad jobbigt det är! MEN KUL!!:D

Nu har precis Caroline kommit hit så vi sak kolla på Top Model!

PUSS!

Today is a good day

Bortsett från att jag varit exhausted hela dagen och hållit på att somna flera gånger om så fort jag satt mig ner, har det varit en riktigt bra dag. Idag sa nämligen Lexi I love you till mig för första gången!:) Och pussarna fortsatte så det var ingen impulsgrej igår! Gud vad jag märkt hur framförallt Lexis beteende och uppförande helt och hållet bestämmer ugångsläget för hurvida dagen blir bra eller dålig för mig..
Klockan är nu 21.00 och jag ligger redo för sängen! Ska kolla ett par Sex and the City avsnitt från boxen som kära Maria så snällt lånat mig, sen ska jag soooova!

Puss!

ZZZZzzz..

Jag hatar att gå upp såhär tidigt!! Det enda jag kan tänka på är när jag får chansen att sova igen!

Botten och toppen på en och samma dag

Min dag började helvetiskt, mildt uttryckt!!
Doug är på affärsresa och kommer hem på onsdag, vilket innebär att det står på mitt ansvar att väcka barnen för att göra sig i ordning för skolan. (Som tur är blir de upplockade så jag slipper skjutsa dem dit också)
Imorse när jag väckte Lexi och hon insåg att det var jag och inte Doug eller Jennifer som stod för förberedelserna inför dagen blev hon helt hysterisk! Jag fattar inte vad som händer och plötsligt står hon och gråter hejdlöst med Jennifer i telefonen och skriker att hon vill ha mamma eller pappa där! Vet inte vad Jennifer svarade henne men när de lägger på försvinner Lexi? Hittar henne i en garderob, gråtandes som om hon nyss fått reda på att båda hennes föräldrar nyss dött.
När jag väl fått henne att sätta sig och äta frukost (väldigt försenade, vi har typ 10 min på oss att äta, borsta tänderna, klä på sig och alla de hederliga morgonrutinerna) vänder det. Hon börjar skratta och visar mig något på TV:n som hon tydligen älskar och säger: "Erica, you got to see this, this is so funny!"
Och jag sitter som ett jävla frågetecken. Vad fan hände på 15 sekunder!?
Pappan som plockar upp henne får vänta i 10 min pga morgonens bravader, men jag är ändå ganska nöjd över hur det hela slutade.

Dags att väcka Peter. Morgontrött som få och han somnade om typ 3 gånger på mindre än en minut men härlig, enkel och glad när jag väl fått upp honom. Och klar i tid.

Dags för dagens träningspass - Zumba! Var så satans kul och här vänder humöret! Kändes som att jag fick till rörelserna idag (Maria och Caroline skratta inte.. Det blir nog inte mycket bättre än så)

Dags att hämta upp barnen från skolan. Båda glada, pigga, pratglada. Morgonen för Lexi är som bortblåst. Väl hemma får jag min första puss på munnen från henne!! Det är stort mina vänner! Jag blev jätteglad. Att hon sen ville ha 100 pussar får jag bortse ifrån eftersom skesten var guld värd!!
På väg till gymnastiken i bilen säger hon: "Erica, Im so sorry about this morning.." Jag har aldrig hört henne ge en så ärlig ursäkt till någon, så det var verkligen uppskattat! Och framförallt att det kom från henne själv. Annars brukar alltid föräldrarna säga till dem att be om ursäkt. Hon är en bra kid den där ungen alltså, även om ni kanske får en annat intryck ibland. När hon får sina hysteriska utbrott tror jag inte riktigt att hon fattar vad hon håller på med.. Det är precis som det bara kommer ur henne utan någon som helst tanke bakom.

Nu ikväll har jag varit och fikat med Filippa (den nya tjejen fårn Helsingborg) och Caroline och jag måste säga att hon var betydligt trevligare och roligare än vad jag fått intrycket av från början! Det är nog en tjej man kan ha kul med!

Så.. dagen har varit allt från kaotisk till härlig!


Smått och gott

Obsessed,
filmen jag kollade på bio med igår med Caroline var bra! Kanske lite mer än bra.. mitt emellan jättebra och bra skulle jag vilja säga! Absolut sevärd och absolut värd pengarna det kostar att gå och se den på bio!
Mitt i upplösningen i filmen, med ca 10 min kvar när alla sitter på helspänn, går brandlarmet! haha va fasen! På grund av det får vi gå gratis på bio nästa gång:)
När vi står där ute och väntar på att vi ska få gå in och se klart filmen, står det tre svarta tjejer intill oss och är högljudda. Jag och Caroline stod och pratade om dem och jämförde skillnaderna mellan svarta och vita.. bara rent allmänt, inget dumt över huvudtaget alltså, men tydligen så uppfattade dessa tjejerna det annorlunda och den ena vänder sig mot Caroline och säger spydigt "Are you talking about me?" Varpå Caroline svarar "No?" De resterande 10 minuterna vi stod där och väntade vågade vi inte slänga så mycket som ett ögonkast mot tjejerna.. Alltså vi blev totalt ägda av 3 13-åriga tjejer och jag har aldirg kännt mig mer som en konflikträdd, tråkig svensk i hela mitt liv.. Men vi hade rätt kul åt våra egna reaktioner efter det hela!

Idag har jag varit och mött upp Tove i city. Det var sista gången vi fick chans att träffas innan hon åker hem till Sverige över sommaren, så det var kul att få en dag med henne:) Tråkigt bara att det skulle regna hela dagen..

Måste passa på också att dela med mig av detta Tiffany Persson klipp från Hipp-hipp som Natta precis skickade till mig på FB. Så hysteriskt roligt!



Go'natt!

Jag har blivit bestulen!

Det var as-kalas-kul igår!! Massa, massa svenskar (mest tjejer) och lite amerikaner men med svensk musik hela kvällen och gratis kopparbegs cider.. Åtminstonde 2 glas! Blir rätt mycket gratis dricka för oss blonda svenska tjejer ändå, så de var inga problem.. haha, kände att jag fick till lite skryt där. Amerikanerna var väl i paradiset med ett hav fullt av blondiner och snygga tjejer. Måste säga att FAN vad svenska tjejer är snygga. Verkligen!
Ett stort minus på kvällen dock!! Nån jävel har mage att sno min goodiebag fårn Björn Borg som jag så snyggt lämnat vid bordet där jag satt! Fy fan! Hade fått de finaste trosorna också! Alla andra fick tråkiga boxer medans jag fick ett par snygga string! Åh, vilket jävla sätt alltså, jag kan störa mig på det fortfarande!
Ska försöka att inte vara bitter!
Jag är btw en urusel fotograf!! Jag fick med mig typ 4 foton med mig hem och alla var på mig och Carolina.. FYRA foto! Det är ju skamligt, skärpning på mig.
Här är 3 iaf av dem:





Jag verkar vara på pose humör.

Ikväll ska jag på bio med Caroline. Vi ska nog se Obsessed tror jag. Hört om den/har den kommit till Sverige än? En thriller med Beyonce i alla fall. Det är typ det jag vet, men det ska ha fått bra kritik.. I´ll let you guys know om den är sevärd!


Festfin

, nu åker jag om 10 min och tänka sig, jag är så pass klar att jag har tid att skriva ett blogginlägg! har tagit mod till mig och dragit på mig hippie-bandet.
Vad tycks?
 

Vi hörs:)
Puss!


Friday off and jag kan inte come up with anything vettigt att göra!

Är ledig idag.. (igen) Som jag nämnt innan blir det nästan lite drygt.. Jag menar, alla andra jobbar ju ändå, så vad fan ska jag hitta på?
Måste ta tummen ur röven och sticka till gymmet iaf!

Hur som helst bär det av till det här svenska eventet ikväll! Är så jävla peppad! Från början var vi ett helt gäng som skulle dit men efter att vi fått reda på att det är svenska vakter som är hårda på 21-leg förlorade vi plötsligt halva gänget..:( Just nu är det bara jag, Carolina och Anna som ska dit och fan vad vi ska njuta av goodiebagsen man får med Björn Borg underkläder och av Kopparbergs cidern de bjuder på där!! Som sagt, FAN vad jag är peppad!!
Du blir inte sugen Maria? ;)



Valborgsmässoafton!

Just nu sitter jag och väntar på att Caroline ska hämta upp mig om ca 10 min för att åka till en tjej som heter Linnea där hela "tjejgänget" befinner sig för att kolla Greys Anatomi! Har krängt en påse salta fiskar från Ikea och fått ont i magen (igen).
Önskar att jag kunde få ta del av en tvättäkta, svensk valborgbrasa i Örjaparken!
Hoppas istället på att vi kommer komma in allihopa på den svenska klubben imorgon så jag får bli del av det svenska firandet... sju tusan om vi inte gör det!!
Sverige, svenskar och dess svenska traditioner har aldrig varit så uppskattade och efterlängtade vill jag lova!!


Hoppas alla ni när hemma får en härlig välborgsmässoafton!!
PUSS!

RSS 2.0