Återvinning på hög nivå

I några dagar nu har jag sett en massa skrot vid nästan varje hus här omkring, som om de allihopa rensat ut all skit de har liggandes hemma för att sälja det på en stor gemensam garageförsäljning eller nåt... Har undrat i flera dagar vad fan det är för något och varför alla gör det samtidigt.
Idag fick jag det förklarat av Maria.
Tydligen så har man vissa utsatta dagar om året då man kan ställa ut alla gamla möbler, leksaker, trädgårdsredskap m.m som man vill slänga så istället för att åka till soptippen som vi gör med så stora grejer, så kommer en lastbil och hämtar det. Grejen med detta är att andra människor (typ människor som inte har det lika gott ställt) kan gå och plocka vad de vill av dessa gamla grejer. Jävligt löjligt att man inte kan slänga sin skit själv.. men här i de rika förorterna nöjer man sig med inget mindre!
På ett sätt är det smart ändå. Bättre för miljön att det återanvänds att än det slängs ju:)


Kommentarer
Postat av: Rosanna

Tycker detta låter som en jättebra grej! Det är tur det finns sånna resurser bland dem rika så att dem fattiga får. Tror det mer är som en välgörenhetsgrej än ren lathet faktiskt...eller det är riktig skit, soper och sånt? PUSS!!

2009-06-09 @ 18:19:20
URL: http://parpavift.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0